אני קורא לראש המועצה לפטר באופן מיידי את פדידה החצוף ולדאוג שהוא יפרסם בשער בת רבים הודעת התנצלות!
נשלח ב-21/12/2005 13:28
מה
נשלח ב-21/12/2005 13:32
אדון בשמחה רבה הכרתי אותך בתור אחד שדן לכף זכות, אם אתה לא יודע מה היה אל תדבר עיתונות זו לא ראיה ממקורות מוסמכים באחד הערוצים הארציים דווח לי כי כבר לפני 4 ימים פנו אליו מלשכת ראש המועצה לפרסם כתבה שכזו בכדי ללכלך את פדידה, לא היה ולא נברא זה שצביקה לא דואג לעם שלו זו החוצפה יש הסכם במחלקת הגביה שיעבדו שם חצי אשכנזים וחצי ספרדים זה שלא עומדים בהסכם זה החוצפה אף אחד לא השמיץ את האשכנזים העיתונות אוהבת לנפח ולעשות מהומה מי שצריך לתת התנצלות זה צביקה ומחלקת הגביה ככה לא משמיצים בן אדם על לא עוול בכפו ומי שמעניין אותו שישמע היום בתוכניתו של מנחם טוקר ראיון בנושא
נשלח ב-21/12/2005 13:39
שומר, בסדר. דבריך מקובלים עליי. אני מתנצל על הודעתי. תקן של חצי חצי נשמע הוגן ביותר. חבל רק על חילול ה' הנורא.
נשלח ב-21/12/2005 13:50
זה היה ההסכם ועל זה פדידה דיבר היה לי שיחה איתו היום בבוקר, מי שגרם לחילול ה' הזה זה לשכת ראש המועצה הם הדליפו לעיתונות והם סיפרו זאת בצורה כה קשה, אולי משום שפדידה נמנע בישיבת הנהלה מההצבעה על הלעאת הארנונה זאת מתוך דאגה לכלל הציבור אשכנזים כספרדים ללא הבדל ה' יתקן את הסיטרא בעצה טובה.
נשלח ב-21/12/2005 14:49
בס"ד
לאחר שנים של גזענות ואפליה מצד האשכנזים גם לאחינו הספרדים מגיע...להיות גזענים(מה יש?)
מי יותר גזען?
הספרדים
כי גם הם לא סובלים במיוחד את עצמם.
(ראה ערך כח,בחירות,מינויים פוליטיים,קבלת מרות רבנית וכו')
נשלח ב-21/12/2005 15:04
אתם השתגעתם ?!?!?!?
מה הקשר בין מקום הלידה של העובד או הוריו או בדרך כלל הורי הוריו למקום עבודתו ???
אם יש מקום עבודה פנוי צריך לפרסם מודעת דרושים ולקבל את המועמד\ת המתאים\ה ביותר !!!
מאחר ואין שני אנשים שווים אז אין שום מצב שיהיו בדיוק שני אנשים שההבדל היחידי ביניהם הוא ארץ המקור.
אולי כבר תפסיקו עם החשיבה המפגרת הזאת ותבינו שאפליה - בין מתקנת ובין לא מתקנת - תמיד תמיד תמיד תגרום רק לרע.
גועל נפש.
נשלח ב-21/12/2005 15:24
כן ציקו אבל אל תישכח שתרבות זה דבר שכן משפיע על אורח החיים וסליחה על הגיזענות אבל התרבות של ארצות ערב עדיין רדודה יותר מזו של ארצות אירופה הנאורות
נשלח ב-21/12/2005 15:39
לא נראה לי כ"כ במיוחד לא בציבור החרדי תכנסי קצת למבני ציבור ספרדי ותכנסי לאשכנזי במה שלא יהיה בית כנסת בית ספר וכל דבר אחר ותראי את ההבדלים, תבדקי את גסותם ותרבותם של האשכנזים בכל מקום
נשלח ב-21/12/2005 16:31
אני חושב שעושים לר' אלי עוול.
מי שמכיר את ר' אלי יודע שמדובר באדם סימפטי ונחמד.
לבוא ולהפוך דברים שהוא אמר (או לא אמר) בבדיחות הדעת ולטעון שזה האיש זה לא רציני ולא מכובד.
ובכלל, מי שמכיר את הרקע של ר' אלי (תושב שיכון קאליב האשכנזי בראשון לציון שידידיו הקרובים הם אשכנזים לא פחות מספרדים) יודע שהוא אחרון שאפשר לחשוד בו בגזענות.
ועוד לא דיברתי על כך שמדובר בחבר המועצה היחיד שהוא גם תלמיד חכם אמיתי.
לא לא לא תנתקו אותי
לא תנתקו אותי כל כך מהר...
נשלח ב-21/12/2005 17:43
עובד_מועצה גם אני מצטרף לדבריך כל מילה אמת
נשלח ב-21/12/2005 21:22
הסיפור של פדידה, אפשר להתווכח עליו אם היה או לא היה. וגם אם היה הוא פחות משמעותי.
מה שתפס אותי הרבה יותר היה הנתון על חלוקת התפקידים הנוכחית במועצה. האם זה נכון שמתוך 80 עובדים יש רק 3 אשכנזים?
אם זה נכון (או אפילו קרוב להיות נכון), הייתי מצפה מצביקה "ראש מועצת האחדות" שידאג לשנות את זה מהר ככל האפשר.
אני בטוח שיש בעיר הזו גם כמה אשכנזים ואשכנזיות שמחפשים עבודה ופרנסה. הם לא בחרו בצביקה בשביל שימשיך את מדיניות האפליה של קריספל.