בית פורומים אחרדים-אלעד

הגר"ע יוסף שליט"א הלם הבוקר בצביקה כהן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/1/2006 16:04 לינק ישיר 

לשאלותיך:

1. באמת אין לי מושג... אבל כלל נקוט בידי לגבי אנשי ציבור: מן הסתם הם היו מעונינים לחלק מאשר לקחת. הרי זה לא בעל מפעל שרוצה להרוויח יותר. כתבתי כבר בדיון אחר, שאפילו הרצון של נבחר ציבור להוכיח מנהיגות או למצוא חן בעיני החלונות הגבוהים, לא תגבר על הצורך הברור והמיידי למצוא חן בעיני אלה שבחרו בו. אני לא אומר שזוהי התורה כולה על רגל אחת, אני רק טוען שזה שווה בדיקה.

2. לא אסנגר לעולם על המדידות החדשות. אני רק מקווה שזה גם יוריד לחלק מאיתנו את החיוב... זה בטוח לא יקרה אגב אם ההסדר הנוכחי יישאר שבו הקבלנים המבצעים יקבלו לפי אחוזי העלאה. זה גם מעלה סימן שאלה גדול לגבי הרעיון הזה מלכתחילה. אתה יודע מה? זה אפילו מוכיח מה הייתה כוונת המשורר. אין לי הרבה לימוד זכות על זה. אולי שאלו התנאים של זוכה המכרז? לא סביר.

3. לא אני ולא אתה נדע לעולם את העובדות המדויקות. זה כמו בין בעל לאישה. רק שניהם יכולים לדעת. לדוגמא עובד שלא אוהב סמכות חדשה וקורא תיגר, עובד שמזהה חולשה אצל הבוס ומחפף (ואז אגב, כשהבוס מחליט לקחת את העניינים לידיים ההתנגדות והמרדנות חזקים יותר...). או באמת יחסי אנוש לוקים בחסר. גם כאן לטעמי, האמת נמצאת אי שם באמצע. ככתב, אתה בוודאי יודע כמה השפעה יש לתקשורת על כולם. ככתב, התפקיד שלך הוא לחקור ולנסות להגיע למקסימום אמת אפשרית, תוך לקיחת כל הפרמטרים הגלויים בחשבון, לא?

4. דווקא בקטע הזה יש לי מה לומר: לדעתי, "הקהילה של צביקה", קרי, הספרדים שלכאורה אמורים להיות הקהילה הטבעית שלו, הם ברובם אנשים שקטים. הם לא קולניים כמו קהילות אחרות למרות מספרם. תסתובב באלעד בשמונה בערב, אתה תראה אברכים אשכנזים מתדיינים בנפנופי אצבע על החדשות האחרונות בעיר בזמן שהספרדי יושב בבית עם החלוק וכוס התה שלו. אולי עם עיתון ביד (דימוי של חבר שלי בזמן שנסענו בשעה שמונה בערב ליד "דרך החיים"). גם הדתי לאומי הם אנשים שעסוקים מאוד בעבודתם ואין להם זמן כמעט למלחמות... כך שבלי מחקר מקצועי מעמיק, או לחילופין טריגר שיקפיץ את כל הרדומים משנתם, לא תדע את התשובה לשאלה הזאת לעולם.

זו דעתי כמובן והיא ניתנת לערעור.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/1/2006 16:06 לינק ישיר 

אאללעעדד,

מכל דבריך אהבתי בעיקר את המשפט: "לא אני ולא אתה נדע לעולם את העובדות המדויקות. זה כמו בין בעל לאישה.

תאמין לי שאין מי שמבין זאת יותר מהגודזילה המנוול.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2006 16:22 לינק ישיר 

אלעעד יפה,

עניני ולענין כיאה לאדם שבכונותיו פתיחת מערכת עיתון.

אגב לגבי האיש שעומד מאחורי התגובה האחרונה ובו אף צירף את המילה "מנוול" שהיה מופנה אלי.

אני כבר הרבה זמן לא ירדתי לרמה הזו, אז אני ממש מצטער אך אני לא מצליח לרדת לרמה בשביל להשיב לך, בכלל לקסיקון הקללות שלי הוא מאד דל אני בטוח שאתה בזה יותר טוב ממני, אז תמשיך לבד כלומר בלעדיי. ובהצלחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2006 16:32 לינק ישיר 

העיקר שקלטת את המסר היטב.

אם "תמציא" שטויות על אחרים, אפשר בתגובה לרכל קצת עליך בלי להזדקק "להמצאות"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2006 21:58 לינק ישיר 

גם כאן יש תגובות לא רעות . גם כאלה העוסקות בגודזילה עצמו:
http://masoret.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1771146

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2006 22:21 לינק ישיר 

תראה גודזילה, הניק שלך מעיד עליך יותר מכל...

בוא נסכם שאתה לא רוצה להיחשף, נכון?

אז רק תספר לכולנו איפה בדיוק אתה גר באלעד?
והיכן ממוקם המוסד שאתה מנהל? אולי כך נוכל לדעת מה האינטרסים שלך, ונתייחס אחרת לתוכן הדברים שהעלית...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2006 22:28 לינק ישיר 

כמו שכתבתי בפורום חרדים ספרדים : בהקלקה על ניקו של הנ"K ניתן להבין עד כמה הבנתו ב"עיר החטאים" גדולה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2006 23:04 לינק ישיר 

גודזילה אני חולה עליך אתה תותח
לא משנה מה תכתוב
העיקר תמשיך לתת עוד ניקים מרתקים

לא נשכח! צביקה פגע בנו קשות עם הארנונה עוד לפני ה"ספין"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2006 00:17 לינק ישיר 

חבר'ה אני מוחה. לא בצחוק.

אתם הרי עושים בדיוק את מה שאתם טוענים על גודזילה: מחסלים איתו חשבונות...

אני חייב להוסיף שממש התלבטתי אם לכתוב את זה בשביל שלא תכתבו עליו עוד דברים, אבל בכל זאת אולי זה כן יועיל כי הרי "זכות הניק לאנונימיות".

לכל אדם יש משהו בעברו (או בהווה) שהוא לא היה רוצה שיתפרסם ברבים. כל אחד וברמה שהוא לא היה רוצה (אחד בגלל שישב בכלא ואחד בגלל שהרטיב במיטה עד גיל 15).

אי אפשר להתאפק? זה נראה כמו מטווח...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/1/2006 07:51 לינק ישיר 

אני מודה איני מצוי בפרטים ובנפשות הפועלות המעורבות פה, אך בהסתמך על הכתוב בלבד פה ובפורומים שכנים שם גם פורסמו הדברים ובתגובות של המשתתפים שם, אני יכול לומר לך מר אאללעעדד עם כל הכבוד לך שאתה משתדל להיות אוביקטיבי ולשמור על כבוד הפורום

אבל

מי שמשחק עם צואה שלא יתלונן על הריח שהוא מדיף לכל העברים.

וכאן מדובר בצואה רותחת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2006 12:39 לינק ישיר 

ואתם קוראים לעצמכם אנשים דתיים או אפילו חרדים?! מה השפה הזאת? מה ההודעות האלה? מה ענין ללכלך על גודזילה במקום להתמודד עם מה שהוא כותב?! אגב, לפי מה שאני שמעתי, דווקא מה שהוא כותב לא ממש רחוק מן המציאות ושם למעלה לא ממש אהבו מה שנעשה למועלם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2006 13:01 לינק ישיר 

משום מה ישנם כאן כמה אנשים מוזרים שבכל פעם שמישהו מביא כאן נתונים לגבי התנהלותו של ראש המועצה הם נזעקים ובמקום לבדוק את הדברים ולענות ענינית הם מגיבים בבדיקת הניק של מביא הנתונים ובהתקפות עליו.

רבותי, ושיהיה ברור, מה שצביקה עשה לנו בארנונה וכעת במדידות לא היה נעשה על ידי שום ראש מועצה.

כמו"כ מתברר שהדברים שנכתבו כאן נכונים ואם לא, אז אלו המשמיצים יפסיקו לרגע את ההשמצות ויתחילו להגיב ענינית אלא אם כן הם פשוט לא מסוגלים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2006 14:17 לינק ישיר 

אימצתי את ההמלצה לעבור על תוכן הודעותיו של "גודזילה"..

(בלחיצה על שמו יוכלו כל הצופים להיווכח..)

גועל נפש להתכתב עם האיש הזה ,

כבוד גדול ו"תעודת יושר" לקבל ביקורת ממנו !!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2006 16:34 לינק ישיר 

גריבן (וכולם),

מה הקשר בין עיסוקו של האדם לדיעות שלו?

אני לא מכיר את גודזילה. לא אישית ולא "ניקית". אבל אם מישהו מביא טענה, צריך להתייחס אליה ולא למה שהוא עשה אתמול בבוקר.

לו היה נשכר גודזילה ללכלך על נושא מסוים, מילא, הייתי לוקח את רוב דבריו על אותו הנושא בערבון מוגבל. אבל נכנס אדם וטען טענה. מי מפחד להתמודד עם דבריו?

האם בגלל שמישהו הוא נניח גנב, אסור לו לחשוב שהחזרת שטחים היא אסון למדינה?

אני מדבר כמובן בכלליות. במקרה הספציפי הזה, גם לי יש הרגשה שזה לא בדיוק תמים. אלא מה? זו הרגשה בעלמא וכל עוד אין לי הוכחה ממשית או וירטואלית (אפילו מיני-הגיונית), אני מתייחס אליה עניינית - וזהו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > הגר"ע יוסף שליט"א הלם הבוקר בצביקה כהן
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.