|
|
| נשלח ב-12/12/2005 20:27 |
|
| |
הוספתי ת'התנצלות...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2005 00:44 |
|
| |
אאללעעדד
אני חושב שמאז שאתה עומד להוציא עיתון נהיית מידי רציני,
עזוב אותך אנחנו הרי יודעים טוב מאוד מה קורה בפנוכו של המועצה אז בלי הצטדקויות,
ומה שהכי מרגיז אותי זה שהיום כולם עצבנים על ראש המועצה ובטוחים שזו הפעם האחרונה שהם יצביעו והצביעו לו, אבל הבעיה הגדולה היא שבתקופות האלו הם טוחנים אותנו ולקראת הבחירות כרגיל כל אחד משחק אותה הכי נחמד וגם אז נזכר להוריד את מחירי הארנונה וכו"
אבל חבר'ה את זה אני מתחנן אליכם, פשוט לא נשכח ולא נסלח לצביקה,
נו אזמה אם הרוב כאן חרדים שמגיע להם אחוזי הנחה???
למה בשאר הערים החרדיות אין את זה ולא עושים להם קשיים בקבלת ההנחה????
גועל נפש, ובושה וחרפה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2005 09:54 |
|
| |
חצי טון או שאתה מיתמם או שאתה פשוט לא יודע על מה אתה מדבר , מבירור מול המועצה הובהר שאנו משלמים לשפ"פ על ניקיון החניות הפרטיות,תיקון בעיות ביוב,תיקון תאורת חניה ,ואחזקת גינון.
אני גר כאןכ-6 שנים ואני יכול להעיד כתושב לשעבר עיר "חילונית" שרמת אחזקת השפפ"ים היא ברמה גבוה מאוד,יתרה דיברת עם גננים עכשיו תיקח הצעות מחיר מעובד ניקיון,מחשמלאי,מביובית ואז ניראה אותך גובה מ-150 משפחות את התשלום.
די תרדו מהעץ!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2005 11:19 |
|
| |
אהוד,
את הקלישאות גם אני מכיר, השאלה היא מה מהן נכון בפועל.
"ניקיון החניות", כלומר טאטוא של החניות, זה דבר שבדרך כלל המנקה שמנקה את הבנין עושה ממילא (אם מבקשים ממנו) אחת לשבוע. אז פעם בחודשיים בא גם האיש של המועצה לנקות. בראבו.
"תיקון בעיות ביוב" - בדקנו את זה. זה נכון רק בתיאוריה, כלומר, הם מוכנים לתקן את הביוב רק כשאין בו תקלות. בנושא הזה יש לי ניסיון אישי מר. חוץ מזה, תיקון אינסטלציה פעם בכמה שנים לא שוה אפילו שקל לחודש מכל משפחה. (וחוץ מזה, תסביר לי בבקשה למה את צינורות המים - שבכל חודש מתפוצצים במתחם אחר ונוזלים על חשבון התושבים, וזה דבר שבכל מקום המועצה מתקנת על חשבונה - הם לא רוצים לתקן?)
"תיקון תאורת חניה" - זה אומר שאם נשרפה נורה בחניה, אתה צריך ללכת לקנות נורה חדשה (ובשביל זה צריך לטפס על עמוד התאורה ולבדוק איזו נורה נדרשת), להביא אותה למשרדי המועצה, לתאם איתם טלפונית מתי החשמלאי שלהם יכול להגיע למתחם שלך, לחכות לו, להראות לו את העמוד, ולתת לו להחליף את הנורה. תאמין לי (או שתבדוק לבד) - הרבה יותר קל ופשוט להחליף את הנורה בעצמך.
ולסיום - "אחזקת גינון" - על זה כבר דיברנו מספיק...
אני שוב אומר: זה לא שהם לא עושים כלום. אכן פעם בחודש-חודשיים הם באים להגיד לחצר שלנו שלום, אבל זה לא מצדיק תשלום של 1500 ש"ח בחודש!
הטענה היחידה שלך שמקובלת עלי היא שלמועצה קל יותר לגבות את הכסף מהשכנים מאשר לועד הבית. ולכן מה? במקום לשלם לגנן 300 ש"ח נשלם למועצה 1500?! אתה היית מוכן לשלם עמלת גביה בגובה 400 אחוז?
תוקן על ידי - חצי_טון - 14/12/2005 11:20:16
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2005 19:53 |
|
| |
סיעת ש"ס ובראשם אלי ישי הנה רעיון ובסופו הבטחה
קחו מאיתנו את צביקה לכנסת הבטחתי היא כל תושבי העיר
יבחרו בו בשמחה
צביקה כהן לכנסת
ויפה שעה אחת קודם
נ.ב. צביקה לחבק את אריק{ההיקף שלו אתה יודע.....} לא תצליח לפחות שם תתן תרומה אמיתית.
רוצים שינוי באלעד
|
|
|
|
|