בית פורומים א חרדים ספרדים

להפסיק את העליה הרוסית!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/1/2006 20:53 לינק ישיר 
להפסיק את העליה הרוסית!

יראו עינינו ! העליה הרוסית מברית המועצות (רוסיה), הובילה כעת שמתחילות לצוץ קבוצות של גויים רוסים אנטישמיים בתוככי ארץ הקודש, הנלחמים נגד שומרי תורה, בעיר פתח תקווה למשל התקיפו רוסים את ישיבת לומז'ה, והעיתונות המקומית דווחה על כך בהרחבה, והדבר מקבל תאוצה בעוד ערים חרדיות, כמו בני ברק, צלבי קרס מרוססים על בית כנסת בבאר שבע, ואין פוצה פה ומוחה, המשטרה מייחסת את זה לונדליזם ולא לאנטישמיות, החשש שעוד דור הם ישלטו בארץ ישראל, וזה סכנה,
הגיור הגורף מוביל להרס היהדות והכנסת גויים ערמומיים במסווה, מארצות נחשלות כאוקריאנה (המים שם זורמים בברז רק שעה ביום ואין חשמל וכן באתיופיה) לעלות לכאן ולקבל "הטבות" שבארצותם לא היו מקבלים זאת, ולכן זה מצב גרוע שמוביל להרס היהדות וצביון ארצינו הקדושה!. (סחה לי גויה אחת כאן שאין בתוכם יהודי טהור אחד).
שמירת הדת בארצינו הק' מוכיחה צדקת ישראל על אדמתם, ההפך מוביל לחורבן וויתורים מסוכנים.
לצערנו חלק רחב בציבור החרדי (הליטאים), מעדיף ללמוד בשוויץ ובלגיה ולא בארצינו הקדושה, וזה כמובן מתוך דעה משובשת.
ולכן החובה לשמור על ארצינו הקדושה, ולא לתת לאנטישמים לגזול את השפע של ארצינו הק'.
וה' יתן לנו את כוחו הגדול, להקים את שכינתו הנופלת, בתשועת עולמים והייתה לה' המלוכה!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2006 20:55 לינק ישיר 

זה דבר ישן אך הכאב קיים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2006 21:11 לינק ישיר 

כגאולה הראשונה כך האחרונה "וגם ערב רב עלה איתם.." ועתיד הקב"ה להפרישם מעל ישראל. הערב רב הינם יהודים שונאי ה' החושבים שהם יהודים והם המזיקים ביותר לישראל ואת הגויים הרוסים הביאו הערב רב מבני ישראל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2006 22:27 לינק ישיר 

אני מכיר המון רוסים אנטישמים ( אני עובד אם רוסים בהפקות של מוזיקה של מטאל ) .. קיצר יש משבו בדיברכם אבל יש מהם המון אנשים זהב !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2006 22:39 לינק ישיר 

אין אנו מדברים על היהודים שמביניהם. אבל הרבה מהעליה הרוסית הינם גויים ממש וחוששים אנו להרבה צרות מהם ומיילדיהם שיגדלו כאן בארץ שטבע הגוי לשנוא את היהודי.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > להפסיק את העליה הרוסית!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext