בית פורומים א חרדים ספרדים

נפלט לאלי ישי: אנו נלחם על הר הבית...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/1/2006 19:41 לינק ישיר 
נפלט לאלי ישי: אנו נלחם על הר הבית...

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/035/874.html

ליו"ר ש"ס, ח"כ אלי ישי, אין שום דבר אישי נגד יו"ר שינוי ח"כ יוסף (טומי) לפיד. הוא פשוט "לא אוהב מזרחיים". הצלחת שינוי, בעיניו, היא "תקלה של הבחירות. הוא התרסק וזה לא יהיה יותר". ישי התייצב היום בווידאו צ'ט של NRG מעריב,
תקף את הממשלה הנוכחית והציג את התשובה שלו לתחלואי המדינה.

שינוי בראשות לפיד היתה במערכת הבחירות הקודמת היריבה המרה של ש"ס. מלחמת עולם בין חילונים לחרדים. "באף מדינה לא קמה מפלגה נגד הדת שלה", זועם ישי על המפלגה שנמצאת בימים אלה במשבר פנימי, ועתידה בבחירות עדיין לא ברור. "זו אנחת רווחה שהדרך הזאת נעלמת".

ישי, שמזכיר שהנבואה ניתנה "אתה יודע למי", לא מתאפק לנחש מה יקרה לש"ס בבחירות הקרובות. "ש"ס תתחזק בצורה משמעותית", חוזה ישי. "יהיה ניצחון, ובגדול". ומי שנבהל מהדברים, יכול להירגע, לפחות על-פי ישי. "אני נגד כפייה דתית. תהיו רגועים, אני מתחייב שאני לא אהפוך את המדינה למדינת הלכה. אנחנו רוצים מדינה דמוקרטית".

לפעול רק על-פי הוראות של רב זה לא סוג של עבודת אלילים?
"הנהגה רוחנית זו הנהגה שמטווה דרך אמיתית ונכונה. המסורת היהודית זה מה ששומר על העם היהודי. הרב עובדיה יוסף לא נכנס לכל פרט ופרט".

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2006 19:42 לינק ישיר 

אה.. ועוד פנינה על תוכניתו של יאיר לפיד: "אני לא מספיק לראות אותה הרבה כי אני עסוק..."

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > נפלט לאלי ישי: אנו נלחם על הר הבית...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext