בית פורומים עצור כאן חושבים

אופטופיק: דורש_אמת והגימטריה של עצכ"ח

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/1/2006 19:09 לינק ישיר 

יבוסי

להתקפות הפילוסופיות 'יש' משמעות למי שהן משנות לו את התכתיבים ההתנהגותיים (ולכן לא יחוס על בטחונם של שולחים כמו דורש_אמת ולא יגזור 'גזירה שמא גם יבוסי יאבד את בטחונו') אבל לא כאן המקום לדון וחבל שנושא כבד כזה ישבית את החגיגה באשכול הקליל הזה כי כאן הנושא הוא מה שביקשו ממך להסביר לעזזלא את קשקושך דברטא טרוללרטא ואתה מתחמקטא!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2006 19:24 לינק ישיר 

יבוסי, מכיון שלהפתעתי נראה לי שאתה מתכוין ברצינות לאיסור הפרסום, אז אומר לך כי מי ששולח לי מכתב וכותב לי שהוא נשלח לכל חברי הפורום, ונשלח שוב שמא הוא לא הגיע, חזקה עליו שהיה רוצה לפרסם זאת בפורום עצמו אלא שהוא חושש מהמנהלים. על כן אך טובה אנו עושים לו בכך שנפרסם את דבריו.
תגובתי אליו היתה באישי, והיא כללה התפעלות מהסוג של בוגי. אז יש עתיד, בוגי...

אגב, בוגי בגימטריא 21, בדיוק כמו שם ה' פחות 6 (בלי הכולל).
ובוגי יעלון הוא 187, בדיוק כמו חמש פעמים שם ה' + 8 ימי חנוכה עם הכולל.
אלא שקשיא לי שלמ"ד שמנצפ"ך הם האותיות הסופיות, וכן קי"ל, הגימטריא של יעלון היא 816 (לפי דעה זו, נו"ן סופית היא 700). נראה לי שזה בערך 100 פעמים ימי חנוכה בתוספת לשם ה' פחות 10. זה יוצא בדיוק, אפילו לא צריך כולל. מדהים! להוריך היתה ודאי רוח הקודש.
מיכי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2006 19:34 לינק ישיר 

אכן נראה שהכוונה היתה לפרסם בפורום אך מהפחד שימחק שלח באישי.

וזה מה שאני עניתי לו:

שלום וברכה.

נחמד ביותר. האמת שיש הרבה גמטריות לשם דורש אמת אבל הטובה שבהן,מבחינתי, היא: והתעלמת!

על כן אתעלם,במחילה מכבודך, מהגימטריה שלך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2006 19:45 לינק ישיר 

מיכי,

בוגי שלנו כותב את שמו ביו"ד אחת, "בוגיעלון", וכל גימטריאותך בטלו כלא היו.

מה לך אצל אגדה, כלך לך אצל נגעים ואהלות!

נוהל שכן זה כאן!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/1/2006 20:34 לינק ישיר 

גם אני זכיתי לקבל את מכתבו. ועניתי לו בסגנון אחר. הצעתי לו שיפרט במה בדיוק נכשלים כאן הרשעים לדעתו, והאם כולם כאן בגדר רשעים, או שמדובר רק בקבוצה. אני מחכה לתשובה. לטענת יבוסי, אני סבור שהוא צודק בהחלט. אין ראוי לפרסם דברי פונה בתיבה האישית ללא קבלת רשות. אבל אני גם סבור שהכלל הזה אינו שייך כאן. כנראה הוא חשש מפני מחיקה, ועשה באמת בחכמה בכך ששלח בתיבה האישית. כך נולד אשכול. אמנם אני תוהה אם כך הביא תועלת. הרי גימטריה מהווה הוכחה מרשימה רק עבור מי שמאמין בגימטריות. האם לא עדיף היה שינסח בצורה ברורה את טענותיו כלפי "אגף הרשעים"? וכך היה סיכוי שהיה מעורר לפחות את חלקם לחזור בתשובה? כבר היו אשכולות שבהם תקפו את הפורום (ג'ינג'ית, פנחסית, - שאפילו נזכרת בויקיפדיה! - דוד חיים, ועוד אחרים. ודברי כולם חיים וקיימים לנגד עינינו כתזכורת כמה צריך להיזהר). אם אין אדם מפרט דבריו, איך ידעו למה התכוון? שומר פיו ולשונו שומר מצרות נפשו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2006 12:09 לינק ישיר 

מיימוני בגימטריא 'סבלנות אין קץ' (לא בטוח, אולי צריך להוסיף כאן כמה כוללים). מיכי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2006 14:42 לינק ישיר 

התלבטתי רבות אם להגיב באשכול טעון וקשה זה, ויצרי גבר עלי (ומי אמר שלנשים אין יצר?....) -

נפגעתי עד עמקי נשמתי, וייקח לי זמן רב להתגבר על העלבון, מכיוון שהמכתב המדובר לא נשלח אלי כלל. ואני שואלת, בלב דומע ובגרון צרוד מבכי - עד מתי האפליה כאן בפורום? עד מתי הדרת נשים מן השיח הציבורי? עד מתי רשעוֹת יעלוזון ולא ימחו כנגדן? עד מתי יבואו דורשי האמת של העולם ויהדרו שם חושבים בלבד כרשעים? ומדוע נפקד שם החושבות?

ויש לי גם שאלה -
כמה שווה / בגימטריה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2006 14:44 לינק ישיר 

אמאל'ה,
0. מיכי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2006 14:48 לינק ישיר 

מיכי,

וזה טוב?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2006 14:52 לינק ישיר 

מיכי

מקובלני שבדורנו דור יתום , אפשר להשתמש גם בקוד ascii לפי הצורך ואין צורך להתאמץ על כוללים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2006 14:54 לינק ישיר 

אמשלום

את שאלתך תצטרכי לשלוח באישי לדורש האמת, אולי לפי הקבלה ה"אישה" מייצגת את "מידת הדין".

אם תחליטי לשאול את דורש האמת על זאת, תהיי מוכנה לקבל תשובה שתכלול ציטוט ארוך ומיגע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2006 15:14 לינק ישיר 

מיכי,
אם הסימן "/" הוא אפס, הרי נמצאת מחלק באפס, וזה עלול להביא אותך לאינסוף - ולא לי הקטן להזהירך מפני הסכנות הכרוכות בעיסוק בא"ס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2006 15:20 לינק ישיר 

גו"ג,

אשרי שזכיתי והסברת לי את כוונתו של מיכי! אני חשבתי שהוא מתכוון ש / שווה למשהו נקודה אפס...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2006 16:19 לינק ישיר 

הסיבה שלא קיבלת את המכתב היא בבירור מפני שאינך שייכת לאגף הרשעים...

(הפעלתי אקספלורר רק בגלל שההודעה הזו חייבת את האיקונים האלו).

(נ"ב ומעניין שאין לי גישה לרשימה המלאה של האיקונים אפילו כאן!)

שומר פיו ולשונו שומר מצרות נפשו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2006 16:36 לינק ישיר 

אמא,
את יכולה להתנחם בכך שהגימטריא שלך בכל מקרה עולה. א/מ/ב/שלום, גם אם נחשיב את הסלשים כ-0, עדיין נוסף לך 2. אז את בבחינת: רשע + 2 (עם הכולל ובלי ASCII).
מיכי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > אופטופיק: דורש_אמת והגימטריה של עצכ"ח
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.