בס"ד
הם מפחדים!!!
מפלגה מסויימת שקמה על בסיס שנאה והניפה דגל של שנאה וגזענות הולכת לה ונעלמת בחסדי-שמים מעל במת ההיסטוריה.
סבורני שלא רק אלו שנגדם הונף דגל השנאה ע"י אותה מפלגה יכולים לנשום לרווחה, אלא כל אדם המחשיב עצמו כמוסרי אמור לקום עכשיו בבוקר עם חיוך קצת יותר גדול.
אך לא רק את התורה ולומדיה הציבה לה הכנסת השש-עשרה למטרה, גם בארץ חמדה מאסו (והקשר ברור: בלי תורה איזה זכות לנו על אר"י?) ויגרשו את יהודי גוש-קטיף מנחלתם תוך סיכון כלל-ישראל. ועוד הוסיפו חטא על פשע ולא המציאו מנוח לכף רגל המגורשים והם נעים ונדים בארץ.
פעם היה נהוג לומר שש"ס היא המזוזה של הליכוד.
אז זהו שנמאס לנו להיות המזוזה של מישהו, בפרט של אלו שזורקים את המזוזה שלהם ועושים מה בראש שלהם.
צריך לדעת שמפלתה של אותה מפלצת-שנאה לא תהא שלימה אלא ע"י חיזוק גדול של מפלגת ש"ס המייצגת את מסורת-ישראל בגאווה.
צריך לדעת שאם אנחנו לא רוצים לראות את אותה התנהלות זוועתית שהייתה בקדנציה האחרונה בכל הנוגע לתורה לעם ולארץ חוזרת על עצמה שנית אנחנו צריכים ש"ס חזקה.
וכן, זה בידיים שלנו של כל אחד ואחד מאיתנו.
כל א' מאיתנו יכול לעמוד בכ"ח אדר בקלפי ולומר:
גירא בעיניך טומי לעצור את החרדים-אין כסף להגנת שופטים כי הכל הולך לקניידלעך לרבנים- אנחנו כבשנו את טול כרם או שטול כרם כבשה אותנו לפיד, ג'נטלמן אירופאי גזען ואנטישמי (כן, כן, א נ ט י ש מ י. סבתא שלי "בוגרת" אושויץ והיא אומרת שזה מה שאתה).
גירא בעיניך אמנון לשמור עליו כמו אתרוג אברמוביץ' עוד א' מהתשקורת, איך עדיין מעסיקים אותך? אל תשאל אותי. בעצם, זה די ברור הלא אתה הקמפיינר של קדימה (ציפורה מלכה איך וייס), נעים מאד.
גירא בעיני כל נביאי הזעם מהתשקורת ה"אוביקטיבית" היוצרים דה-לגיטימציה לש"ס ולציבור שומרי התו"מ בכלל. לא אביא דוגמאות כי רבו משערות ראשי עצמו מספר.
אנחנו יודעים אתם מפחדים.
פחדתם מאריה דרעי. אתם פוחדים משלמה בניזרי. אתם פוחדים מש"ס. אתם פוחדים מהיהדות.
גירא בעיני כל אלה שהאשימו את ש"ס בעלייתה של שינוי, גם ליהודים לא הי' קורה כלום אם האף שלהם לא הי' כזה מעוקל.
גירא בעיני כל אנשי החושך הפועלים בשם ה"נאורות" ששמותיהם לא עולים בראשי ברגע זה.
גירא בעיני כולכם
תתפוצצו, אני מצביע ש"ס
"וכאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ".