בית פורומים עצור כאן חושבים

מדדי איכות ליצירה תורנית: שפיטות ואקדמיה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/1/2006 01:32 לינק ישיר 

פערי שפה ופערי חשיבה, בין תורה לאקדמיה (אקדמאי) http://hydepark.co.il/hydepark/Topic.asp?topic_id=366236 בברכה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2006 11:19 לינק ישיר 

מיכי, יורשה לי להציע תרגיל, לקחת מאמר תורני 'כבד', זה יכול להיות מאמר מכתב עת, שיעור של ראש ישיבה קלאסי, ולהעביר אותו עריכה לשונית אקדמאית, מראי מקומות מסודרים, לקסיקון קצר להבהרת המונחים וכו'. מעניין מה תהיה רמת הקריאות של המאמר. תוקן על ידי - בעלבעמיו - 29/01/2006 11:59:29

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2006 21:39 לינק ישיר 

בעל,
האמת שאני חשבתי על תרגיל אחר. לקחת מאמר תורני, ולעבד אותו כך שיתקבל לפרסום בכתב עת אקדמי. זה יכול להיות תרגיל משעשע למדיי, אבל הוא דורש מאמצים וזמן שאני לא בטוח שנרצה להשקיע כאן.
דומני כי יש לי מאמר שלא התקבל ב'תרביץ' (לפני כמה שנים, עוד לפני שהתייאשתי מעולם האקדמיה של מדעי הרוח, ומהואקום השורר בו), ואני לא ממש רואה מדוע (יש אפילו מאמר על נושא דומה שהתפרסם שם, ובעיניי המשוחדות הוא לא יותר טוב, אלא להיפך). אני מבין שישנם הבדלי ניסוח והתייחסות לספרות קודמת וכדו'. אמנם כרגע פרוייקט כזה לא נראה לי ממש מהותי, פרט לבירור השאלה שבה אנו עוסקים כאן, שלדעתי יש לה ערך תיאורטי ומתודולוגי רב.
מיכי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2006 22:37 לינק ישיר 

מיכי, ואני מציע את תרגיל קשירת הידיים . יש מגידיי שיעור שהיה מעניין לראות כיצד יישמע שיעורם ללא נענועי היד.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > מדדי איכות ליצירה תורנית: שפיטות ואקדמיה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.