| נשלח ב-25/1/2006 23:16 |
|
| |
אנשים שואלים אותי למה אני בכלל מתייחס אליך.
למרות שאי אפשר להבין הרבה ממה שכתבת, אני אנסה בכל זאת להתייחס:
נכון שלא ממש משנה לך באמת מהן העובדות? לא ברצינות, עם יד על הלב. אתה באמת מעוניין למצב את עצמך עם דיווח פנטזיונרי שלא נעשה אחרי שום חקירה ודרישה?
כן. אני מכיר את ממליה. (אגב, לא בטוח שאני מכיר אותו יותר טוב ממך), אבל לא זאת הסיבה שמיהרתי לבדוק את דבריו של ארגוזציה. הניק ודיווחיו פשוט סיקרנו אותי. חדי-עין אמרו לי שהוא כותב מתוך רסיסי מידע ולא מידיעה אבל לא קיבלתי את דבריהם. אפילו כתבתי למרנן "עקיצה חברית" כי נהנתי ממה שארגוזציה כותב.
אחרי שבדקתי כאמור, התברר שאין כאן שום סיפור. במקום להשמיץ, כדרכך אם יורשה לי, אתה מוזמן לגשת ולברר. אתה צריך להחליט אם אתה מהרציניים כאן או כמו בודדים, אתה חוזר על מנטרה שחוקה שלא ממש תואמת את האמת.
הרי אני לא יכול לשלוט על המציאות (וגם לא על המידע הזורם כאן כפי שאתה חוזר וטוען כל הזמן כשאתה יודע שאתה משקר במצח נחושה), אני לא יכול לקבוע את העובדות כי עובדות הן עובדות, אז מה הבעיה שלך ללכת לברר ולחזור עם מידע שיפריך את דבריי?
יתירה מזאת, אם יתברר לי שלמרות כל הבדיקות שלי אני בעצמי הוטעתי, אין לי בעיה לכתוב את זה כאן ובפונטים מוגדלים. כתבתי בביטחון מוחלט מתוך ידיעה ועיון במסמכים. הואל בטובך להעלות לכאן ממצאים שישמיטו את התיאוריה שלי מבסיסה - ויצאת תותח.
אם תשתוק, כמו בכל פעם שאתה נתקל בדברים ענייניים ופורש מהדיון, זאת (שוב) הוכחה שאתה סתם איש רע שמסתתר מאחורי ניק משועמם.
הכדור אצלך.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2006 23:32 |
|
| |
אאללעעדד
לא יעזור כלום הנתונים שהבאתי חקוקים בסלע, אם לא יהיה ברירה ותמשיך להכחיש אצטרך להשתמש בנשק יום הדין ולעלות כאן מכתבים רישמיים שיצאו ממלייה, צביקה כהן והמחלקה המשפטית בנדון.
אגב, עידכון נוסף היום התפתח בפרשה זו מכתב נוסף וחריף.
פרטים יבואו.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2006 23:53 |
|
| |
לגבי מסמכים, אם תהיה לי רשות.
ואם התחדש משהו היום - האר את עיניי. גם אני לא יודע. הייתכן כי מבקר המועצה חזר בו (ע"פ מסמך שיש בידי)?
גם לגבי מועלם לא צדקת. הנ"ל חזר לעבודה היום ללא החזרת הסמכויות של משאבי אנוש...
ולמען הדגש המתבקש אני חוזר שנית: אין לי בדיון זה אלא האמת. אתה כל כך בטוח בעצמך שאני מתקשה להחליט האם מדובר בדיווח מגמתי או שמא באמת במידע מוצק. הייתכן שיש בידך מסמכים שלא ראיתי? לא נראה לי... אלא אם כן, התחדש משהו היום. אני יודע שמר שמעון מועלם הוא איש של עבודה ואני מאוד מעריך אותו על העקרונות והיושר שלו (ועם עובדי המועצה שלא כל כך מסמפטים אותו הסליחה). ממש לא מזיז לי אם הוא יהיה אחראי על כוח אדם או לא. רק למען מטרות הפורום, אנא השתדל לדייק. עד עכשיו לא ראיתי דיוק רב בדבריך.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2006 00:15 |
|
| |
עד לאחרונה החזקתי מממליה אבל יצא לי להזדקק כמה פעמים לעזרתו בנושאים חינוכיים שונים ורק אז הבנתי שבדיוק הפוך מהתדמית שהמלקקים מנסים לשוות לו בפורום, במציאות הממליה הזה מתנהג כמו עבד כי ימלוך.
פרענק-פערח שמסתובב עם עניבה ועם האף למעלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2006 00:21 |
|
| |
השאלה היא האם יש אפשרות אמיתית לראש המועצה להחליף את מנהל מחלקת חינוך הכושל.
ואני לא מדבר על רקע ה"חשיפות" הדימיוניות שנחשפות כאן חדשות לבקרים אלא על עצם אי ההתאמה של ממליה לתפקיד.
שמעתי היום שבחדרי חדרים נבחנת דרך חוקית לסיים את תפקידו על רקע אי שביעות רצון קיצונית מצד מגזרים רבים.
השאלה שלי האם באמת פניה של ח"כי דגל ואגודה לראש המועצה בצירוף לחץ של אלי ישי יוכלו לסייע להעברתו של ממליה מהתפקיד?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2006 00:36 |
|
| |
אאללעעדד
הנתונים שהבאתי מדויקים ומוצקים!.
שמעון מועלם לא עבד היום במועצה!.
שמעון מועלם יגיע בבוקר יום חמישי ע"פ הנותנים שמופיעים כעת בלו"ז של אבישג לפגישה אצל צביקה כהן.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2006 00:51 |
|
| |
ארגוזציה, היית היום במועצה?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2006 00:55 |
|
| |
אאללעעדד,
אני לא תומך אוטומטית במסע ההכפשה נגד צביקה אבל מה שאתה עושה כמנהל לא מוסרי ולא הוגן.
אולי תגיד ישר מי שלח אותך וזהו?
מה זה מסע החקירות הזה והנסיון לחשוף מיהו ארגוזציה?
אין לך בושה לנצל את הפורום כמנהל משנה?
תתבייש!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2006 01:02 |
|
| |
מרא_נייעס,
אתה בטוח שהבנת את כל מה שנכתב כאן?
נשום עמוק, ספור עד עשר ותקרא שוב. רק תקרא לאט כדי שתבין מהר.
ואם בכל זאת זה יהיה קשה, אני אנסה לתמצת: לא ניסיתי לחשוף מיהו ארגוזציה.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2006 01:04 |
|
| |
אאללעעדד,
מדהים איך שתוכניות נחשפות האא?
מה קרה? הרסתי לך יום שלם של עבודה ותיחמונים?
יש לי חדשות בשבילך חמוד, אני הזבוב שעל הקיר... 
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2006 01:07 |
|
| |
העניין הוא שאת מה שחבורת הפערחים בראשות מ. (אסור לכתוב את השם המפורש מחשש למחיקה וצינזור) עוד לא למדה, אנחנו הזבובים שעל הקיר כבר הספקנו לשכוח...
|
|
|
|
|