ברגעים אלו נגמרה ישיבת הנהלה בנושא התקציב.
הישיבה ערכה כשעה וחצי והייתה סוערת למדי. חברי המועצה התנגדו ברובם להעלאה של 5% נוספים בארנונה וניסו למצוא דרכים לבטל גזירה זו. צביקה כהן היה נחוש בדעתו להעביר את התקציב כמות שהוא ועמד על כך שהוא התחייב למשרד הפנים על העלאה כחלק מביצוע של תוכנית ההבראה.
בסיכום הישיבה עברה ההחלטה להעלות בכל זאת את הארנונה ברוב כאשר גרוסמן גוניור היה נגד ופדידה ועמרוסי נמנעו כדי לאפשר לצביקה למצוא פיתרון לשבוע הבא ואם לא ימצא פתרון הם איימו להתנגד.
ההחלטה עברה לישיבת המועצה בשבוע הבא ועד אז נשארה הפוליטיקה הקטנה במסדרונות.
תושבי אלעד בואו ונגיד גם אנחנו את דעתנו כל אחד שיתקשר לחבר המועצה שלו ויגיד "לא לארנונה"כפי שזה נשמע הערב יש לנו סיכוי טוב.
נשלח ב-18/12/2005 21:48
הצגה זולה של חברי המועצה ותו לא.
מה שהיה הערב בישיבת ההנהלה זו בסך הכל הצגה מן הסוג הזול של הפוליטיקה של כל אלה שידעו שהדברים אמורים לתפוס כותרות בעתונות ולכן הגיבו בצורה זו.
אך האמת כפי שהגדיר אותה המ.מ. הרבסט: הרי כל החברים כבר הצביעו עבור ההעלאה הזו בשנה קודמת וכל האישור כעת הוא טכני, מה גם שברגע שההחלטה מעין זו תגיע למשרד הפנים והוא יפסול אותה יפבלבלו בעינהם כלפי השמים ויאמרו לנו "מה לעשות אנחנו ניסינו ולא הלך".
במקום כל ההצגות הזולות האלה הייתי מצפה מחברי המועצה שלי שיעשו עבודה מקצועית מול משרד הפנים ושם יעצרו את זה בצורה אמיתית ולא בנדמה לי, אבל עם חברי מועצה כמו שיש לנו כנראה שזה בקשה גבוהה מדאי.
נשלח ב-19/12/2005 00:00
הזכות לדעת
הטקסט שלך כאן
מה שמעלים עכשיו אין שום סיכוי להוריד
חייבים למנוע את העלאה השערוריתית
אני משלם על הדירה שלי כבר עכשיו יותר מ1000 ש"ח נוספים לשנה
הטקסט שלך כאן
נשלח ב-19/12/2005 08:32
הזכות כל מילה בסלע קבל .
שבענו כבר מההצגות הפופוליסטיות של נציגי המועצה ואם ניקח את הדוגמא הזו של שמוליק גרוסמן הקשקשן זהו גועל נפש אמיתי, מדובר בחבר מועצה שכאזרח מן השורה הוא אולי בסדר גמור וכעורך דין הוא מעולה בפרט אחרי הפרקטיקה שהוא עבר במועצה בעבר.
אבל כנציג ציבור מתי ראינו או שמענו אותו חוץ מזה שהוא מופיע מישיבת מועצה לישיבת מועצה יוצר מהומה ודורש תשומת לב כתינוק חסר בינה ולאחר מכן פונה לטיברגר בלחץ בלתי מתון שיפרסם לכאורה את "הצלחותיו".
או פדידה המוזיל דמעות תנין על הארנונה שעושקת אותנו בצורה מחפירה, אדוני מר פדידה להזכירך הינך "יושב ראש וועדת הנחות" אולי תספר לנו לכמה משפחות עזרת במסגרת הוועדה שבראשותך ? לפי הידוע לי מתוך כל עשרות ואולי יותר ממאה בקשות של מסכנים ואומללים שהונחו על שולחנך הוועדה ראתה לנכון לעזור לבודדים בלבד.
דיי לכם לזרות חול בעינינו - אנחנו לא מטומטמים.
נשלח ב-19/12/2005 09:08
גיוואלעד
סיימת לרכוש להיום את כל מה שזז או שצריך עוד העלאה בשביל זה?
אני תומך במהלך הכואב שצביקה מוביל אבל להפוך כל התנגדות פוליטית לילדותית זה כבר מעשה ילדותי.
צביקה עושה את מה שצריך, פדידה וגרוסמן מוחים ועושים גם כן את מה שצריך.
זו הפוליטיקה, זו הדמוקרטיה!
לא לא לא תנתקו אותי
לא תנתקו אותי כל כך מהר...
נשלח ב-19/12/2005 09:17
הם זורים לנו חול בעיניים
אז פדידה הזיל דמעות תנין אז הזיל מה הוא לא יביע בעד?
אז עמרוסי נמנע מה השטויות האלה הוא לא יצביע בעד,? יצביע גם יצביע.
וגרוסמן נו שויין כל מילה מיותרת תתנו לו את הכותרת ואת התוכן תשאירו לאחרים, העיקר שקיבל את הכותרת.
והרבסט נו עם משכורת כמו שלו מה זה משנה עוד חמישה אחוז?
וגבירר בטוח יישר קו אחרי שטרנוביל זה האתנן.
ורובין ראה ערך גבירר
ואפרהימי? אפרהי מי? מי זה הוא בטח בעד.
ובן חורין בטוח בעד
וששון לב כבר בעד
וחיים מאיר כץ בעד
וחלה בעד
ומשה כהן תלוי בלולינות של הגורסמן וגם הוא יהיה בעד
וזהו יש לנו תקציב
13 "המופלאים" כלומניקים אחד אחד שמה שמעניין אותם זה סוג הבורקס שיגיש להם אילוז בישיבה
והופ יש לנו תקציב.
נשלח ב-19/12/2005 09:26
נאה, מבלי להתייחס בכלל לנושא, שורות המחץ המסיימות קרעו אותי מצחוק.
נשלח ב-19/12/2005 13:13
חבר'ה ! מה קורה איתכם ? אתם לא מבינים שצביקה התחייב למשרד הפנים ???? מה ???? מה אמרתם ??? הוא הבטיח גם לנו ????
נו ? אז מה ? זה בכלל רלוונטי ??
הוא התחייב כלפי משרד הפנים !!!
אז די עם הקטנוניות הזאת ! תוציאו עוד כמה (מאות) שקלים מהכיס !
מה ????? הכיס ריק ? אז תלכו לעבוד ותמלאו אותו !
מה ???? אין מקומות עבודה באלעד ????
אז תלכו לייצר מקורות הכנסה !!
מה ???? זה תפקידו של ראש המועצה ????
השתגעתם ! מאיפה יש לו זמן לזה ??? הוא עסוק בנסויי דרך עם הרכב החדש, שאותו הוא מתכנן להחליף בקרוב.
עם איזה כסף ??? הצחקתם אותי !! אתם לא מבינים למה צריך להעלות את הארנונה ????
אם תמשיכו ככה, הוא עוד יתייאש מאיתנו וירוץ לכנסת !
ואז נראה אותכם משוויצים עם ראש מועצה שלא נוסע ברכב פאר, שלא יוצא לשישי/שבת לנופש בטבריה וירושלים, שלא מוציא את המשפחה לחו"ל, שלא עושה קומבינות מאחורי גבם של הרבנים והאברכים.......
אתם רוצים להיות כמו פ"ת , רעננה ועוד ישובים נחשלים כאלה ????
נשלח ב-19/12/2005 16:34
חברים אני קצת מאוכזב....
לפני כמעט 24 שעות שוחרר תקציב 2006 לאוויר העולם.
ואף אחד לא מעלה לאויר קטעים נבחרים, ביזבוזים מיותרים פשוט כלום.
אז קדימה לעבודה, חברי המועצה קוראים את האתר כל הזמן בואו ונוכיח להם שניתן לקצץ במקום להעלות את הארנונה.
נשלח ב-19/12/2005 18:01
אולי פשוט אפשר לכתוב מה היו השינויים משנה שעברה
מישהו יכול למצוא את הלינק מאז
נשלח ב-19/12/2005 22:56
נאהדורש
אתה צודק בענק ועל דא קא בכינא שבמקום שהנציגים שלנו יעשו עבודה אמיתית מול התקציב חר ההגיון הזה הם מתעסקים בפרסומות.
נשלח ב-19/12/2005 23:38
רגע, באמת לא הבנתי מה אתם רוצים מחברי המועצה שהתנגדו או נמנעו.
לא יתנגדו - תצלבו אותם בכיכר הפורום. כן יתנגדו - הם עושים הצגה?
לפי ההגיון הזה, אלו שתמכו הם לא צבועים ואלו שעשו קולות של מחאה (עם ספק השפעה שמובנת להם מאוד) הם יותר גרועים??
השאלה שלך מראה שאתה לא מכיר את 13 המופלאים חברי המועצה שלנו
אין להם מושג מה זה תקציב והם לא יודעים מה הם רוצים
הם כמו .... שמסתכל אחורה לאן האדון מושך ולשם הם רצים
תשאל אותם (לצורך העיתון שלך כמובן) כמה עולה מטר בדירה עכשיו וכמה עלה לפני שנה ותראה את התשובות
תשאל אותם ( את חלקם לפחות) איזה מסמכים צריך להביא כדי לקבל הנחה ומה התאריך האחרון ותראה את התשובה
תשאל אותם מה קורה עם מחסנים וחניות ותראה את התשובה
אז נכון 1!!!
אנחנו רוצים שהם לא יעלו לנו את המיסים
אנחנו רוצים שהם לא ישמשו חותמת גומי של צביקה
אבל אנחנו לא רוצים הצגה זולה "על חשבוננו"
במיוחד בגלל ש...בהצגה הזו כבר היינו
נשלח ב-20/12/2005 08:33
זאת לא הייתה הנקודה.
ירדתם פה על מי שהתנגד ו/או נמנע. אז מה אם הוא לא מכיר את נבכי 'ספר התקציב'. הוא חושב שזה רע (כמו שאתה ואני חושבים שזה רע מבלי לדעת לאן מועדות פניהן של כל עשר אגורות) והוא החליט שהוא מתנגד או נמנע.
למה לרדת עליהם?
נשלח ב-20/12/2005 08:46
אאללעעדד,
אני מסכים אתך במאה אחוז.
כאופוזיציה הם עושים את מה שהם יכולים.
אגב, בניגוד לאחרים לי אין טענות נגד צביקה על העלאת הארנונה.
אם זה היה בא בצד המשך השירות כפי שהיה בתקופת קריספל הייתי מקבל זאת בהבנה גם אם לא בהסכמה.
הבעיה שלי כמו שהיטבתי להבהיר אותה באשכול הלחם (שלפי מה ששמעתי הגיע עד לאלי ישי בכבודו ובעצמו) היא המכלול.
הריסת כל התשתיות לצד העלאת ארנונה היא הבעיה.
וכשזה קורה כשש"ס מטיפה מוסר לכל העולם ואשתו על הרקע החברתי הבעיה חמורה שבעתיים.