בית פורומים א חרדים ספרדים

ניקים פרסומיים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/12/2005 20:50 לינק ישיר 
ניקים פרסומיים

לא אחת אנו נתקלים בכל מיני ניקים ששקוף ביותר שהם נפתחו בשביל לפרסם או לקדם משהו שיש להם אינטרס כלכלי \ שיווקי בו.
מה דעתכם האם נכון להשאיר אותם בפורום?
אולי נכון יהיה להצהיר שאצלינו לא קונים פרסומת בהפוכות שכאלה אלא אם יש לך משהו לשווק עשה זאת בצורה ישירה ולא בניק חדש ש"במקרה" פותח אשכולות במליון פורומים "במקרה על אותה מציאה.
מי שרוצה דוגמא יוכל להקליק על שמו של פותח האשכול על "הזמר לירון סרוסי" או משהו כזה, שלמרות שאיני מכירו ואף פעם לא שמעתי אותו ולמרות שבכיף לא איכפת לי להיחשף לפרסומת המקדמת אותו, מפריע לי שעושים את זה בכזו הפוכה שמזלזלת באינטליגנציה של כולנו.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2005 20:52 לינק ישיר 

אני די חדש פה, אבל לדעתי גם בשביל זה יש פורום, ואם מדובר במידע חמוד שאינו מזיק אז למה לא כי לעיתים אנו נהנים מזה, להוציא כמובן את המעצבנים הכרוניים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2005 20:58 לינק ישיר 

הנה למשל הרגע זה אחד האשכולות הנצפים ביותר בהייד
ביקורת - איך יוצאים מזה?
ישיבת הגולשים

הזמר לירון סרוסי שמעתם????
א חרדים ספרדים

4 ראדני שלעגערס - היינט אין קארט
חדשות אנש

===============
ואנו ברייטינג חמוד
+++++++++++++++++++
הנצפים בשעה האחרונה

1063 בחדרי חרדים

635 חדשות אנש

119 מישקיי

79 נבואות ואקטואליה באחרית הימים

70 א חרדים ספרדים

59 חרדים באמת

50 בחדרי חרדים חבד

46 אנשי שצעדרין

46 עיצוב גרפי בציבור החרדי

42 בחצרות החסידים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2005 20:58 לינק ישיר 

נו.רק.עכשיו.עלית.על.זה????
תשאיר.את.זה.ותן.לו.לפרסם.את.עצמו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2005 22:23 לינק ישיר 

היי חבר'ה אל תיטעו זה לא נכון אני לא התכוונתי לפרסם אף אחד אלא לספר לכם על משהו טוב שמצא חן בעניי , אני מצטער אם גרמתי למישהו צער אך לא זאת היתה הכוונה , ואגב אין לזה שום קשר לזמר עצמו כי אותו אני בכלל לא מכיר אז בואו ניזהר יותר בלשונינו שלא נוציא לעז על יהודי שמזכה את הרבים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2005 22:30 לינק ישיר 

סבבה זה עניין כללי אל תקח אישי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2005 22:49 לינק ישיר 

ועוד משהו לידעתכם אלו מיכם שרצו טעימה מהדיסק של לירון סרוסי , אז היום אחד החברים שלי הבטיח לי שהוא בירר עם הזמר וכך הוא אמר , היות ואין ברצונו לפרסם את כל הדיסק והעבודה שלו באינטרנט הוא מתיר לי לשלוח למי שמעונין
"בטעימה" שיר אחד בלבד אליכם למייל . אז מי שמעונין שישלח לי באישי את הכתובת שלו ואני ישלח לו שיר ואז באמת יהיה מעניין לשמוע את התגובות שלכם על החומר שלו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2005 00:28 לינק ישיר 

אני רואה שהחבר'ה לא הבינו אותי.
הטענה שלי היתה נגד זה שמשווקים כאן בצורה של כאילו "ראיתי במקרה".
אין לי בעיה עם שיווק אבל שלא יהיה תוך זלזול באינטליגנציה.
בפרט כשאלאחר מספר שעות אתה קורא דברים בסגנון של "השגתי את הזמר בעצמו והוא אמר לי..."
אשמח.לשמוע.דעות.נוספות.מכל.מי.שיש.לו.מה.להוסיף.תוך.שמירה.על.כבוד.הזולת.(זה.שאינו.מזלזל.באינטליגנציה.שלו.)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2005 00:45 לינק ישיר 

עודני מדבר והנה שידור ידידינו הוותיק פותח אשכול פרסומי בשקיפות מלאה ובלי משחקי מילים, לאולפן צילומים, הקלטות, עריכה וכו'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2005 00:55 לינק ישיר 

ידידי הנכבד והמלומד שים לב טוב !!!!! קודם כל אף אחד לא מזלזל באינטליגנציה של אף אחד ,שנית אם תשים לב קצת יותר תראה שמה שנכתב בראש האשכול היה בכלל אתמול ורק היום הצלחנו להשיג את תגובתו של הזמר כך שזה לא היה רק כמה שעות אלא כמעט יומיים , ודבר שלישי זה שאני לא מבין למה אני צריך בכלל להיתנצל בפניך אבל אני יאמר זאת שוב שבאמת אין שום עיניין של פרסום אני בכלל לא מכיר את הזמר אלא באמת רק רציתי לשתף אתכם במשהו שעשה לי טוב , אז די עם התוקפנות ותיתן קצת פירגון וקרדיט באמת שזה לא יזיק לך ,ואם תרצה אני לא כועס אשמח לשלוח גם לך שיר שלו שתהנה , רק תשלח לי באישי כתובת מייל .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2005 01:13 לינק ישיר 

ידיד היקר והאהוב, שים לב למה שכתבתי בהודעה הראשונה.
אני לא מכיר אנשים רבים שיפתחו ניק חדש רק בשביל "לשתף אתכם במשהו שעשה לי טוב" קרוב לשלושים פעם - באותו מספר של פורומים שונים.. הניק הזה לא נפתח "במקרה" בדיוק לפני הרמת הפרויקט הזה. (אגב, עשיתי קצת שיעורי בית על חלק מהפורומים בהם הכנסת את הידיעה . ב"החרדים בנתניה" קצת סתרת את עצמך ביחס להודעת הפתיחה ולמה שאתה כותב כאן) בכל אופן לשבחך \או ליתר דיוק לשבחנו, יאמר שאת ההודעה הראשונה הכנסת לכאן...
האמת היא שחבל שנכנסנו כאן למסלול האישי כי השתמשתי במקרה שלך רק כדוגמא למקרים רבים בהם נתקלים כולם.
ושוב אחזור על שחזרתי כבר: אני מוכן לפרגן, רק תגיש את זה מהצד הנכון.
אני כבר שולח לך כתובת מייל באישי כי מוזיקה היא תחום שאני לא מוכן לוותר על היחשפות לדברים חדשים בה - מכל הסגנונות האפשריים.
אם הזמר הזה באמת מוצלח, אני אהיה הראשון לפרגן מכל הלב מאחר ולא התה כאן שום התמקדות בו אישית או במוזיקה שלו, חלילה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2005 01:44 לינק ישיר 

אתה יודע מה אתה דוקא מוצא חן בעניי אין לך מה לעשות אלא לבדוק ולחפס בפורומים אחרים פה שם ושם מה קורה איתך אחי הכל טוב ? עושה שיעוריי בית בודק כאן בודק שם ,אחי קבל הצעת יעולהטקסט שלך כאןהטקסט שלך כאןצא מיזה חבל לך על הבריאות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2005 13:23 לינק ישיר 

ידידיי היקרים שידור ו"האיש החושש" וכל השאר שממתינים לטעימה מהדיסק של לירון סרוסי , זה פשוט לא הולך לי , אני קצת בור בעיניניי המחשב ברוך השם אבל אל דאגה בקרוב מאוד נתגבר על זה ותאמינו לי הסבלנות משתלמת, וכל השאר שמעונינים ועוד לא שלחו לי כתובת באישי , נא להיזדרז.
גוט שבס בינתיים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2005 13:53 לינק ישיר 

מצורף קובץ

בגלל זאת המודעה שהעליתי - ירדה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2005 14:35 לינק ישיר 

chaki55
זהו ? זו הרמה העניינית הכי גבוהה שאתה מסוגל לה?
הדגשתי שזה לא אישי, ובזאת אני חותם פרק של דו-שיח עם איש שחשבתי שהוא קצת יותר גבוה...
בכל אופן גם אם אינך מסוגל להבין אותה או להודות על טעותך, ביקורתי על שיטת השיווק שלך בעינה עומדת.
הייה שלום איש יקר ונסער.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2005 14:54 לינק ישיר 

חבדניק_אחד

גם.ביגלל.זה.וגם.ביגלל.שהם.זמרים.מושחתים
חוץ.מאיציק

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > ניקים פרסומיים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext