|
|
| נשלח ב-1/5/2011 04:41 |
|
| |
א גוטע זיסע וואך
שבוע טוב
A good week for all of us
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2011 05:27 |
|
| |
מה קרה לבין הערביים
שבוע טוב לכולם
הדלקתי כבר שבועיים ואני מתחיל לראות את הישועה
אני פשוט לא מאמין איך שזה עזר לי
אני מדליק עכשיו עוד 4 ובעזרת השם יהיהלי ידועה שלימה ביחד עם כל כלל ישראל. אמן
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2011 07:07 |
|
| |
,תודה רבה חיים צדיק על התכורת. תזכה למצוות. שבוע טוב
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2011 07:08 |
|
| |
שבוע טוב תודה רבה חיים צדיק תזכה למצוות
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2011 08:47 |
|
| |
שבוע טוב לכולם
חייםצדיק תודה רבה גם משמי, תזכה למצוות ותראה ישועות ונחמות במהרה, עם כל כלל ישראל, אמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2011 21:22 |
|
| |
וואהו.. לפעמים אני תוהה, האם אני כותבת מתוך הרגל.. או שאולי באמת יש עוד מישהו שקורא באשכול התזכורות הנ"ל. תודה חיים צדיק.. תזכה למצוות, ותראה ישועות. וכמובן יישר כח לשלום ואמת על העקביות..
תזכורת קטנה למצווה ענקית 4 נרות כזית חלה ובקשה אחת ומובטח לו שלא יעזוב את העולם טרם יפגוש את דוד המלך... שבוע נפלא!!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2011 06:37 |
|
| |
שבוע טוב!
תזכורת לחו"ל-ניקים
4 נרות ( + 1 לע"נ דוד בן ישי ) בקשות מלווה מלכה (לאכול שום, בעש"ט, יתרו נ"א) משקה חם (יותר מתוק מהרגיל)
בשורות טובות שבוע טוב !
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2011 07:23 |
|
| |
אודה ולא אבוש.... שכבר כארבע עשרה שנה משתדל אני מאוד להקפיד על סעודת מלווה מלכה. ועוד אודה ולא אבוש, שבעבר הכנתי מדי שבוע כמה וכמה סוגי סלטים ומאכלים לסעודת מלווה מלכה. אך מאז שעברתי דירה למקום אחר אני רק מדי פעם מכין משהו,ועוד אודה ולא אבוש, שאחד מגדולי הדור שנפטר לפני כמה שנים אמר לי כמה וכמה פעמים ״זכות דוד המלך תעמוד לך , כי דוד המלך לא נשאר חייב״. ( וזה היה לאחר ששנים עשיתי סלטים למלווה מלכה שערך כל שבוע) . אך אודה ואבוש גם אבוש שמעשה שטן הצליח ואף פעם אחת לא נכנסתי לאשכול חשוב זה !. וחוץ ממה שרעייתי מדליקה. 2. נרות במוצ״ש . אף פעם לא ידעתי ולא שמעתי על הדלקת נרות ו-4 במספר. וכו׳ יישר כח עצום לפותחת האשכול ולמתפעלת אותו הרבנית בין_הערבים תליט״א. בעזהשי״ת אני ישתדל ליישם את הדברים וביתר שאת.
תוקן על ידי קעכער ב- 15/05/2011 07:28:09
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2011 07:38 |
|
| |
עדיין בשטח
4 נרות
והישועה בדרך אי"ה
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2011 22:43 |
|
| |
שבוע טוב ובשורות טובות. תזכורת קטנה למצווה גדולה. תענו ותעתרו מן השמים.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2011 06:57 |
|
| |
קעכער להכנס לראות את תגובתך, ממש מחמם את הלב, ונותן כח להמשיך. והיה זה שכרנו מכל עמלינו.
תודות לניק חייםצדיק שהצטרף לאחרונה ככח עזר, ישר כח.
וכמובן ליוזמת ופותחת האשכול בין_הערבים והעומדת על המשמר בעקביות, גם כשקשה,
בזכות שבת המלכה, ובזכות דוד מלך ישראל והיום זכות מיוחדת של רבי שמעון בר יוחאי שנזכה לישועות, נחמות, ולהוושע בכל מילי דמיטב ברוחניות ובגשמיות. והכל בשפע רב שנוכל גם להשפיע.
===================
שבוע טוב!
תזכורת לחו"ל-ניקים
4 נרות ( + 1 לע"נ דוד בן ישי ) בקשות מלווה מלכה (לאכול שום, בעש"ט, יתרו נ"א) משקה חם (יותר מתוק מהרגיל)
בשורות טובות שבוע טוב !
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2011 22:10 |
|
| |
שבוע נפלא תזכורת קטנה למצוה גדולה תזכו למצוות!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2011 07:31 |
|
| |
שבוע טוב!
תזכורת לחו"ל-ניקים
בשורות טובות שבוע טוב ! חודש טוב !
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2011 21:31 |
|
| |
שבוע טוב תזכורת קטנה למצווה גדולה ארבע נרות, כזית חלה ובקשה אחת קטנה... תענו ותעתרו מן השמים !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2011 06:50 |
|
| |
שבוע טוב!
תזכורת לחו"ל-ניקים
בשורות טובות שבוע טוב ! חג שמח !
|
|
|
|
|