| נשלח ב-20/12/2005 15:26 |
|
| |
קליפים מקונצרט הגאלה בארה"ב
זה עתה קיבלתי את הקליפ של הבט משמיים מביצועו של הלפגוט בארה"ב מאת ידידי VIDIO100
זה היה הקטע האחרון בקונצרט ותראו איזה קול בריא יש לו כמו שהוא רק התחיל את הערב.
וכמובן הביצוע המרגש, עם הדמעות, הכל בתוך הקליפ שאני מכין ובערב הוא יעלה מעל במת הפורום המכובד שלנו.
אז אל תגידו שלא ידעתם, היום בערב הקליפ המדובר יעלה כולל ההנחיה של סובול שהוקרנה מעל מסכי הפלזמה הגדולים, והוקלטה עוד בישראל.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2005 16:36 |
|
| |
ידידי מאיר עינים ,
לידיעתך הרבה הענין הוא הפוך,זאת אומרת שבסוף הקונצרט הקול חם כמו שצריך ,הקושי העיקרי הוא בתחילת הקונצרט שאז הקול עדין לא בשיאו (אפילו אם מקיימים תרגילי חימום רבים לפני הקונצרט עדיין הקול לא מגיע לרמת שיא של זו כלאחר שירה בפועל בקונצרט עצמו),אני לא אשכח שהשתתפתי לפני שנים מספר בקונצרט של משה שטרן ומה לומר....הוא לא היה בשיאו בקונצרט,לאחר הקונצרט שמעתי את החזן שטרן אומר למישהו ,או עכשיו אני מוכן להתחיל את הקונצרט.(רק על מנת להמחיש לך את הענין)
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2005 23:15 |
|
| |
שמעתי וקיבלתי.
תודה על ההארה.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2005 23:32 |
|
| |
והנה חברים כמו שהבטחתי אני מקיים:
ולפני כן קצת הסבר:
קודם כל, תודה לVIDIO100 על הקליפ. ותודה על המידע שממנו ערכתי את ההסבר:
מכיוון והחכמים ממנהטן(.....) סידרו את העניין שלא יוכלו להקליט ולשמור את הקובץ, ובכל זאת יש הרבה דרכים איך לעקוף את זה, אני לא יודע ולא עשיתי את זה, ההקלטה של הקונצרט היה בשיטה הפשוטה ע"י יציאת מסך לוידיאו, ולכן האיכות לא בשיאה, וגם עצם הדחיסה של העריכה, השתדלתי כמיטב יכולתי לעשות את המירב בכדי שתוכלו להנות, כמובן שלא שייך לעשות את השיא.
לשם כך, חילקתי את הקליפ ל 3 חלקים, בחלק הראשון ההנחיה לקטע הזה, ותחילת הקטע, ובחלק השני עוד חלק מהקטע ובחלק השלישי הסיום.
כמו כן חשוב להדגיש השידור באינטרנט היה על מוסך קטן מתוך כל הדף אינטרנט, בוידיאו המוצג לפניכם תראו את הדף אינטרנט כמו שהיה נראה מעל מוסך המחשב בשעת השידור.
לדעתי האיכות סבירה ביותר ואפשר לראות ולהנות, איכות השמיעה היא מעולה ולא נפגמה כלל.
אז בעוד דקות ספורות זה יבוא.
תוקן על ידי - מאירעינים - 20/12/2005 23:33:22
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2005 00:20 |
|
| |
נו... מה עם ההמשך,
תודה רבה רבה על החלק הראשון באמת יפה ההנחיה ותחילת הקטע.
שוב תודה ומחכים, זה יהיה עוד הערב?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2005 00:33 |
|
| |
המשך יבוא מחר.
אני גם רוצה לראות את התגובות לחלק הראשון ואז אני יחליט לגבי החלק השני.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2005 00:52 |
|
| |
מאיר עינים,
דבר ראשון חבל מאוד על כל המשיכות והמתיחות שאתה עושה לנו כאן, תאמין לי שהמשחקים האלה (היום אני אעלה את הלינקים לא בעצם מחר בעצם מחרתיים בעצם היום בערב שלושה לינקים אני עומד לעלות בעצם לא רק אחד וכ"ו) ממש מיותרים ולא יועילו לרייטינג נוסף לפורום הנכבד שלך ,הרייטינג קיים גם בלי המשחקים האלה !!
דבר שני לעצם הענין הלינק שהעלית אינו עובד .(בכל אופן אצלי אם אצל מישהו אחר הוא עובד אשמח אם תעדכנו).
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2005 09:27 |
|
| |
דקנטור
תקשיב, אני מבין שלא הספקת להוריד כי זה כבר נגמר , אני כרגע מעלה את זה שוב.
בכל אופן העובדה שאתה קורא לה "מתיחות" זה נועד למנוע מאנשים שיבואו בעוד יומיים ויגידו תעלה שוב, לכן אני מודיע מקודם שיידעו.
לי זה לוקח זמן להכין, אז בנתיים אני שולח ידיעה שמי שרואה אותה יבקר גם בערב, מה הבעיה שלך?
ובנתיים אני לא רואה גם את הביקוש הגדול לחלק השני והשלישי למעט כמה ניקים ששלחו באישי בקשה דחופה, ותו לא.
בכל אופן אני יעלה אותם מאוחר יותר.
כרגע הנה הלינק לקטע הראשון:
http://www.megaupload.com/?d=TQ31FF34
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2005 15:22 |
|
| |
תודה רבה
מה קורה עם חלק שני?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2005 20:05 |
|
| |
עכשיו ראיתי את הקליפ וזה נהדר ויפה מאוד
חוץ מזה שהוא שר עם הרבה רגש
תשלח חלק ג'
תודה רבה וכל הכבוד
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2005 20:58 |
|
| |
מאיר עיניים אתה מקסים תודה
יכולת לחלק את זה לשמונה ולתת לנו בחנוכה...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2005 00:45 |
|
| |
מאיר עינים איפה אתה
אני מחכים על חלק ג'
כל טוב לילה טוב
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2005 00:58 |
|
| |
אני רוצה להעלות את חלק ג' אבל אני רואה שיש רשעים שפתחו ניק בשם שלי (הוסיפו "י")והעתיקו לשם את מה שאני מעלה, וכמובן שלצפיה הם לא יכולים להעלות כי זה עם הכיתוב של הפורום שלנו אז הם העלו את זה רק לשמיעה וכמו כן העתיקו עוד דברים שלי ועוד כותבים בלעדי...........
לכן אני שוקל אולי לשלוח באישי למי שיבקש כמו שעשה VIDIO100 אני רואה שזה הברירה היחידה לא לתת לרשעים להנות מעולם הנפלא של החזנות.
יש לכם רעיון אחר?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2005 03:02 |
|
| |
מאיר עינים אני חייב להודות לך על המאמץ, אמנם הטעמת אותנו במעט מן המעט, אבל גם זה טוב. אני מקווה שתמצא את הדרך לנכון איך להנות את החברים, ללא שהחוצפנים מהפורום השכן יאמצו לעצמם את הקרדיט.
|
|
|
|
|