בית פורומים אחרדים-אלעד

חשיפה: הרב מלכה מקיים היום כנס גדול עם כל רבני העיר..

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/1/2006 20:39 לינק ישיר 
חשיפה: הרב מלכה מקיים היום כנס גדול עם כל רבני העיר..

לפני דקות אחדות נודע לי כי הרב מלכה מקיים היום כנס עם כל רבני העיר הספרדים, מדובר בכנס יסוד לנושא, שדרכו הרב מלכה הולך להעביר שורה של החלטות חשובות בעיר בגיבוי כל רבני השכונות, בנוסף יקיים הרב מלכה מינוי של רישמי של כל רבני הקהילות שלו בעיר עשרים במספר, ממה שנודע לי צביקה לא הוזמן לאירוע וכנראה זה דבר מכוון כי כנראה גם לרב מלכה נמאס מפיטפוטיו של צביקה והחליט להקים וועד רבנים חזק שיעמדו על צרכי העיר במלואם מול המועצה ומול הציבור. הכנס מתקיים בת"ת דרך המלך, אם יש למשהו פרטים או תמונות מהאירוע אשמח אם יעלה אותם.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2006 09:03 לינק ישיר 

מבדיקה קצרה שערכתי נכון הדבר וכמו שארגוזציה עדכן כבר אתמול, הכנס היה באוירה טובה קם על רגליו בעוצמה חזקה ובגיבוי של כ25 רבנים ספרדים בעיר כאשר בט"ו בשבט הוא המועד המתוכנן להכתרה רישמית של כל רבני הקהילות בגיבוי של מרן הרה"ג עובדיה יוסף שליט"א, הועברו שם שורת החלטות שבה יפעלו רבני הקהילות במישור אחד כחומה בצורה נגד כל מי שינסה להתקומם ולהרוס באשר יהיה. "ודי לחכימא ברמיזא"..

הרב מלכה כל הכבוד אני מצדיע לך סוף סוף אתם הספרדים קיבלתם קצת שכל להתחיל לפעול ביד חזקה ללא מריחות חיבוקים נשיקות וכל השאר, עלו והצליחו....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2006 21:58 לינק ישיר 

כל הכבוד.. שומראמונים !

קם ומצדיע..

זה נקרא כיבוד אב !

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > חשיפה: הרב מלכה מקיים היום כנס גדול עם כל רבני העיר..
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext