בית פורומים קונצרטים של חזנות

קליפ מהקונצרט אתמול החזן משה שטרן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/1/2006 21:09 לינק ישיר 

לחושבטוב למה לחפש את השלילי ולא "לחשוב טוב" היה ישר עם עצמך ואמור לי האם היום ואני מדגיש היום אינך מתרגש מהחזן שטרן. חברה, מותר לפרגן!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2006 22:24 לינק ישיר 

איזה יופי !!!! פשוט ענק למאיר עיניים אשריך שאתה מזכה אותנו בקליפים הנ"ל ישר כח גדול על כל ההשקעה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2006 10:14 לינק ישיר 

תודה למאיר עינים על שזיכה אותנו בקליפ מתוך הקונצרט בנתניה. על פי הקליפ נראה לי שזה היה מעמד מרגש ביותר ודברים אלו נכרו בדברי השבח שנאמרו ע"י יענקלה רוטנר לכבודו של החזן משה שטרן. אין ספק, שמשה שטרן הוא יחיד ומיוחד בעולם החזנות מכמה בחינות: שרשיו נטועים בחזנות של פעם ויש בו את האנחה היהודית בצד השמחה היהודית שהיו משולבים יחד בעולמה של יהדות מזרח אירופה. הוא מזכיר לכולנו את החזנים הגדולים כמשה קוסביצקי, יוסל'ה רוזנבלט ואחרים. יש לציין גם את המוסיקליות הרבה שלו המאפשרת הלחנה של יצירות מחד ואת ביצוען בצורה מושלמת ומרגשת מאידך, בעזרת טכניקה המחפה באלגנטיות על מגבלות הקול עקב גילו המתקדם. יישר כח למארגנים שהעדיפו איכות כנגד תחרות על מי שמגיע לטונים גבוהים יותר ולמשה שטרן:"עוד ינובון בשיבה דשנים ורעננים יהיו"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2006 10:33 לינק ישיר 

תודה למאירעיניים על שהעלה בפנינו את הקליפ מקונצרט בנתניה.יפה עשו המארגנים שבחרו להוקיר ולכבד את החזן משה שטרן נ"י,הנחשב לגדול החזנים בדורנו, משום שהוא החזן המגשר בין החזנות הקלסית של הדור הקודם לבין החזנות בת דורנו.משה שטרן הוא מיוחד בכך שיצירתו נטועה בשרשים של האנחה היהודית מחד והשמחה היהודית מאידך והוא מחדש אותם ע"י הלחנות חדשות המבוססות עליהם. גם הבצוע של היצירות הוא מאד מקצועי ומרגש בעזרת שליטה מוחלטת על הקול בטכניקה מיוחדת לו המחפה על המגבלות הקוליות הנובעות מגילו. יישר כח לחזן שטרן"עוד ינובון בשיבה דשנים ורעננים יהיו".

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > קונצרטים של חזנות > קליפ מהקונצרט אתמול החזן משה שטרן
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.