| נשלח ב-12/12/2005 20:33 |
|
| |
בלעדי: מינה צמח מתייחסת לסקרים אודות ש"ס
נתן אלנתן שאל היום את מינה צמח, הנה הדברים:
פגשתי היום את הגברת מינה צמח בעירייה ושוחחתי איתה יחד עם חבר המועצה רון לוינטל משינוי.
בין השאר שאלתי אותה: כיון שאני עוקב שנים רבות אחר התופעה של תוצאות הסקרים לגבי ש"ס, וכידוע בעבר הסקרים מאוד מאוד זייפו בתחזית של ש"ס בעוד שבאחרונה הם התחילו להתקרב למציאות, האם זה בגלל שיקלול הפיספוסים בעבר ומתן פקטור מאוד גדול, או שהשסניקים הפכו לנחזים בסקרים כמו כל מגזר אחר?
והיא ענתה לי שתוצאות האמת בסקר האחרון נתנו 9 מנדטים והם הוסיפו פקטור של מנדט אחד מהניסיון, ולכן היא נתנה 10 מנדטים לש"ס,
והיא הוסיפה שבדרך כלל הם בבחירות הקודמות היו מוסיפים 2מנדטים, כי ש"ס היתה מרויחה מאלה שלא היגיעו להצביע והקולות שלהם היו מתחלקים בין המפלגות, אולם הם מעריכים שבבחירות אלו אחוז ההצבעה יהיה גבוה יותר מהבחירות שעברו ולכן הם נותנים פקטור של מנדט אחד בלבד.
רון לוינטל משינוי שאל אותה, האם היא מעריכה ששינוי תצליח להתרומם בקרוב בסקרים, והיא ענתה שזה לא נראה לה והיא מעריכה ששינוי במקרה הטוב תשאר עם 4 מנדטים.
אולם בש"ס היא לא צופה זליגה בחודשים הבאים עד הבחירות ולהערכתה ש"ס לא תרד בסקרים.
(הוא כתב זאת באשכול סמוך אך זה חשוב לכשעצמו)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2005 20:40 |
|
| |
הוא כתב זאת באשכול סמוך אך זה חשוב לכשעצמו
מה.הכוונה???
מה.גם.שאף.אחד.לא.סומך.על.צמח
היא.סתם.....
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2005 20:54 |
|
| |
חלקם הראשון של דבריה מעניינים את המתעניינים בסקרים - תחום התמחותה, אולם חלקם השני עונה להגדרה "פרשנות פוליטית" תחום בו נראה לי שלא היא הכתובת להבעת דיעה בו.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2005 21:15 |
|
| |
נתן אתה תותח !!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2005 23:01 |
|
| |
ר.נתן
איך.הגיב.הנציג.של.שינוי???
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2005 23:03 |
|
| |
האיש החושש שאל האשכול הסקרים האם רון לוינטל התבעס?
התשובה היא שהוא מאוד התבעס, גם בגלל שהוא מתכוון להתמודד לרשימה לכנסת, והוא מצפה להתברג במקום החמישי ברשימה, ולפי דבריה הם יקבלו רק 4 מנדטים, לכן הוא בבעסה, לא מספיק הנפילה של מפלגתו, עכשיו הוא מגלה שגם אם יצליח בבחירות הפנימיות בשינוי ויתברג במקום החמישי והמכובד מבחינתו, יתכן מאוד מאוד שכל יגיעתו היתה לריק.....
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2005 23:08 |
|
| |
אוו הרב נתן אלנתן ברוך הבא אלינו לפורום.
מאוד מעניין אותי לדעת האם הגיעו ימות המשיח? אתה ורון לוינטל "ביחד" מדברים עם מינה צמח?
מה קרה עשיתם סולחה ואפי' לא סיפרת לי.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2005 23:14 |
|
| |
לחץ על ניקו ותגלה שזו הפעם השלישית בפורום
אבל חוצמיזה אני מעריך אותו כגבר שכותב דוגרי תחת שמו ולא מסתתר תחת זהות בדויה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2005 23:24 |
|
| |
שסניק, אני יודע שזה לא פעם ראשונה שלו בפורום.
אבל עד היום הוא לא כתב בפורום בנושאים פוליטיים, וזה הפעם הראשונה שהוא כותב בנושא שהוא פוליטי.
אגב כמי שמכירו אישית (ומוכירו מאוד) אני יכול להעיד שהוא מבין בפוליטיקה יותר מכל אחד פה בפורום, ואם הוא יכתוב לנו פרשנויות פוליטיות זה רק יוסיף הרבה לפורום.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2005 23:28 |
|
| |
אני מסכים איתך בקשר למקצועיתיותו אך אל לנו להמעיט באחרים כי אני זהיתי פה בפורום לפחות שני בכירים שקשורים במישרין לסדר היום הפוליטי שלנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2005 23:33 |
|
| |
מעניין, שני בכירים???
לא יכול להיות.
(אלא אם כן את מתכוון לאריאל, שלשיטתי הוא לא נחשב בכיר)
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2005 00:48 |
|
| |
מי זה אריאל?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2005 10:38 |
|
| |
אריאל הוא ילד שחושב את עצמו לפחות אלי ישי.....
|
|
|
|
|