היום נודע לי בבוקר כח ראש המועצה לחוץ מהעברת ההצבעה על עליית הארנונה ולכן הוא מראה כבר סימני יאוש ןהגיע עד כדי איום על חברי המועצה בצורה ברורה או שתצביעו בעבור ההעלאה בארנונה פה אחד או שלא העביר לכם תקציבים שהתחיבתי, בחלק מהדברים מדובר בתקציבים שהוקצו עוד מזמנו של צוריאל, בתגובה אמר לי אחד מחברי המועצה כי אין הם נבהלים מאיומים אנחנו באנו למועצה בכדי לשרת את הציבור בלבד לא כדי לשרת את מטרותיו של ראש המועצה אנחנו לא נצביע בעד דבר שמזיק לציבור, יש משפחות שאין להם מה לאכול מקבלים סלי מזון מארגוני חסד שונים והוא מתעלם בזה הוא מחליט שיש תכנית הבראה שיקצץ בתקנים שיקצץ בהוצאות מיותרות במועצה שיעזוב את החלשים מה זה כאן שינוי נוסח אלעד בחזקת ש"ס או ליתר דיוק "ש"י", כך דבריו של אותו חבר מועצה..
מה שאומר שהולך שבוע הבא להיות שמח בעיר. עדכונים קונקרטיים יגיעו בהמשך.
נשלח ב-21/12/2005 21:10
התקשרתי הבוקר לשלושה חברי מועצה שאני מכיר ושאלתי אותם אם יצביעו בשבוע הבא בעד ההעלאה החדשה בארנונה. מתברר שנציגינו במועצה הם שפנים לא קטנים... "נראה", "תלוי", "עוד לא החלטתי" וכולי.
לשבחו של שמוליק גרוסמן יאמר שהוא היחיד (עד כמה שידוע לי) שלא שם על צביקה, והתחייב במפורש שלא לתמוך בהעלאה הזאת.
ואגב, מתברר שצביקה "ראה את הנולד" וציפה להתנגדות של חברי המועצה להעלאה. הוא פנה למשרד הפנים וקיבל מהם אישור לוותר על ההעלאה של ה-5% ובמקומה לקצץ חצי מיליון ש"ח מתקציב 2006.
זאת משימה אפשרית בהחלט, אבל ראש המועצה שומר אותה כאלטרנטיבה בלבד, וממשיך ללחוץ על חברי המועצה שיתמכו בהעלאה. כי אם אפשר להעביר את ההעלאה ולחלוב עוד קצת מהתושבים, אז למה להתאמץ להדק את החגורה?
תוקן על ידי - חצי_טון - 21/12/2005 21:11:07
נשלח ב-22/12/2005 00:48
חצי טון צודק.
צפוי ביטול או מיתון העליה בארנונה וקיצוץ נוסף שמאוד אפשרי..
דרך אגב כמה שירדנו על "קוראים אלעד" בשנה האחרונה אני חושב שלולי ההתעקשות שלו לא להניח לנושא הארנונה לרדת מסדר היום בתקופה האחרונה הכל היה עובר חלק.
אז אלון עם העליה תתבטל ממני לפחות תקבל את הקרדיט.
נשלח ב-22/12/2005 00:49
שיורידו את הגלגלי מגנזיום.
פושעים!
נשלח ב-22/12/2005 09:16
אני מתערב עם כולכם שבסוף התקציב יעבור כולל ההעלאה בארנונה.
חברי המועצה הם שפנים אחד אחד כולל הגרוסמן שמנפח לחיים בשביל הכותרת הזמינה בעיתון.
אין ולו צדיק אחד בסדום המועצה כולם בלי יוצא מן הכלל יצביעו בעד.
אני עדיין לא ראיתי את מי מחברי המועצה שיקום וישבור את הכלים ויאמר דיי נמאס תפסיקו עם השחיתות.
מאחורי הגב כולם חכמים גדולים וכשיגיע רגע האמת תראו אצבעות מורמות בלי בושה.
ותתקנו אותי אם אני טועה, ואולי מישהו כן יכול להצביע על מי מחברי המועצה שילך עם דעתו עד הסוף בלי לעשות חשבון ובלי פופוליזם אוריד בפניו את הכובע.
ואם תרצו אני מוכן לעבור אחד אחד מחברי המועצה ולהסביר למה הוא יצביע בעד
13 חמורים חסרי בינה שטובת הציבור נמצאת אצלם בסדר עדיפות אחרון
בושה לחברי המועצה ולעומד בראשה
במחילה
נשלח ב-22/12/2005 09:21
קדימה נאה, הרם את הכפפה.
מי יצביע בעד ומדוע.
תכתוב בבקשה על כולם.
נשלח ב-22/12/2005 09:43
הרמתי את הכפפה
ראש המועצה בוודאי בעד
הרבסט בעד כי זה באמת לא מזיז לו עוד 5% פחות 5%
גרוסמן עושה קולות נגד בשביל הכותרת בדקה התשעים או שיעלם מהישיבה כי הגרוסמן קרא לו תצא בחוץ או שיהיה נוכח ויצביע בעד.
אפרהימי מי זה במחילה? הבן אדם לא יודע על מה הוא מצביע ולכן יצביע בעד.
אבי חלה יצביע בעד כי הוא מקבל לטיפות מצביקה בניוטרל
פדידה אולי בעקבות תקרית הספרדים יעשה קצת קולות השתעלות אבל גם הוא לא קרא אפילו את התקציב ולכן על הבעד יצביע נגד ועל הנגד ימנע.
עמרוסי יצביע בעד למרות ההמנעות בועדת הכספים כי יתנו לו כמה גרושים וישתיקו אותו.
בן חורין יצביע בעד ראה ערך עמרוסי ובכלל הוא אכזבה, הולך עם ומרגיש בלי פעם באופוזיציה פעם לא , עם חבר מועצה כזה לך תבנה מדינה.
גבירר ורובין היינו הך יצביעו בעד כי אין מה לעשות שטרנוביל עדיין מהדהד ברקע ולא ישברו את המילה של פורוש.
חיים מאיר יצביע בעד כי אין מה לעשות הוא בלחצים
משה כהן יצביע בעד ראה ערך הגרוסמן או שלא יופיע לישיבה.
ששון לב יצביע בעד כי אין לו מה להגיד.
זהו 13 המופלאים שמנהלים לנו את העיר
חבורה של חמורים שהרועה שלהם הלך לאיבוד
ובמחילה תתקנו אותי אם אני טועה
נשלח ב-22/12/2005 10:08
מבלי להתייחס לפרשנות, אני חייב להחמיא לך שיש לך כתיבה הומוריסטית משובחת...
דיי מרתק.
נשלח ב-22/12/2005 10:18
יש הרבה מה לתקן מאדון נאה מה שכתבת יכול להיות נכון לתקופה שלפני שנה לא כרגע המצב ממש רחוק ממה שכתבת. במחילה מכבודך
נשלח ב-22/12/2005 11:25
אמונים במחילה תן פרשנותך
תאיר את עיניי
נשלח ב-22/12/2005 12:54
אאללעעדד
כיוון שאני מובטל ואת הגיגי אתה מקבל דרך האתר מה דעתך לשריין לי טור אצלך בעיתון נקרא לו למשל "כיכר המיואשים"
נכניס שם הומוד ודחקות על הנעשה בחלם.
תחשוב על זה
נשלח ב-22/12/2005 16:27
לא יודע כמה מקום נשאר (אני כנראה מוותר אפילו על טור שבועי שלי), אבל בטוח שזה חייב להיות בשני תנאים:
1. אתה מתחיל לאהוב את הרבנים....
2. אתה מתחיל לאהוב את הרבנים שליט"א....
אני מחזיק אצבעות ומתפלל שלא אגרום לך לכתוב, בגלל מה שכתבתי הרגע, משהו נגד הרבנים.
נשלח ב-22/12/2005 20:52
אאללעעדד
במחילה אבל התאפקתי יום שלם מבלי להשפריץ זעם על הגרוסמן ------ והמלכה ה---
ולעניננו
מה לכל הרוחות זה קשור מה אני חושב על שני הבלעמים האלה?
יש לך כותב מוכשר קח אותו
מה זה קשור לבלעמים
חוץ מזה אני מבטיח שבטור לא ארד עלהם, אשב עליהם שיחנקו.
מה אתה אומר?