| נשלח ב-24/1/2006 19:52 |
|
| |
ממלייה ייחקר בחשד להעלמת קרוואן.
בימים האחרונים הוציאה המחלקה המשפטית של המועצה מכתב להרב מרדכי ממלייה בבקשה שיתן הסבר להיעלמות של קרוואן ששוויו 200,000 שקלים.
כידוע, בתחילת שנת הלימודים חולקו קרוואנים שנרכשו ע"י משרד החינוך, קרוואנים אלו שע"פ הנחיות משרד החינוך שימושם הוא לכיתות בלבד חולק ע"פ ההחלטות בישיבת המועצה שנרשמו והוחתמו בפרוטוקול רישמי, הביצוע לחלוקה זו ע"פ הפרוטוקול הועבר לידיו של מי שהיה אז מ"מ מנהל מחלת חינוך מרדכי ממלייה.
אלא שבימים האחרונים התברר כי הנ"ל פעל כבשלו והעביר קרוואנים ע"פ לחצים פנימיים ולא ברורים. לחצים אלו הביאו לידי כל שנעלם קרוואן.
בבדיקה שביצענו אצל מנהל מחלקת חינוך מרדכי ממלייה התברר כי "אכן פעל בניגוד לפרוטוקול אך מאידך פעל לפי הוראותיו של ראש המועצה". בבדיקה שביצענו אצל ראש המועצה התברר כי "נתתי הוראה לממלייה לפעול לפי הפרוטוקול, אם הנ"ל לא פעל בהתאם לכך זה בעיה שלו".
כאמור וכצעד ראשון ממתינים כעת לתשובתו הרישמית של מרדכי ממלייה למחלקה המשפטית של המועצה.
תוקן על ידי - ארגוזציה - 24/01/2006 19:51:04
תוקן על ידי - ארגוזציה - 24/01/2006 19:52:00
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2006 20:08 |
|
| |
ארגוזציה,
מאיפה המידע המופרך הזה?
אף אחד לא ביקש ממליה הסברים, צביקה כהן לא ענה את מה שאמרת שהוא ענה, והדברים שכתבת מתבססים על משהו שמישהו בכיר במועצה שאל מישהו (מצטער שאני לא כותב שמות כרגע).
עידכונים בהמשך (לא מתחייב, כפוף לכמה תנאים).
בכל אופן, ממה שאני יודע, וביררתי בכמה מישורים - לא היה ולא נברא.
וכל זאת לא גורע חלילה מהדברים האחרים שהבאת ועל כך יישר כוחך.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2006 20:17 |
|
| |
תוקן על ידי - גודזילה - 24/01/2006 20:16:09
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2006 20:22 |
|
| |
אאללעעדד
להזכירך בתחילת דרכי כאן הכפישו אותי שהכל שקרים רק בהמשך התברר כי המידע שאני מביא הכל מדויק.
גם בנושא ממלייה, מה שכתבתי מדויק, אני מוכן שתביא לי בפרטי אישור ממלייה שאחשוף כאן את המכתב הרישמי שהוציא בתגובה לפרשייה זו (הנה עוד פרט חדש שלא רציתי לחשוף) ובאם אקבל את אישורו אני מוכן לעלות זאת כאן לפורום.
אגב, תבדוק אצל היועצת המשפטית של המועצה היא יודעת היטב על מה מדובר....
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2006 23:12 |
|
| |
ארגוזציה,
יש בידי את כל המידע הרלוונטי ואין לי אישור לעשות בו שימוש מלא בפורום. אבל אני כן יכול לומר לך חד וחלק: אין כאן שום סיפור. לא בעיה למרדכי ממליה ולא אבק בעיה.
אני מזמין אותך להתקשר למבקר המועצה, מר תמיר פוגל ולבדוק את מה שאמרתי לך.
אחזור על מה שכתבתי לך באשכול השכן: בדוק את המקורות שלך. אולי תגלה שמישהו משתמש בך. נתנו לך חלקי מידע שרצו שיהיו לך. וזאת, אם אני יוצא מנקודת הנחה שאתה עצמך לא מסתיר מידע בכוונה כמובן.
אם אכן בידך המסמכים, אז אתה אמור לדעת על התשובה של המבקר, של צביקה כהן להרבסט וכל חלופת המכתבים לפני, תוך כדי ואחרי.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2006 23:54 |
|
| |
שיתפוצצו כולם. זו לא הפעם הראשונה שהאיש נחשד. להזכירכם לא מזמן נחשפה בפורום ע"י המוביל123השערוריה של המשכורת בסך 17000 שהוא ניסה להעביר למקורב למרות התנגדות משרד החינוך ומשום מה מנהלי הפורום החליטו בהוראת הבוס הגדול למחוק את האשכול.
וכעת יש את השאלות הקשות של בכירי מחלקת חינוך ששואלים לאן נעלמו הקרוונים?
אנשים חשבו להיבנות על הסכסוך בין מורינו המרא דאתרא לצביקה הרבסט אבל הם הולכים לאכול אותה בגדול.
המושחתים ממחלקת חינוך שלא צייתו להוראות מחזיק התיק הרב צביקה הרבסט יתנו את הדין ולא יוכלו להתחמק בתשובות סרק.
המושחתים רועדים מפחד ומסתמא עוסקים עכשיו בשיחות בהולות למנהלי הפורום שימחקו את האשכול, אבל שטויות, הפורום לא יעלה ולא יוריד כשבשורה התחתונה הם יצטרכו לתת דו"ח לצביקה הרבסט ושמוליק גרוסמן ביחד.
אוייייי כמה שהם מפחדים, אוייי כמה שהם רועדים.
עשרות תפילות עם כוונות נסתרות ופיצוחי גרעינים בשטפנשט לא יעזרו למושחתים מנהלי מחלקת חינוך המחנכים הדגולים.
אויי גיוועעעעעעלדד, זה מה שחסר להם... בדיוק עכשיו כשהם חשבו שהחגיגה מתחילה הכל יורד לטמיון.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2006 23:57 |
|
| |
עמכם הסליחה על השימוש בשפה "מנהלי מחלקת חינוך" (כשהכוונה לאיש אחד ויחיד ולא צריך לעשות מכרז בשביל לדעת מיהו...) ככה זה כשהמדובר נכנס כל היום לפורום ומצליח למחוק כל כתבה שנכתבת עליו בפורום בעזרת קשרים במקומות הנכונים. חייבים להשתמש בשמות קוד.
אז אני לא הזכרתי במילה אחת מיהו המושחת ולכן אין שום סיבה למחוק את האשכול והמבין יבין.
תוקן על ידי - הגרשז - 25/01/2006 0:10:59
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2006 00:26 |
|
| |
הגרשז מדוע אתה מיתמם?
המוביל123 חשף פה מה? האשכול המדובר התדרדר לרמה שהייתה מביישת אפילו אותך עם כל האימפולסיביות שלך.
קח כוס מים ותרגע. אתה משבש את ההודעות שלך לדעת. "בכירי מחלקת חינוך" שואלים לאן נעלמו הקראוונים? תאסוף את עצמך עכשיו וגש ל"זול למהדרין". רואים אותם משם.
מי זה הבוס הגדול אגב? ממליה? תנסה למקד את הדברים שלך ולא להשתגע לכל הכיוונים עם או בלי קשר.
מיהם האנשים שחשבו להיבנות מהסכסוך בין המרא להרבסט? רצות לך קונספירציות בראש?
לידיעתך, וכותב לך את זה מישהו שמאוד מעריך את צביקה הרבסט, "מחזיק תיק החינוך אינו מוסמך לתת הנחיות ביצועיות למנהל המחלקה, מאחר ומנהל המחלקה הוא הדרג המקצועי הנושא באחריות מתוקף תפקידו, ומחויב לפעול בהתאם להחלטות המועצה ולהנחיות השוטפות של ראש המועצה". הדברים הושמו בגרשיים משום שהם ציטוט נאמן למקור מתוך תשובת מבקר המועצה ללשכת מחזיק תיק החינוך צביקה הרבסט. אז אל תמהר לכתוב שהם לא צייתו להוראות שלו.
אף אחד לא רועד מפחד ואף אחד לא ביקש למחוק שום דבר. תנוח דעתך. ולכן המשפט שכתבת "אוייייי כמה שהם מפחדים, אוייי כמה שהם רועדים", הוא במקרה הטוב תלוש מהמציאות.
ואף מילה על הקשקוש בסיפא שלך. זה פשוט לא שווה תגובה יותר. נמאס לי להגיב לכל חלש דעת למרות שאני תמיד מגיב בכבוד לכולם.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2006 00:28 |
|
| |
הגרשז מדוע אתה מיתמם?
המוביל123 חשף פה מה? האשכול המדובר התדרדר לרמה שהייתה מביישת אפילו אותך עם כל האימפולסיביות שלך.
קח כוס מים ותרגע. אתה משבש את ההודעות שלך לדעת. "בכירי מחלקת חינוך" שואלים לאן נעלמו הקראוונים? תאסוף את עצמך עכשיו וגש ל"זול למהדרין". רואים אותם משם.
מי זה הבוס הגדול אגב? ממליה? תנסה למקד את הדברים שלך ולא להשתגע לכל הכיוונים עם או בלי קשר.
מיהם האנשים שחשבו להיבנות מהסכסוך בין המרא להרבסט? רצות לך קונספירציות בראש?
לידיעתך, וכותב לך את זה מישהו שמאוד מעריך את צביקה הרבסט, "מחזיק תיק החינוך אינו מוסמך לתת הנחיות ביצועיות למנהל המחלקה, מאחר ומנהל המחלקה הוא הדרג המקצועי הנושא באחריות מתוקף תפקידו, ומחויב לפעול בהתאם להחלטות המועצה ולהנחיות השוטפות של ראש המועצה". הדברים הושמו בגרשיים משום שהם ציטוט נאמן למקור מתוך תשובת מבקר המועצה ללשכת מחזיק תיק החינוך צביקה הרבסט. אז אל תמהר לכתוב שהם לא צייתו להוראות שלו.
אף אחד לא רועד מפחד ואף אחד לא ביקש למחוק שום דבר. תנוח דעתך. ולכן המשפט שכתבת "אוייייי כמה שהם מפחדים, אוייי כמה שהם רועדים", הוא במקרה הטוב תלוש מהמציאות.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2006 08:33 |
|
| |
החבר'ה הליטאיים סבורים שבעקבות "הסכם השלום" המדובר מעכשיו הרבסט וגרוסמן יתחילו ל"השתלט על העיר",
אל תהיו תמימים עברנו דברים כאלה בעבר, שאור הזרקורים יסגר יחזרו המריבות והתככים גם בתוך האיחוד החדש הזה.
אל תשכחו שהאיחוד נובע מצורכים אינטרסנטיים של שני הצדדים להסכם, שיגווע הצורך תגווע גם האחדות. הרבה אהבה אין כאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2006 09:21 |
|
| |
שש שאלות ל"תקשורת העויינת":
1. איך זה שאשכול עניני שדיווח על העברה לא תקינה של 17000 ש"ח נמחק בהוראת האיש שהיה נושא האשכול?
2. מדוע כשיש ויכוח על תקינות של "העלמת" קרוון אתה מצדד חד צדדית בצד אחד בלי לשמוע את הטענות הקשות של הצד השני על שימוש לא נכון בכספי ציבור?
3. האם כל זה קשור לדיברור של המועצה או שמדובר במשהו אישי יותר?
4. האם תפקידו של איש ציבור הוא לעקוב אונליין אחר הנכתב בפורום או שהוא אמור לעסוק בדברים חשובים יותר?
5. אם האיש המדובר חף מפשע מדוע הוא רועד לעורו ומפחד מזה שראש המועצה לא יגבה אותו?
6. כמה זמן לדעתך הוא עוד יחזיק מעמד במשרה שגדולה בעשר מידות על מידותיו? (לדעתי, מרור הוא כבר לא יאכל כאן...)
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2006 09:43 |
|
| |
מזה זמן רב אני עוקב אחרי הפורום והנכתב בו ולפעמים אני מעלה תהיות שונות. בתוך המועצה המקומית אלעד יש מספר אנשים המועסקים בשכר מלא ונדמה כי כל עיסוקם הוא ישיבה מול המסך, מרגע כניסתם למשרד ועד כיבוי האורות ולשחק בשחמט עם עצמם, העברת חצאי ידיעות או חצאי אמיתות שברובם הם השערות מהשערות שונות לפורום, ולשחק ממש פינג פונג עם עצמם, האחד מגיב כך והשני מגיב אחרת עם הררי פרשנויות שלפעמים נבנים על בסיס רעוע לחלוטין.
אני מודה כי אינני תושב העיר ואינני מועסק בעיר ואולם יש לי קשרים עמוקים עם חלק מחברי המועצה , ראש המועצה וכמה מן הפקידות הבכירה. לא פעם יוצא לי לשבת עם אותם אנשים בפגישות עבודה ואני נדהם לראות עד כמה הפורום הזה מעסיק אותם.
ואתן דוגמה צורמת במיוחד. לפני כשלשה שבועות ישבתי במשרדו של הרב מרדכי ממליה בעניין אחד ממוסדות החינוך שאותם אני מעוניין לקדם, ומשום מה נדמה היה לי כי האיש אינו שולט בחומר ומידי פעם מפנה את עינייו ממני אל המסך מתנתק ממהות הפגישה ועיניו נודדות אל מה שקורה במסך, אני מודה כי לא הבנתי מה קורה וחששתי לתומי כי מדובר על פיגוע ח"ו, אזרתי עוז ושאלתי לפשר אי מיקודו של הרב ממליה בפגישה ומבלי למצמץ ענה לי הרב ממליה כי הוא מתעדכן על הנעשה בבנין המועצה. אני חשבתי כי מדובר באיזשהו מצלמה במעגל סגור, וכשלחצתי טיפה הבנתי כי מדובר בשוטטות בפורום ובקריאת המסרים הנכתבים שם.
נדהמתי
יצאתי מהפגישה עם טעם מר, וחשש גדול כי אולי המערכת כולה מתנהלת באופן הזה, סופסוף מדובר בפגישה שנקבעה מזה זמן רב והוזזה פעם אחת מפאת היותו של הרב ממליה עסוק מאוד, אני עשיתי את דרכי מירושלים לפגישה עיניינית ואני מוצא את בן שיחי לא ממוקד בפגישה ביננו.
זו דוגמא אחת ואני באמת מתנצל כי השתמשתי בשמות אבל אין ברירה. כך לא מנהלים עיר שזקוקה לעשרים וארבע שעות של השקעה.
תמהתי אם עובדי מועצה אחרים נמצאים כאן בשעות שונות של היום בזמן עבודתם וממעקב על הנכתב אופן כתיבתם וסגנונם נדמה לי וכך אני משער כי רוב אם לא כל עובדי המועצה נמצאים כאן באתר במשך היום וכל עיסוקם הוא משחק שח מט בינם לבין עצמם.
לצערי הרב כך לא בונים עיר ואני יכול בהחלט להבין את תסכול התושבים כאשר הם מתלוננים בחלונות הגבוהים כי אין להם אוזן קשבת.
וחבל.
לתשומת לבכם תושבי ופרנסי העיר אלעד.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2006 09:55 |
|
| |
קודם כל, אני חייב לציין בפניך הגרשז, שככה אתה נשמע הרבה יותר ענייני.
ולשאלותיך.
1. תן יותר פרטים על האשכול שאתה מדבר עליו. אני הייתי בטוח שאתה מתכוון לאשכול הרע ההוא, שכלל הכפשות ברמה האישית וכלל שמות מפורשים של אנשים אחרים.
2. כרגע, אינני עובד בעיתון מקומי, אני "פרי-לאנסר" במקומות אחרים ולכן מטבע הדברים אינני מתערב בנושאים שאני לא מונח בהם. הפעם, הלכתי לברר מיידית. (הלכתי = גם טלפונית, גם מייל, גם פיזית). רמת הבירור שעשיתי היא כאילו אני חוקר לעיתון. שאלות קשות, בקשת הסברים, בדיקה מקיפה גלויה וסמויה ועוד. אם היית מונח בצורת הבדיקה שעשיתי, היית נוכח שאני יותר מחמיר מפותח האשכול. תוך כדי הבדיקה אגב, התברר לי שגם הסיפור עם מועלם הוא ממש לא מדויק. מישהו כתב לי ובצדק: נראה לי שארגוזציה יורה לכל הכיוונים ולפעמים גם פוגע.
3. נמאס לי להתייחס לטענה הראשונה של סעיף 3 אז תרשה לי לדלג על זה. לגבי "משהו אישי" תצטרך להיות יותר ספציפי. משהו אישי נגד ארגוזציה? חס ושלום. משהו אישי בעד ממליה? כן, עד שזה מגיע לחקר האמת.
4. איש הציבור שאתה מתכוון אליו כנראה, סיים את יום עבודתו ולא ידע על הכתוב. שניה אחרי שראיתי את זה כתוב שלחתי לו אס.אמ.אס בזו הלשון: "קראת את זה? מהי תגובתך??". הוא לא חזר אלי, התעקשתי, התחלתי לחשוד בעצמי שיש כאן משהו, משום שהדברים נכתבו עם פרטים והוכחות לכאורה שניתנים לבדיקה. עשיתי סבב אחר, הגעתי למידע בעצמי, הלכתי פיזית לפגוש אותו ושאלתי אותו למה הוא התחמק אם על פי המידע שבידי הוא בסדר גמור והאם יש עוד משהו שלא הגעתי אליו וכו'. מסתבר, שכמו רוב בכירי המועצה, הוא לא חושב שיש טעם להתעסק במה שנכתב כאן, כי, 1 ההתעלמות שלו היא גורפת, 2 אין לדבר סוף אז שיכתבו...
5. על סמך מה בדיוק אתה קובע את זה? אני אומר לך שלא. יתירה מכך, פותח האשכול כתב שצביקה ענה שזאת בעיה שלו, אני יודע שצביקה כהן כתב, "המבנים הללו הועברו לבית הספר עפ"י הוראתי".
6. אולי תופתע בגדול ממשהו בקרוב. ותשאל את מי שאתה רוצה, המשרה הזאת תפורה עליו "בול". ישנם דברים שלא קשורים אליו אמנם, כי צביקה כהן לוקח אישית הרבה נושאים בחינוך, אבל אם בעיר כמו שלנו, שבה כל אחד חושב שמגיע לו הכי הרבה, יש בגדול שקט תעשייתי בנושא החינוך, אתה יכול להבין לבד שמדובר בסיפור הצלחה ולא "במשרה שגדולה בעשר מידות על מידותיו". אגב, ההצלחה הזאת היא כמובן לא רק של ממליה אלא של כל העוסקים בנושא. החל מצביקה הרבסט שהוא המומחה לפישור וגישור בין כל הפלגים ללא יוצא מן הכלל (!) וזה, בייחוד כמו בעיר שלנו, כשרון ענק וראוי לציון. אם לכתוב את זה בצורה אישית אז מבחינתי, העיר שלנו התברכה בהרבסט שהוא איש משכמו ומעלה בכל הנושאים ובוודאי בנושא החינוך שהוא מופקד עליו. כמובן שחובה להזכיר גם את סגן מנהל מחלקת החינוך מוישי שטיין, שהוא איש ביצוע מעולה למרות כל המלעיזים, בקי בפרטים, חריף בהבנה, ומאוד חרוץ למרות כל התפקידים התובעניים האחרים שהוא עוסק בהם, מדור התרבות של ברק שטיגליץ, בכלל, העזרה של כולם (הנדסה, שפ"ע, רווחה, הלשכה וכו') כשצריך בנושאי החינוך. וכמובן גם למרדכי ממליה שבא מתחום החינוך, מכיר את כל החוקים, מתמצא בכל הפרטים ועושה את זה מעולה מול כל הקבוצות בעיר.
תפסיקו (תפסיקו = מחרחרי המחלוקות) להיות נעולים על כיוון אחד ותתחילו לנסות להיות גם אמיתיים.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2006 18:55 |
|
| |
לעוזר בכיר
גם אני רוצה למחות על הדברים החמורים שהטחת בפרצופו העדין של אללעעד. איך אפשר להעלות על הדעת שאדם שכזה "מגבה" את ממליה?? והרי זה כאילו לחשוב שעיתון "קול העיר" יפרסם דירה עם כתובת לא נכונה מכינוס נכסים.
וזה שהוא נזעק כל פעם כשמדברים על ממליה לא נובע מחברות וכדומה אלא משיקולים אוביקטיבים בלבד ....ואני מקוה שתספיק לקרוא את מה שכתבתי לפני שאאללעעד ימחק את האשכול...מסיבות אוביקטיביות כמובן....
דרך אגב
לאללעעדד אם כבר פתחת משרד חקירות והנך יורד לעומק ושורש הענין ( כמו שאתה מעיד על עצמך) אולי תעשה עוד ג'סטה (וזה רק אם משעממם לך מאד כמו הענין עם ממליה) תגש לרח' בן זכאי 9 ותבדוק אם יש שם תחנת אוטובוס. אם אין אז תבדוק למה אין. ואם יש תבדוק למה יש.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2006 22:26 |
|
| |
מואיז,
למרות שאי אפשר להבין הרבה ממה שכתבת, אני אשאל אותך רק את זה, ואנא, נסה להתגבר על המידות ולענות בכנות:
מה אתה רוצה? לא ברצינות, מה הסיפור שלך?
|
|
|
|
|