בית פורומים א חרדים ספרדים

מה השיבוש בפורום-הפצצה מ-AC22

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/1/2006 12:02 לינק ישיר 

אבל תסביר לי ממה היה להיפגע?????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2006 12:38 לינק ישיר 

ac22  בשעה 3:30 לפנות בוקר לא היה לנו הכח והחשק לטפל בעוד מטומטם שהקפיץ את האשכולולת .

מזמן אנחנו מבקשים כי הפורום יסגר לכתיבה די לנו בסוטה שמעלה אשכולות כאשר כולם נמים את שינת הדובים החורפית שלכם .

ממה נעלבנו ?  חכם מבין דבר מתוך דבר .

אחרי שהמחשב שלכם חזר אפשר לעשות תיקון למעלה במנהלי המשנה  כפי שביקשנו.
שבת שלום !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2006 12:45 לינק ישיר 

חבל, זה היה חוסך המון עבודה אם היית חוסם אותו בלילה . ובקשר לבקשת ל"תיקון למעלה"- הבקשה הזו גרמה לדילמה מסויימת , עד שנותרנו בכלל של "שב ואל תעשה עדיף" ברשותך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2006 13:10 לינק ישיר 

סיירת
גם אם הפורום היה למורשי כתיבה בילבד הוא היה מבקש אישור ואחר כך מציף את הפורום עד שהיינו חוסמים אותו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2006 13:55 לינק ישיר 

יש כאן אחד שכתב בעבר בפורום, בהזדמנות מסויימת כשהוא פתח אשכול שהיה קיים כבר הפניתי את תשומת ליבו בצורה יפה ומחקתי לו אותו. בתגובה הוא שלח לי באישי נאצות וקללות בשפה זולה שכללה גם ניבולי פה מאוד לא מוצלחים. כמובן שהוא נחסם לכתיבה אצלינו. היום הוא שוב שלח לי באישי איומים וכו'. מה שאומר שכאן - כמו בכל פורום אחר מסתובבים טיפוסים רבים מאוד, מכל הסוגים והמינים ואין מה להתרגש מתקלות כאלה או אחרות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2006 14:03 לינק ישיר 

לצערי גם בבית כנסת יש משוגעים אז גם פה יש..
העיקר שעברנו את זה בשלום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2006 14:04 לינק ישיר 

TCJ= לעניות דעתנו  אחד כזה צריך לפרסם ברבים ללא כל מורא ופחד ע"מ שיצא הקול גם לפורומים אחרים .
אנחנו מתחלחלים כאשר שפל כזה כתב כאן באיצטלא של "חרדי" ועד היינו מגיבים לדברי קודשו  ב"מ .

חושש= אישור הכתיבה מצמצם נזקים .

AC22= אני מבין שהתשובה של כבודו שאנחנו אוהבים ומוקירים מזה זמן זה בגלל "עת השובבים" ?

איך מנהל משנה יכול לחסום? אוח.. אוח... אם היינו מקבלים את האפשרות הזאת מזמן מזמן היינו מנקים את הפורום מהקוצים שבו .
לנו ידוע שמנהל משנה יכול רק לתקן  האומנם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2006 14:12 לינק ישיר 

סיירת
נכון שזה מצמצם נזקים אבל הנזק רב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2006 14:19 לינק ישיר 

האמת היא שיש כאן עוד כמה ניקים שבהקלקה על שמם מתברר שהם כותבים ומגיבים במקומות מחרידים שמאוד לא תואמים את הגדרת שמו של הפורום (ולא רק את ה"ספרדים" שבו...) בכל פעם שאני נתקל בזה אני מתפוצץ, אבל אי אפשר לחסום בלי סוף ולסתום פיות יותר מידי. ישנו למשל את "גודזילה" או ארגוזציה בניקו השני. היות והוא ממש השתולל כאן -ו"בחרדים אלעד", נתתי כאן פעמיים או יותר קישור לפורום בו ניתן לראות מהם הדברים המעסיקים אותו בין מתקפה אחת לשנייה... יותר מזה אי אפשר לעשות למרות וישנם הגולשים במקומות חמורים ממש. אליהם לא אתן ולו גם רמז בהיות ואיני רוצה לקחת על עצמי את האחריות להכשלתם של אלה שיפתחום...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2006 14:26 לינק ישיר 

TC= לפחות שיחליפו ניק ויקיימו את דברי רבי יהודה שיהיה מורא שמים כמורא בשר ודם עליכם.

לדעתי כדאי לחסום  וצריך לזכור את אשר נכתב בעבר על ידינו כי ניקים חדשים אשר יפתחו אשכולות חד פעמים יחסמו וימחקו .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2006 14:31 לינק ישיר 

טוטח מתטער שלא יכלתי לענות קודם, עזרתי לאשה במטבח (מעדני שבת מעולים יצאו ב"ה)

1. כבר רואים את סירת1
2. עין באשכול הבא:
http://masoret.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1747693

שבת שלום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2006 14:35 לינק ישיר 

שאלה למנהלים:
האם אפשר להגביל ניק חדש לכתיבת מס מסויים של הודעות, עד שנכיר אותו וניתן לו להגיב בחופשיות?
או לחילופין להגביל ל10-20 תגובות ביום, את כולם, שהרי בד"כ לא מגיעים לסך תגובות כאלה ביום , פרט לחושש ו/או סיירת1 בימים יפים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2006 14:42 לינק ישיר 

תופי, אי אפשר לחסום למס' כניסות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2006 14:44 לינק ישיר 

סיירת מי יכול עליך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2006 14:47 לינק ישיר 

AC שבוע הבא אי"ה יש פגישה עם כל החברים בסיירת1 כדאי לך להזהר .
(מים רבים לא יכולו לכבות את האהבה )

טופי וטוטח יש לך איזה בעיה עם סיירת1?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > מה השיבוש בפורום-הפצצה מ-AC22
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.