הבוקר מתברר שמי שמיהר להספיד את מועלם טעה ובגדול הצמד מועלם-מקסימוב חזר לשליטה מליאה בבנין המועצה.
מיד עם נישולו של מועלם ממשאבי אנוש נעדר מועלם מבניין המועצה ומנסה בכל דרך לשנות את רוע הגזירה ע"י הפעלת כל בכירי וותיקי ש"ס, אבל היום מתברר שאומנם הוא לא היה בבניין אבל שליטה הוא לא איבד כלל, בתיאום מלא עם מקסימוב החלו השניים בסדרת פעולות במשרד הפנים, במחלקה המשפטית ואפי' מבקר העירייה כדי להוכיח מי כאן בעל הבית ומי קובע את הנהלים בבניין.
הבוקר הגיע שלב המעשים במהלך מורכב ומחושב הוציא הגזבר שרשרת הנחיות לפקידים במועצה שבהם הוא רוקן מכל תוכן את כל ההחלטות שביצע ראש המועצה בשבועות האחרונים.
בקיצור האנדרלומוסיה רק החלה ופרטים בהמשך...
נשלח ב-19/1/2006 20:06
אין קשר למועלם.
מקסימוב מוכיח בימים האחרונים (וכמובן בפעולה האחרונה שהתבצעה אתמול בלילה) שיש לו ב.... מברזל.
אמנון שלמד את נושא החיוב האישי לפני ולפנים (תוך תשלום כבד), לא מתכוון ליפול שנית.
נשלח ב-20/1/2006 08:54
הזכות_ חשף פה מעט מזעיר מהדרמה שמתחוללת במועצה כבר כחודש ימים, השיא היה בהעברת מועלם מתפקידו כמנהל משאבי אנוש, בצעד זה העלה צביקה על השולחן את משבר האמון הקשה בצוות הבכיר שלו בחודשים האחרונים.
אלא ששלשום נשבר השיא הקודם ע"י הגזבר שביצע באופן עצמאי וחד צדדי מהלכים דרמטיים והורה על שורה של החלטות מנוגדות לחלוטין להוראות צביקה, אתמול בבוקר הגזבר נעדר מהעבודה כנראה בציפייה מרחוק כיצד תהיינה התגובות למעשיו שיש לציין נועזים ביותר.
מה שנותר הוא להמתין ולראות כיצד יתפתחו הדברים בראשית השבוע הקרוב כאשר צביקה מאבד אימון בכל הבכירים שירש יחד עם המועצה.
נ.ב. שאלה נוספת שמאוד מנקרת לי בראש בשבוע האחרון, האם הגזבר מתואם במהלכיו עם טרבלסי כי זהו סוד גלוי שהשניים עבדו במשותף כל הזמן, ובמידה והתשובה חיובית ואפי' באופן חלקי האם זה מלמד על שינוי מסויים ביחסים צביקה - טרבלסי ???
נשלח ב-20/1/2006 09:32
תנו בבקשה דוגמא להוראה שהעביר הגזבר והיא הפוכה ממה שהורה ראש המועצה.
אם מדובר בהוראה לעשות כך ולא כך מכיוון שחוקית זה מה שצריך לעשות, אני לא רואה בזה שום בעיה, מכיוון שהגזבר מתמצא יותר מצביקה כהן בנבכי החוקים והמספרים מן הסתם (בלי לזלזל בניסיון של צביקה).
לגבי מערכת היחסים בין טרבלסי לצביקה, אני מתקשה להאמין שיש ולו סדק קטן אחד, למרות שבפוליטיקה אין חברים. זה פשוט לא הגיוני.. כנגד חוקי הטבע..
נשלח ב-20/1/2006 10:34
כפי שציין ידידי גיאוולד מתברר שהמידע שהגיע לידי היה אכן מעט מזעיר, כהגדרתו.
הבוקר הבנתי שהסיפור הרבה יותר רחב ועמוק וכנראה שכלל לא מדובר בצמד אלא בשלישיה המחליפה כנראה את השלישיה הקודמת מקסימוב-מועלם-חנונו, ולאחר שחנונו נאלץ לעזוב אותנו היה נדמה שגם מקסימוב פורש, ומועלם נשאר בודד, אבל כאשר מועלם נפגע בשבוע שעבר (אגב, מאז הוא עדין לא הגיע לעבודה כלל.) התברר כי קיים משולש חדש בבניין שהוא פעיל ואפי' בועט.
מקסימוב -מועלם -אביגדור אוחנה!!!
מופתעים ???
גם אני הייתי מופתע הבוקר ואני עדיין לא מאמין.
נשלח ב-20/1/2006 12:21
די נו.
זה כבר מתחיל להשמע הזוי...
אביגדור?? אוחנה??
כאילו דההה?
נשלח ב-20/1/2006 12:28
אאלעעד מכובדי,
קשריך עם המועצה רבים ומהירים ממני אז אדרבא בדוק את אמינות הדברים ונשמח להתעדכן.
גם לי זה היה הפתעה מוחלטת ואף יותר מכך אך החברים מתעקשים שהדברים בדוקים מכמה כיוונים.
נשלח ב-21/1/2006 23:01
היום זה כבר כמעט סופי !!!
אם לא יהיו שינויים והפתעות הרי שמיד אחרי הבחירות הארציות אנו ניאלץ להיפרד באופן רשמי מאביגדור אוחנה ומועלם שיצטרפו לכוחות החדשים בכנסת, זו הפשרה שגובשה בימים האחרונים בין הצמרת בירושלים לצביקה, שבמידה ותתממש על פי התוכניות זה יפתור את כל הבלאגן בצורה מכובדת לכל הצדדים.
מה שישאר פתוח זה מה יעשה אמנון מקסימוב כשהוא נשאר לבד בפרט אחרי סוף השבוע האחרון.
נשלח ב-22/1/2006 07:55
אאללעעדד אהבתי את הגדרתך המדוייקת ואני מצטט "לגבי מערכת היחסים בין טרבלסי לצביקה, אני מתקשה להאמין שיש ולו סדק קטן אחד, למרות שבפוליטיקה אין חברים. זה פשוט לא הגיוני.. כנגד חוקי הטבע.. "
מסופקני אם אתה יודע עד כמה אתה צודק...
נשלח ב-22/1/2006 09:56
אביגדור אוחנה? ושמעון מועלם?
לכנסת?!
נשלח ב-22/1/2006 11:21
אלללעעדד, למה נבהלת? כולנו אתך. נשמח אם מישהו יסביר, יבהיר וירחיב קצת יותר.
נשלח ב-22/1/2006 16:23
לא נבהלתי..
דווקא ביררתי וקיבלתי כמה פרטים עסיסיים מאוד. בצירוף הבטחה מעוד מישהו להוסיף עליהם. כתבתי למישהו משהו בפרטי על זה.
רק מפאת כבוד המעורבים ורצונם הברור להשאיר את זה חסוי, אני לא כותב על זה.
אבל כן, יש קצת שמח. אולי לא הכול כפי שנכתב, אבל יש משהו.