כידוע ראש המועצה עדיין מתבצר בעמדתו שתיקי כוח האדם ומשאבי אנוש יישארו אצל איציק טרבלסי.
מיד אחר העלמת תיקים אלו משמעון מועלם לטובת טרבלסי הוציא גזבר המועצה מכתב לראש המועצה עם העתקים למשרד הפנים כי הדבר נוגד את הנהלים והחוק, הערב הוציא גזבר המועצה חוזר פנימי לראש המועצה בו כתב לו כי "באם עד סוף החודש לא יוחזרו תיקי כוח האדם ומשאבי אנוש לרבות הסמכויות לתפקידים אלו לידיים מתאימות בכפוף להוראות משרד הפנים והחוק לא אוכל לחתום על משכורות עובדי המועצה בסוף החודש".
כעת נותר לספור לאחור 8 ימים עד סוף החודש ולהיווכח האם אנחנו (וגם אני) אמורים לספוג את מריבות ראש המועצה בחשבון הבנק שלנו.
נשלח ב-23/1/2006 19:18
לדעתי אין צורך בספירה כי ראש המועצה כבר הוכיח שרגשותיו אינם פועלים כלפי אנשי העיר ועובדי העיר, קח את דוגמת הארנונה וכו', למרות שגם גרעיני שכרו כלולים בתוך משכורות המועצה, אבל בשביל זה יש קומבינות, בשביל זה יש איציק טרבלסי, בשביל זה יש העלמת תוכנית להקמת תחנת דלק (משום שראש המועצה רוצה להיות שותף סמוי בה)...
נותר לנו רק לראות איזו הוראה משרד הפנים יעביר לראש המועצה, כי אם לא מצבינו גרוע, כי לא יהיה תזוזה מראש המועצה..
נשלח ב-23/1/2006 20:21
למה העלמת תוכנית?
כל מי שיסתכל על תוכנית המתאר לאזור התעשיה התכונן במעלה העיר יראה במפורש שכתוב שם תחנת דלק.
אם זכרוני לא מטעני זה אפילו מפורסם באתר של משרד הפנים.
נשלח ב-23/1/2006 20:23
אדון אלעדי ותיק כנראה אתה לא מעודכן אבל גם באבטליון אושר עוד בזמן צורי אושר שם תחנת דלק....אך ראש המועצה הועיל בטובו להעלות את התוכניות באבק במגירתו עד שימצא שותף פונטציאלי לעניין........
נשלח ב-23/1/2006 20:42
ארגוזציה יקר.
אל תפגע מדברי, אבל התחושה האישית שלי היא שלקחת על עצמך תפקיד לנגח את צביקה/המועצה/נאמניו של צביקה.
הייתי כותב גם מטרה לנגח את אויביו של (...), מישהו שבא במגע לא נעים עם (...) וכן הלאה.
תסלח לי, אבל כרגע אני לוקח את הדברים שלך בערבון מוגבל. אני מתכוון בעיקר לפרשנויות על הדברים ולא לדיווחים.
באותה מידה שכתבת שהמשכורות יתעכבו בגלל המריבות של צביקה, יכולת לכתוב שהמשכורות יתעכבו בגלל שהגזבר מתנהג בקטנוניות, סימן לו מטרה ולא מעניין אותו מי ייפגע ממנה. הראיה, עד עכשיו הכול התנהל כשורה...
אז כן, יש לך מידע מרשים ממה שקורה און-ליין, אבל הפרשנות מאוד חד צדדית. מצטער אבל 'יש לי עין' לסגנונות ניסוח וכו'.
אם טובת הפורום וחופש המידע בראש מעיינך ולא סגירת חשבונות עם מישהו, אנא השתדל להיות אובייקטיבי ואז זה יהיה מרתק.
וסתם רעיון: אם מישהו החליט במועצה ש"לא משחקים ושברו את הכלים", יכול להיות שהוא החליט לעשות את זה גם כאן.
את זה אני (מאמין שאני) כותב בשם האמת. לא מזיז לי כהוא זה מי ינצח ומי יפסיד בקרב הזה.
נשלח ב-23/1/2006 21:52
ארגוזציה
מאיפה לך כל העדכונים החמים האלו
תמשיך לעדכן...
לא נשכח! צביקה פגע בנו קשות עם הארנונה עוד לפני ה"ספין"
נשלח ב-25/1/2006 23:57
עידכון: מקסימוב נכון להיום עדיין איתן בדעתו כי באם לא יוחזרו תיקי כח אדם ומשאבי אנוש לידיים תקינות ובהתאם לנהלים של משרד הפנים והחוק המחייב שתיקים אלו יוחזקו אצל מי שזכה במכרז (למעט טרבלסי) וכל זאת עד סוף החודש אזי הנ"ל לא מתכוון לחתום ולאשר את המשכורות של עובדי המועצה.
לדעת מקסימוב אסור לו על פי החוק לאשר את המשכורות כאשר המועצה מתנהלת בניגוד לחוק.