שוב הצליח האיש לעבוד ולתחמן את כולם ללא יוצא מן הכלל.
בשעה שהוא ניהל מו"מ לשלום הוא דאג לעדכן כל הזמן את צביקה כהן מהצד השני והכל כדי שצביקה יורה ליועה"מ של המועצה להתפשר עם הרב גרוסמן בנוגע לבקשה לביטול פס"ד לשביעות רצונם של הגרוסמנים.
הרב גרוסמן הבטיח להעניק להרבסט את הסמכות על ניהול מחלקת החינוך אך בפועל הורה למקורביו בת"ת דעת זקנים לנטרל את הרבסט ולא לנהל איתו שום מגע אלא אך ורק עם ממליה שכזכור העביר להם את מבנה הת"ת המפואר בראשית השנה.
עפ"י התוכנית שמסתמנת, הרב גרוסמן מתכנן לסכסך קשות בין צביקה כהן לצביקה הרבסט ותוך כדי לעדכן כל הזמן את ראש המועצה נגד ממלא מקומו כפי שהוא עשה לכל אורך המו"מ עם הרבסט.
מצד אחד מול אנשי הרבסט מתבטא הרב גרוסמן וקורא לצביקה כהן "הפרענק מטבריה" ומצד שני מול צביקה כהן מבטיח הרב גרוסמן לשמור אמונים ולספק את הסחורה... כמובן אם הסחורה שלו תסופק גם כן...
וכך מאחורי הגב של כולם מתכונן הרב גרוסמן להדיח את הרבסט מתפקיד ממלא המקום ומיד אחר כך לסגור דיל עם צביקה ולמנות לממלא מקום ראש המועצה את אחיינו שמוליק גרוסמן.
בחצר הרב שטינמן טוענים בתמימות כי אם יפר הרב גרוסמן את ההסכם יפורסם המסמך אבל בסביבת הרב גרוסמן לא מתרגשים.
להם הרי גם כן מסמך לא פחות מענין חתום בחתימת ר' ניסים וצביקה כהן שמדבר על מינוי שמוליק לממלא המקום. מעבר לזה מתכוננים הגרוסמנים להכשיל את הרבסט שמעונין בשלום אמיתי ולסכסך אותו עם הציבור הקנאי בעיר וכך לטעון בסוף שהרבסט הוא שהפר את הסיכומים.
חזית שקטה נוספת שפותח גרוסמן היא בתוך מחלקת חינוך. הרב גרוסמן מחדש בחשאי את הקשרים עם הגולש מספר אחד מרדכי ממליה וכך רוצה לסכסך ולהשתלט מבפנים על מחלקת חינוך.
מי שהפסידו והתאכזבו יותר מכולם הם אנשי השטח של הגרוסמנים שעד היום לא קיבלו את שכרם ממערכת הבחירות.
גרוסמן הבטיח אחרי החתימה שנושא התשלום לאנשיו סוכם על דעת גפני, אבל הבוקר התברר שלא דובים ולא יער.
הכסף היחיד שמענין את האיש זה הכסף הגדול שהוא אמור לקבל במשפט ותוכנית ההשתלטות על משרת ממלא מקום ראש המועצה.
ולסיום, מקורבי הרב שטיינמן חוזרים ואומרים שהם לא מאמינים למילה אחת של גרוסמן אבל שווה לנסות.
איך שנראה, הנסיון הזה עלול לעלות להם ביוקר.
נשלח ב-27/1/2006 09:46
טוב שהמנהלים תפסו קצת שכל והחזירו את האשכול המרתק.
נשלח ב-27/1/2006 09:52
להזכירכם. האשכול הזה "נעלם" זמן קצר אחר שפורסם והוחזר לתלונות הגולשים.
כנראה שלא רק לבת פרעה היתה יד ארוכה שהגיעה לכל מקום.
נשלח ב-27/1/2006 10:16
הוא מצליח להפתיע אותי מחדש כל פעם.
נשלח ב-27/1/2006 10:21
אם משפחת גרוסמן כל כך מצליחה למרות כל מה שעושים להם כאן בפורום, עלי להסיר את הכובע בפניהם.
(או שבאמת כאן הפורום מבוסס בסך הכל על כמה אנשים בודדים שהקנאה התאווה והכבוד מוציאים אותם משפיותם?ובעצם כל הרעש הוא רק כאן בפורום, מחוץ למחשב נראה לי שהרוב אוהב את הרב)ץ
אגב, עו"ד גרוסמן שמואל, אתה ודאי נכנס להציץ כאן מדי פעם, למה שלא תגיש איזו תלונה על אנשים שיש להם מדי הרבה אינפורמציה מתוך המועצה, שאמורים להיות חסויים (למשל מקבלי הנחות, ישיבות שונות וכד"?!
נשלח ב-27/1/2006 10:25
אני "חולה" על הרב גרוסמן הזה.
הרי כולם מושחתים. לראות אותו מסובב את כולם על האצבע. ברצותו שלום, ברצותו מלחמה. איש ענק!
ואחרי הכל הרבסט צריך להתחנן לקבל אחריות על החינוך וגם כשהוא רוצה לשלוט קצת במחלקה שלו הוא צריך את הרב גרוסמן שיתן הוראות לממליה.
ענק!
נשלח ב-27/1/2006 16:34
למה זליג לא היה אצל הגרמי"ל בהסכם?
יש תמונה בקוראים בלי זליג.
נשלח ב-27/1/2006 16:49
להמוביל123 פתרונים...
נשלח ב-28/1/2006 22:06
המוביל
השבת קיבלתי כמה עדכונים מסמרי שיער בקשר לגרוסמן ה-----
מחר הם יעלו בפורום
פשוט לא להאמין עד למה מסוגל ה---- ה--- ה----- הזה.
הסיפור מאחורי ביתו של הגראי"ל שטיינמן לא כל כך פשוט ותמים.
במחילה
המשך יבוא
תוקן על ידי - אאללעעדד - 28/01/2006 22:53:32
נשלח ב-29/1/2006 01:12
למה למתוח אותנו??
נשלח ב-29/1/2006 02:08
אאללעעדד,
הגיע הזמן שתפסיק למלא את ההוראות של הצמד חמד ממליה-גרוסמן
נשלח ב-29/1/2006 17:55
הבן אדם צריך פרנסה, לא?
נשלח ב-30/1/2006 18:19
אני לא חושב שיכולות להיות טענות על ממליה בקטע הזה (ואני מדגיש: בקטע הזה בלבד).
הרי אין כאן שום חידוש והדבר ידוע שמאז ומתמיד הוא היה האיש של הרב גרוסמן במועצה ובקטע הזה הוא חייב למלא את הוראות הבוס הפוליטי שלו.
אני רק מקווה שלמרות השנאה האישית במחלקה, בעקבות השלום בין הרב להרבסט הרב יורה לו להוריד פרופיל נגד הרבסט והוא יאלץ ליישר קו ובא למחלקת חינוך גואל.
תוקן על ידי - הגרשז - 30/01/2006 18:22:39
נשלח ב-1/2/2006 16:24
אין סיכוי, גם אם יהיה איזו "הפסקת אש" היא תוצת מהר מאוד שוב
בגלל שהאיש הזה אוהב שריפות,
נשלח ב-1/2/2006 17:38
מי הניק שקופץ תמיד כשהוזכר השם או שיש אפשרות להזכיר את השם "זעליג אורלנסקי"..
ולמה הוא כותב תמיד בעדו ?!..
ומספר לכולם על האג'נדה שיש לזעליג..
וכמה הוא חזק בכל החצרות..
אנא, עיינו ברשימת התגובות שיש ל: מוביל123 ,( ואולי תגלו רמז...! )