| נשלח ב-16/1/2006 16:17 |
|
| |
איך יוסלע משקר בשביל האדמו"ר מדזיקוב
פעם ולתמיד אני נאלץ להראות שחור על גבי הדף איזה שקרן יוסלע
יוסלע כותב בפורם בחצרות הצדיקים
"שלישית אין דרכי להפיץ תמונות ושארי דברי פרסומת כמוכם, כי אין זה דרך באבוב (מדבר לפני ש"מערכת בית צדיקים" השתלטו על באבוב לפני 5 שנים והתחילו להוציא דברים שאין דרכי וחסידי באבוב נוחה מהם)".
אחרי שכתבתי לו בפורם בחצרות החסידים, שהוא ולא אחר, ראש המפרסמים למהרב"צ, ומקבל כסף להחזיק ה WEB SITE "באבוב בראדקעסט" "וחצר הקודש" ולא נותר לו אלא להודות
ענה לי חזרה בפורם הנ"ל
"אכן האתר "באבוב בראודקעסט" שייך לי, הלינק שהוספת לא עובד, לכן איני יודע למה כוונתך, ועוד אומר אין דרכי להפיץ תמונות, באתרים שלא שייך לי כי אם כאשר יבקשו ממני חברי הפורום, כן שמתי תמונה אצל הדלקת נרות חנוכה, כי היתה אשכול מיוחדת לכך.
ואני אומר תודה שהודה ששיקר "זכור יוסלע אתה פשוט משקר והשקר כאן עובד נגדך ונגד רבך",
מה אני היית עושה לו הייתי המהרב"צ מדזיקוב שליט"א
א. קודם הייתי מפטר את יוסלע,
ב, הייתי מפסיק לשקר בדברים העשוים להגלות, כמו קודם יש להם רק מאה אנשים, עכשו יש לשהם רק שלש מאות משפחות ושלש מאות בחורים.
ג. הייתי גומר אם הסיכסוך אחת ולתמיד מהר כל יום שעובר אני מפסיד אנשים חשובים,
ד. העיקר היית נותן לגל_עיני לכתוב בשביל האדמו"ר מבאבוב שליט"א והייתי מגביל את אנשי לכתוב רק לגבי דזיקוב,
ה. היית משנה הSITE "באבוב בראדקאסט" "לדזיקוב בראדקאסט"
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2006 01:32 |
|
| |
הוא כתב שם היום משהו חריף מאוד.
אני לא יודע את הנתונים, אבל הוא כותב על מצב מתדרדר והולך בקהילת באבוב, ושאנשים נשברים בשל המקום הלא נוח, וגם שהכסף הולך ואוזל.
יש תשובות למישהו?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2006 09:33 |
|
| |
SIM הנה תגובה של THE_MOUSE
-
ב"ה שהמוסדות שלנו פורחים אין לשער, אכתוב רק על קצות האצבע, אבל בימים הקרובים יצא עוד גליון של "בחצרות קדשנו" שבגליון הזה נכתבים התפתחות הקהילה והמוסדות, הגליון יכיל קרוב ל-120!!!!!!! דפים שמספרים את החדשות במוסדות באבוב מחשוון עד חנוכה, 120 דפים רק של חדשות והתפתחות המוסדות, ואתה אומר שאצלינו משעמם?
120 דף רק חדשות ובנייה בלי רמז אפילו לצד השני, 120 דף שהם נקיים לחלוטין ממילה ורמז ורמז דרמז שפוגע בצד השני, זו גדולה! זו חכמה! זו גאוה!
השבוע נפתחה כתה רביעית של ילדי גן לפני כתה א', 4 כתות של אותו גיל, בתלמוד תורה שנפתחה רק לפני 4-5 חודשים.
בשבוע האחרון נפתחה "ביקור חולים דנשי באבוב", שבה הנשים של חסידי באבוב הולכים בין הבתי חולים ומתנדבות כל לילה לפי תור לעזרה בבתי חולים, ובבתים של חולים, חלוקת מצרכים ושאר צרכי מצווה.
השבוע התחילו בכל רחבי העולם תוכנית לימוד תורה בשעות רציפות, וזה מערכת שלמה שחובקת עולם, יש לאירגון "לומדי תורה" מרכז גדול בארה"ב שמרכזת את מאות בחורי באבוב במוסדותינו ואת הבחורים שלומדים בשאר המוסדות בברוקלין ובכל רחבי ניו-יארק וגם אנגליה ושוויצריה, ועוד מרכז גדול יש בבני ברק המרכזת את כל מאות בחורי באבוב בכל הישיבות בארץ, האירגון מדפיסה גליונות מיוחדות בשביל הבחורים כדי למלאות את השעות, ויש עשרות פרסים גדולים [כמו כרטיסי טיסה] ומאות קטנים [ספרים קדושים], כל האירגון עובד תחת עינו הפקוחה של כ"ק אדמו"ר שליט"א שזה אצלו הדבר החשוב ביותר.
---ובקשר שהזכרת את התייחסות העיתונים לשם של רבינו שליט"א אז אני לא רואה שמישהוא בעולם יכנה את האדמו"ר ממחנובקא בשם "בעלזא" - ואפילו - שזה התואר שהעיתון "דער איד" והעיתון "דער בלאט" מכנים אותו!!!!, ככה שאפילו אם העיתונות לא השכילה לקרוא לו בשמו, אז זה לא גורע בכלל כי שמו הוא "באבובער רבי" מאז שהוכתר ולקח על עצמו את העול להמשיך בההנהגה שהוריש לו חמיו, וככה כולם אבל כולם! מכנים אותו חוץ מכמה עיתונות משוחדות, וזה השם שיישאר לו תמיד. יוסעלע זה עובדה- חלאס!
---וכשאתה מדבר על הוצאות חודשיות אז ההוצאות עומדות על כ400.000$ לחודש, והסכום הזה מגיע כל חודש מאנגליה מחמש עשירים מופלגים שלקחו על עצמם להמציא יחד את הסכום הזה כל חודש, [סודר בביקור האב"ד שליט"א שמה לפני חודשיים למשך יממה בלבד!] וחצי מהסכום הזה ערך של 200.000$ שזוהי חצי מההוצאות, נכנסת מתשלומי השכר לימוד ונדבות, ומתוכניות הממשלה, ככה שסוף כל חודש נשארת מאתיים אלף דולר שבזה ממשיכים לבנות ולהרחיב את המוסדות.
---ומה שכתבת שהשבוע היה ציבור קטן בתפילה, זה לא היה "ציבור קטן" אלא ציבור ענק קצת פחות מהציבור הענק שיש בכל שבת- ולמה באמת? התשובה פשוטה ויוסעלע התעלם מזה בציניות, והוא, כיון שהישיבה קטנה נסעו לשבת התאחדות לההרים לחידוש הכוחות לקראת ימי השובבי"ם. וכל בחורי הישיבה הקטנה [120 בחורים] והצוות והבעלי תפילה ומבשלים והסדרנים וראשי המודות ובראשם האב"ד שליט"א [כ60 אברכים] נסעו יחד וס"ה ערך של 180 איש.
וזה כל הסיפור.
"וזה שאתה מנסה לדבר על תפילות חול, אז רק שאלה קטנה לפניך, אתה הרי מודה שחסידי באבוב מסתובבים אצל רב"צ ימים וליל, אז תסביר לי למה הם לא נקשרים אליו? הרי אתה זה שכתבת שלפני הפטירה של רבינו זצ"ל היה הסתה גדולה נגד רב"צ, אז עכשיו כשהאנשים שלו שולטים במקום ואין בכלל הסתה נגדו, ואדרבה יש הסתה נגד רבינו שליט"א, אז תסביר לי למה לשיטתך ההסתה נגד רב"צ עבדה כ"כ טוב, וההסתה נגד רבינו שליט"א פשוט לא עובד?" - שאלה למחשבה יוסעלע
---ומה שאתה מעיר בעניין הגר, אז ידוע לכולם שלגר הזה כבר קבעו חתונה בארץ [כי לא הגר ולא הגיורת גרים בארה"ב וגם לא יגורו שמה אחרי חתונתם] וגם קבר הכינו אולם לחתונה, עד שאחד הסקנים ששיך לצד רב"צ קיבל טלפון וכו' ועכשיו זה יהיה בבית המדרש הגדול, ורב"צ שלח הזמנות אישיות [למרות שהוא עצמו לא טיפל בו בכלל וכלל] ועושים טאראראם גדול- למה היה צריך כל הבאלגן הזה? מה קרה להם? מתי נפל להם האסימון? לא אחרי שאבד"ק באבוב שליט"א ורבינו מבאבוב שליט"א אירסו את בנותיהם???? הא? האם לא אחרי זה? ומרוב ייאוש החלטתם שאם לא הולך בינתיים לרב"צ אם שידוכים, אז יחטפו איזה גר צדק ויעשו חתונה? אז מי בייאוש בדיוק?
"עד כאן התגובות היו רק תשובות לשקרים שאתה מנסה להפיץ, ועכשיו אגיב כפי שבאמת רציתי בההתחלה"-
רבי וחסידות זה לא כדור רגל ושחקן, שמסתכלים על כמות הצופים, על כושר השחקנים, על כמה כסף יש לראשי האגודה, וצילומים ופרסומת מכל הצדדים וכמובן התחרות בין הקבוצות וההשמצות אחד על השני
חסידות ורבי זה רוחניות, כל אחד הולך לפי מה שליבו חפץ, בבאבוב מעל 40% החליטו שחסידות זה לא כדור רגל, ולא היה איכפת להם מ"תדמית" מ"בניינים ענקיים" מ"אלפי האוהדים" מ"הכסף של הספונסרים" והחליטו ללכת אם האדמו"ר מבאבוב באש ובמים עד הסוף, לעומת זה יש עוד "הרבה מאוד מאוד" שבליבם יודעים גם את זה ש"רביסטיווע"ב זה לא "כדור רגל" אבל מסיבות שונות ומשונות נשארו אם ה"תחת" אצל רב"צ וה"ראש" אצל האדמו"ר מבאבוב שליט"א, ומצב זה הוליד מצב חדש של "נאכט חסידים" [חסידי לילה] שהרבה מאלה באים בשעות הלילה המאוחרות אל הקודש פנימה לבקש עצה וברכה, או מתקשרים אז כשאין כבר גבאים והרבי עצמו מרים לטלפונים.
דוגמא : האיש הנכבד שרב"צ עשה אצלו מסיבה קטנה לטובת מוסדיו הק' במוצאי שבת לפני שבועיים- הוא נכנס קבוע! בשעות המאוחרות של הלילה, קבוע ולפחות פעם בשבוע להתייעצות לרבינו שליט"א לדברים הנוגעים להחלטות בעסקיו- חסידי באבוב כבר יודעים מי זה - וזה דוגמא בלבד.
ככה שאנו חסידי באבוב רואים ברבינו שליט"א איש רוחני וצדיק הראוי להנהגת הציבור ואימונו גם בלי בניינים ואלפים ותמונות ואתרים באינטרנט או כותרות בעיתון השבוע, לנו הדברים האלה הם דברים קטנוניים ביותר!!!
מה שאין כן.............
בכלל יוסעלע כל תגובתך מראה שאין לך ברב"צ אלא גשמיות בלבד, וכמובן שתעטוף את זה בחסידות אבל זה לא טוב אלא ל."סרט" "הרבי מאלט- ליבוביץ" ודי להבין

|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2006 09:44 |
|
| |
עוד
---
לקחתי מכרם שלמה הכותב בפורום אחר והעתקתי מאידיש לעברית.
הנה:
"רבנות אם נשיא המוסדות עובר בירושה לבכור ככתוב בתורה "כל הקודם לנחלה קודם לשררה".
והעניין הזה כבר נדרש בספרים, ואם הנך רוצה יותר פרטים אביאו בשפע רב.
ולמעשה הכתירו את כ"ק אדמו"ר מבאבוב זצ"ל אם הרבנית ונשיאת המוסדות. ועכשיו זה עובר ליורשיו כמבואר בצורה ברורה.
ובכלל רבינו זצ"ל כבר היה רב הצעיר בחיי אביו, הוא עשה כל הפעולות של רב, כמו סידור קידושין, מכירת חמץ, וכדומה, ממילא הוא ירש את הרבנית ע"פ התורה כמסייע.
מצד שני ר' בנציון אריה לייביש לא היה אף פעם רב הצעיר של הקהילה, הראש הקהל ר' משה מאיר איינהורן רק אמר בלוויה שהולכים "לקרוא" לו 'רב הצעיר', וכפי שהוא גם נתן אחרי זה בכתב יד בשעתו, שר' בנציון אמר שהוא מעוניין בתואר הזה, וכששאל אותו מה זה אומר? הוא ענה לו שזה לא אומר כלום, ואז נתנו לו את זה בחפץ לב.
הקהילה בעצם "אף פעם"- לא נתן לו את האישור והרשות למלאות את התפקידים של "רב הצעיר", והדברים האלה נעשו ע"י ר' יהושע רובין [חתנו כבנו של האדמו"ר זצ"ל], הוא גם עשה סידור קידושין וגם שאר הדברים ופעולות, ככה שזה ברור שע"פ ההלכה הוא היורש.
ובאמת רוב רובם של הטענות של חסידי ר' בנציון אריה לייביש אינו אלא שלהרבנים של באבוב אין להם בעלות על המוסדות ורק העסקנים וממילא לדעתם אין פה ירושה.
ובנוגע לשם, גם מבורר באגרות משה שזה נשאר אצל יורשי האדמו"ר זצ"ל, ואם יהי מצב שהבי"ד יאשר ויתיר לר' בנציון גם להיקרא בשם "באבוב" זה לא יהיה אלא כייון שעומד בראש הבניינים ומוסדות הנקראים באבוב.
ובאמת אנשי רב"צ כבר השתוללו בבי"ד בנסיון שלא ליתן להאדמו"ר מבאבוב להיקרא "באבוב" וכמובן שהבי"ד לא נשמע לטענתם כלל וכלל.
וכמו כן מי שרק התקשר לבית דין וניסה לברר בעניין זה, קיבל תשובה מהבי"ד שלשתיהם מותרים להיקרא באבוב"
ע"כ ההעתק מקווה שהבנת קצת יותר.
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2006 00:05 |
|
| |
סים
תאמין לי שעוד לא ראיתי תגובה אחד ריאלית של יוסעלה, ממאות תגובותיו אין אחד שאין בו יותר מדמיון ושקר, חבל שזאתה לוקח אותו כ"כ ברצינות.
בהתחלה הוא כתב של45 רק עברו 5% מהקהל, בזמן האחרון הוא כתב שיותר מחצי הקהל ולדעתו היו בהתחלה שש מאות איש כבר חזרו ל48.
עכשיו תעשה חישוב פשוט, באם בהתחלה עברו 5% אחוז שזה שש מאות איש נשארו 95% שזה אחד עשרה אלף ארבע מאות שנשארו אצל רב"צ, ועכשיו כשחזרו כבר שלש מאות הקהל אצל רב"צ הקהל ב48 מגיע ל11700
בקיצור השמים הם הגבול בדמיונו של יוסעלה.
תאמין שאני שאם לא הייתי מכיר את יוסלה מכאן בנו יורק בישיבה כבחור שקט, הייתי מציע לו כדוריי הזיה, אך למעשה אני מכיר אותו כבחור נחמד שלא נושך, אך יש לו בן דוד חמום מח עם לא הרבה שכל, שהוא ראש החמומי מח של רב"צ בלונדון, והבן דוד בסך הכל מנצל את יוסעלה כאן כנער שליח.
לגופו של ענין המצב רוח אצלינו הוא בסדר גמור ממש, לאנשים יש זמן, יש לנו מוסדות לשלוח את בנינו פי עשר טוב מלאנשי רב"צ, הבית המדרש שלנו מלא רק עם חסידים שכבר החליטו סופית שכאן מקומם.
מצד שני בית המדרש ב48 הוא הר געש, כל אחד חושד בשני, הרי יש שמה חסידים מושבעים של רב"צ שונאים מובהקים שלו, וסתם יושבי בית המדרש. יש שם כ"כ הרבה אנשים ששמחים בהצלחתינו.
ע"כ להיום.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2006 03:48 |
|
| |
ובכל זאת הטישים שם מלאים, ואולי באמת העולם שמלכתחילה לא היה נלהב מרב"צ נהנה ממנו בסופו של דבר, והוא יישאר שם גם אחרי שכבר יהיה קבוע?
אני רק שואל, אני מתעניין מאוד על המצב.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2006 19:11 |
|
| |
סים
הטישים מלאים בשני המקומות על אף התמונות שאתה רואה מפוברקות בדרך כלל, התמונות של חנוכה הם ארוכים פי כמה מאורך בית המדרש 48
כמובן שלרב"צ יש חסידים בעיקר בין קהל קצוצי הזקן, אך יש לו הרבה מאוד שונאים מובהקים בתוך בית מדרשו, וכל הבית המדרש בואר כל הזמן באופן קבוע מה שמגביר את הכעס של האנשים שם על ההנהגה שלו, וכן יש גם שונאים מובהקים בין אלה שהולכים לטישים שלו.
אתה רוצה שמות תפנה אלי בתיבה האישית.
תוקן על ידי - מייזלס - 18/01/2006 19:15:05
|
|
|
|
|