| נשלח ב-13/1/2006 11:03 |
|
| |
צביקה כהן השבית את "חרדים אלעד"
צביקה כהן השבית את "חרדים אלעד"
אין זה סוד שרוב המאבקים שהכריעו לבסוף את ראש המועצה התחילו כאן בפורום "חרדים אלעד".
אין ספור מאבקים נוהלו כאן מעל גבי הפורום וכבר מיד לאחר פרסומו הדברים זכו לתגובה מיידית במועצה ולישיבות צוות במועצה, חלקם אף בתוך לשכת ראש המועצה.
הבה וניקח את הדוגמא האחרונה, נושא הארנונה שאין ספק שהיו שותפים לקח עסקנים, קוראים אלעד, עיתונות ובעצם מי לא, אבל חלק עיקרי היה גם בפורום זה.
מה גם שישנם דברים שהעיתונות לא תפרסם מפאת פרשנות רחבה לצמד המילים "לשון הרע" וכאן ללא רחם פורסמו ואף כאמור השפיעו.
הדברים הכתובים לעיל רודפים את ראש המועצה יום יום ושעה שעה, אין זה סוד ומי שקרוב לראש המועצה יודע זאת שבמשך כל היום וגם תוך כדי פגישות בלשכתו מזפזפ ראש המועצה בחרדים אלעד, והפורום אף מופיע לו ב"מועדפים".
זה תקופה מנסה ראש המועצה להגיע אל מנהלי הפורום ואף להשפיע, והנה הדבר קרה, אחד ממנהלי הפורום (אם ירצה יזדהה בעצמו) מקבל זה תקופה ארוכה ע"י שלוחות של ראש המועצה הצעה לפתוח עיתון חדש באלעד, הדבר מתבטא בגיבוי כלכלי בדרך עקיפה אך ע"י ראש המועצה.
וראו איזה פלא הדבר רוקם עור וגידים ולפתע קראנו כאן כולנו שלא נוכל להגיב יותר אלא עם קוד מאושר, הקריטריונים כה קשוחים עד כדי היעלמות הפורום בתוך חמישה ימים מרגע כניסת הקודים לתוקף.
יתכן וישנם כאלו שחושבים שזה יהיה אסון להיעלמות הפורום וכי אין זה בכוונת מנהלי הפורום, אך יטעה מי שחושב כך, כל המגמה הוא להביא לידי כך שלא יהיו כאן חדשות וכאמור להעלמות הפורום.
אז מנהל הפורום ינהל עיתון חדש באלעד בגיבוי כלכלי של ראש המועצה.
הפורום "חרדים אלעד" יעלם.
"קוראים אלעד" לא יהיה בלעדי ואיום ראש המועצה שהבטיח למנהל "קוראים אלעד" להעלים אותו מהמפה בגין שהעז לבצע את מאבק התושבים בנושא הארנונה יבוצע.
וכעת ראש המועצה ימשיך ויעשה מה שבראש שלו ללא מבקרים של הפורום, לא של העיתון החדש כי שם יהיה לו שליטה כלכלית, ולא של "קוראים אלעד" כי כאשר יהיה לו מתחרה לא יוכל יותר להביא את מלחמת התושבים שכן אז יחרים אותו ראש המועצה לחללוטין מפרסום, ופרסום=כסף.
כל הנכתב לעיל הם דברים חקוקים בסלע וללא השמצות ולכן אין כל סיבה למחוק אותו, המגמה שלנו צריכה להיות פתיחת פורום חדש לאלעד.
ובטרם נתבע כאן לתוך נהר של פוליטיקה שהציף את הפורום הרשו לי לאחל לכולם "היו שלום" עד לפורום החדש שייפתח.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2006 11:55 |
|
| |
בולשיט.
יניב הריץ את העיתון לפני שמונה למנהל.
כל השאר קונספירציה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2006 12:09 |
|
| |
"בולשיט" זה אולי הסיבה האמיתית לכך שהיו צריכים להכניס כאן קודים אכן כדי שלא יהיה כאן שפת רחוב, אבל הנה 10 עובדות ותשפטו אתם בולשיט או לא:
1. צביקה כהן מידר את "קוראים אלעד" מלפרסם אצלו תקופה ארוכה והכל בגלל שניהל את המאבק על הארנונה.
2. צביקה כהן איים על "קוראים אלעד" שאם לא יחדל ממלחמתו בנושא הארנונה ידאג לפתיחת עיתון חדש.
3. צביקה כהן ניהל מגעים ולחצים לפתיחת עיתון חדש.
4. מנהל האתר עומד לפתוח עיתון חדש, במשא ומתן לפתיחת העיתון היה מעורב ראש המועצה.
5. ראש המועצה לחוץ (בלשון המעטה) מהפרסומים באון ליין כאן בפורום.
6. ראש המועצה אינו מסתיר את שאיפתו למחיקת הפורום ואת "קוראים אלעד" מעל פני האדמה.
7. ראש המועצה הציע למנהלי הפורום לבצע קידוד של כותבי הפורום ובזאת למנוע פרסומים נגד ראש המועצה.
8. מנהלי הפורום מודעים לעבודה שבאם יוכנסו כאן קודים יהיה הדבר לסופו של הפורום.
9. מנהלי הפורום כותבים על כל 8 העבודות לעיל שזה בולשיט למעט סעיף 4 עליו הודו בתגובה לעיל שאכן מנהל האתר עומד לפתוח עיתון חדש.
10. עובדה 10: באם יחסם הפורום יפתח לאלתר פורום חדש, כי דמוקרטיה זה בדם שלנו.
תוקן על ידי - fgfdghf - 13/01/2006 12:09:16
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2006 12:31 |
|
| |
אתה יודע מה, זאת אפילו לא קונספירציה..
חסימת הפורום לכותבים שמורידים את רמת הפורום, או כהגדרתך: "קודים", נועדה למנוע מכל אותם הניקים שמפיצים את הפורום לאחרונה ברכילות זולה, השמצות אישיות, ועוד..
הניקים שלא יהיו יכולים לכתוב בפורום מהרגע שתחסם כתיבתם, הם לא אותם אלו שנלחמו בשחיתויות ובהתנהלות הכושלת של ראש המועצה, הם סתם השמיצו והפכו את המקום הזה לתת רמה.
בתגובה לטענתך שחסימתם של אותם כותבים תשרת את ראש המועצה, אומר לך שהכותבים שלחמו עד היום, לדוגמא *מרנן ורבנן*, וידעו לחשוף את הסיפורים הגדולים ביותר שרוצים להסתיר מהציבור, הם ישארו כאן וימשיכו במלאכתם.
בקיצור, ראש המועצה לא מתרגש מדגי רקק שכותבים בשפה עילגת, השמצות ושקרים, הוא מתרגש מכותבים רהוטים בעלי מקורות מהימנים כדוגמת מרנן ורבנן..
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2006 12:45 |
|
| |
צורם אני מסכים איתך ב%100
אף אחד לא מנסה למנוע כתיבה של דברים נכונים ,
אני כתבתי פה בשבעות האחרונים כמה דברים כולל נגד רבני העיר ,ואף אחד לא מחק לי כלום , ההפך קיבלתי גיבוי בתיבה האישית .
ולכן גם אם זה מעצבן את צביקה ,ויכול להיות שכן, אין לו שום יכולת להשפיע על מה שקורה פה ,בשונה מהעתונות הכתובה ,
כי גם אם יסגרו פורום אחד אחרי דקה יפתח מישהו משהו חדש
וזה היופי שברשת .
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2006 12:47 |
|
| |
fgfdghf יקר.
אפילו לא הייתי מעורב בהחלטה הראשונית ל"תוכנית ההגנה על הפורום"... פשוט הייתי עסוק מידי במשך כמה ימים ובקושי הגבתי להודעותיהם של יוני ומרנן באישי. הם כאן והם יכולים לאשר את זה בפומבי.
דבר שני, לו היית טורח לקרוא את תגובותיי בעניין, היית מגלה שאני מהמקלים יותר ולא מהמחמירים בנושא הזה בדיוק.
ולגבי התיאוריה שלך על העיתון:
אל תאמין לכל מיני שמועות וחצאי שמועות שאינני יודע מהיכן הם מגיעים. תאמין לי, עברתי הרבה בדברים הללו והרבה רשעות ודיסאינפורמציה מסתובבים חופשי בעיר.
איך כתב כאן מישהו באשכול "הכסף יענה את הקול"? תנו לעיתון לצאת ואז תחליטו אם הוא של צביקה או של התושבים...
אני מציע את זה גם לך.
וצורם, כרגיל - כל מילה פנינה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2006 19:52 |
|
| |
בל נשכח: לאן נעלם "מרנן ורבנן" בשבועות האחרונים? האם לא זאת הסיבה שהעלה הכותב הנ"ל?
"הנה ימים באים נאום ה''"
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2006 22:43 |
|
| |
מרנן, אחוז בכסא כבודי וענה לו תשובה.
|
|
|