בית פורומים קונצרטים של חזנות

דיווח מהקונצרט בנתניה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/1/2006 00:52 לינק ישיר 

מצורף קובץ

7

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2006 00:53 לינק ישיר 

מצורף קובץ

8

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2006 14:29 לינק ישיר 

ציקוצורים

מה לא מובן?

מה התירוץ אם זה קרה גם בקונצרט של רפי ביטון?
ובכלל, מי הסתיר את המקהלה? היו שם 2 או 3 מנגנים לפני המקהלה, אבל המקהלה עמדה גבוה,
הסיבה שהוא התקרב למקהלה כי פשוט לא היה לו עיבודים לתזמורת ולא היה לו מה לעשות שם, לפעמים היה לו עיבוד בתחילת הקטע ובסוף אז הוא הלך הלוך וחזור אבל זה לא דבר שמוסיף כבוד לקונצרט.

אבל בלי קשר לזה נהניתי מאד בקונצרט, כתבתי את זה בתור הערה צדדית ומשלא הסכמת איתי הסברתי לך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2006 14:37 לינק ישיר 

לסיכום נושא רוטנר: מדובר באדם מוכשר שעושה עבודה טובה מאוד במשך שנים במקהלות שונות ובליווי חזנים.
נקווה שבשנה הבאה כל היצירות בקונצרט יהיו בהשתתפות התזמורת וממילא רוטנר יהיה כל הזמן על דוכן המנצחים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2006 23:51 לינק ישיר 

באמת אינני מבין. מנצח מסתובב על הבמה??????? . כך אני מבין אצל רוטנר וכך אצל ביטון????? ומביאים את ביטון כדוגמא למנצח שמסתובב על במה??? נראה לי כי מיד יקטלו כל מנצח שלא מסתובב על הבמה כמו רוטנר וביטון!!!!!  האם ראיתם מימיכם מנצח קלאסי מסתובב על הבמה. אני לא הייתי שם אבל אני רוצה להבין איפה עמד החזן? והאם היה קשר ביניהם בעת  הביצוע? או שאולי כל אחד בתפקידו הוא ובמקומו שלו.

אז לפחות תשפטו שפוט אבל ביושר מקצועי אינטלקטואלי (ואין כוונתי לניק שלי)

אינטלקטואל

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > קונצרטים של חזנות > דיווח מהקונצרט בנתניה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.