| נשלח ב-28/1/2006 20:25 |
|
| |
אאללעעדד כל הכבוד על הסיפור המרתק
פשוט נהנתי מכל מילה!
ולארגוזיציה.....
לא יתכן שממליה העלים קרוון
זה פשוט הוצאת שם רע!
ולמה אני כל כך בטוח?
משום שממליה הוא סוג של חוכם
שלו יצויר שהוא אכן עשה זאת,לא היו תופסים אותו לעולם..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2006 22:54 |
|
| |
מואיז -
אהבתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2006 08:02 |
|
| |
muiz, עוד חוכם כמו ממליה ואין יותר חכמים על פני כדור הארץ.. צר לי על הביטוי אבל זו המציאות זה אדם שבקושי יכול להעביר שיעור בכיתה, זה שהיום הוא יושב על כסא מח' חינוך זה לא אומר שהוא חוכם, כי פשוט יאיר לוי הושיב אותו בכח שם כמובן מרצונו אך בכח הכוונה על צביקה, הכל בכדי שלעוד מקורב יהיה משכורת, אבל עליו לא נאמר חוכם אלא .....
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2006 10:08 |
|
| |
חלאס.................
שומר אמונים ארגוזציה גודזילה וכו'
תפסיק להתכתב עם עצמך או עם החבר שלך שבמקרה הוא הבן של הבוס שלך......
הרסת את הפורום לחלוטין ............
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2006 08:10 |
|
| |
צורי123 סליחה שעד עכשיו לא היה לי זמן להתייחס לתגובתך כי אני פשוט עסוק ברוב שעות היום (הההיפך ממך) אבל בכל אופן אלעד לא היית צריך להחליף ולהסתתר מאחורי שם חדש בכדי לכתוב את מה שכתבת, ואם אתה כבר מאמין בעצמיך שזה אני, אז באמת מכל הלב תהנה לפחות תצא אם הרגשה טובה בסוף יום מהפורום הזה, שכאילו גילת משהו או איזה סקופ, הידיעה שלך אמיתית כמו "שמרנן זה לא רמי לברון".
הרבה הצלחה............... תמשיך לנגן במסיבות וכאלה ואת הפורום תשאיר לניהולו התקין.......... אני יחשוף וימשיך לחשוף כל שחיתות וכל פרשייה מסריחה במועצה ומי שלא נראה לו שיקפוץ לי.......
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2006 16:27 |
|
| |
שומראמונים,
מצטער לאכזב אותך. "צורי123" זה לא אני. לא היה לי, אין לי ולא יהיה לי ניק נוסף, לא בפורום הזה ולא באחרים. אני מזמין אותך לחטט אצלי במחשב חופשי. מה שכן, תודה על המחמאה, הוא נראה משתתף ברמה דווקא, ירבו כמוהו בפורום.
להבדיל מצורי123, אינני חושב שאתה הוא ארגוזציה-גודזילה וכו'. מצטער, יש להם כתיבה יותר אינטליגנטית משלך וסליחה אם אני פוגע. אני קצת רגיש לניסוחים אתה יודע, אז גם הבדלים מינוריים לא נעלמים מעיניי (אלא אם כן אתה עושה את עצמך טמבל בכתיבה כמו אחד אחר שעושה כאן... ).
לא התעסקתי בזה כאן אף פעם, אבל אם אני נדרש לנושא, אולי באמת גודזילה וארגוזציה (ואולי אולי גם fgfg מה שלא יהיה שמו), הם אותו אחד. אתה לא שייך אליהם.
מרנן זה רמי לברון? אני מציע לך לשוטט קצת בפורום. מרנן זה גם לריסה טרימבובלר ואלייקים העצני.
והדבר שהכי צד את עיניי: "אני יחשוף וימשיך לחשוף כל שחיתות וכל פרשייה מסריחה במועצה ומי שלא נראה לו שיקפוץ לי......."
מה בדיוק חשפת כאן? האם ייתכן שאתה הוא בעצם... לא... לא נראה לי.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2006 16:56 |
|
| |
אאאלללעעעדדד הההיייקקקררר
נפל לך האסימון רק בשורה האחרונה או ששמרת אותה לסוף
המשפט של ''אמשיך לחשוף'' וכו' הפיל את הארגוזציה [סליחה שומר או גודזילה]
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2006 17:09 |
|
| |
לא נפל לי האסימון בסוף, אני נוטה לחשוב שאני מבין כבר בהתחלה... 
ועדיין אני חלוק עליך. לא נראה לי שזה הוא. אולי קשור אליו, אבל לא הוא.
ואם כן, אז מדובר בגאון מילולי!
נדרשת מידה רבה של כישרון להתקשקש בכל מיני סגנונות.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2006 17:38 |
|
| |
אאאלללעעעדדד
1. לפי איך שהאינטליגנטים הגיבו להצעתי [יותר נכון לא הגיבו] אני מגיע למסקנה שהם אפילו לא צופים מה שמצריך שיחה אישית איתם ובטוחני שלך יש דרכים יותר מהירות לעשות זאת
2. בנוגע לניק [טרול] הנ''ל לדעתי -מיצינו- ואולם אם חפץ אתה לדעת את שמותם וממילא את טיבם מדובר בשני אנשים שקשורים באיזושהי צורה ואחד מהם אינו מקומי ורק עובד כאן אם עדיין אתה מוטרד אוכל לשלוח לך באישי רק אומר שגם אם היית מרשה לעשות אאוטינג - היית מוחק לי משום שעל כלל אחר אתה מאד מקפיד ואגב אני בעד נוהג זה [ע''ע נאה דורש]
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2006 18:03 |
|
| |
הם צופים.... האמן לי שכן. אולי אחד מהם קצת עסוק מידיי, אבל השאר כן. מה גם שזהו פורום ולוקח זמן לקבל תגובות (גם באישי אצלי).
ובנוגע לארגוזציה ושאר ירקות, לא ניסיתי אפילו להתאמץ להבין/לברר. אני עובד לפי כללי המשחק כאן, לא מייצר אותם.
מה שבטוח, שאתה סיקרנת אותי... 
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2006 18:19 |
|
| |
אני לוקח פה הימור ענק אולם מכיון שאתה ידוע כהגון אתן לך רמז
לקחתי אותך לפני מס' שנים טרמפ בתוך אלעד ושוחחנו פעמיים בטלפון בהפרש של כמה שנים שיחה אחת אתה יזמת ואחת אני....
צא לדרך ידידי..............
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2006 18:29 |
|
| |
המממ...
עכשיו זה נשמע הרבה יותר מעניין.
אני מבין שגם אם אני עולה על כתב החידה אז אני אמור למסור את הפתרון בפרטי.
או קיי...
אני אמשיך איתך בפרטי.
|
|
|
|
|