לאחר התייעצות עם כמה מותיקי הפורום והטובים שבין הכותבים אשר מסיבות מובנות לכולם (רדידות, השמצות לא מבוססות ורכילות מהסוג הזול ביותר), הדירו את רגליהם מהפורום החלטתי לפנות למועצת המנהלים של הפורום בהאי לישנה:
1. היתה לכם יוזמה ברוכה לאפשר כתיבה למורשי כתיבה אשר זכתה לתמיכה גורפת כמעט אז למה לא מממשים את הרצון הרוב? 2. אלעד יקירי, למחוק ולצנזר פעם אחר פעם בסבלנות הרבה שיש לך זה לא פתרון. הפתרון הוא לאפשר כתיבה למורשים ולשלול רשיון כתיבה למי שמפר את הכללים. 3. מדוע מאפשרים לאנשים בעלי יותר מניק אחד לנהל דיאלוג עם עצמם. השרות הפסיכולוגי באלעד ישמח לטפל בהם. 4. הפורום לא יתעורר וימשיך לפהק אם הכותבים ובעלי נייעס לא יראו בו מקום ראוי לפרסום.
המצב התדרדר עד כדי כך שהועלתה הצעה להקים פורום חלופי הולם. אינני חושב שזה הצעד הנכון אבל אם העינינים ימשיכו להתנהל כך כנראה שלא יהיה מנוס.
בתקוה לשינוי המיוחל,
חברי וועדת ביקורת
תוקן על ידי - השייח - 02/02/2006 18:43:27
נשלח ב-2/2/2006 18:41
ג"א מצטרף להנ"ל.
נשלח ב-2/2/2006 18:51
מה שיחליטו כולם - אני בעד.
נשלח ב-2/2/2006 19:36
'כולם' זה אני ו 23 הניקים שלי?
נשלח ב-2/2/2006 20:22
בעד
נשלח ב-2/2/2006 21:03
גם אני בעד.................
נשלח ב-2/2/2006 21:14
אוי, כמה שאתה צודק....
נשלח ב-2/2/2006 21:32
שייח היקר אתה ושכמוך נותנים פרס לכל הטרולים. המאזן הוא פשוט ברגע שהותיקים נותנים את הטון הטרולים נעשים זניחים וחסרי משמעות, וברגע שהטרולים נותנים את הטון הותיקים נעשים זניחים וחסרי משמעות.
לכן אני קורא לכל הותיקים על תתנו לטרולים על שלל ניקיהם להרוס את הפורום. הם הרי כמה בודדים שמאז פתיחת הפורום הם מזנבים בו ללא רחם כל פעם עם ניק אחר. אבל עם אותם שגיאות ושפה עילגת.
המטרה של הפורום היא לא להגביל אנשים ולנהל אותו עם תנאים יותר מדי נוקשים המטרה היא כשחוזרים בערב לשבת בכייף ולעבור על ההודעות ולפעמים גם להגיב. ולא לנהל מלחמה בינינו לבין עצמנו לכן האופציה האחרונה היא להגביל את הפורום ובנתיים להשאירו במתכונתו הנוכחית.
אני מסכים עם כך שיש לחסום אנשים שמורידים את הרמה בפורום לשאול תחתית.
אני לא מסכים שתקרא(ו) לעצמך(ם) "חבר וועדת ביקורת" -כל זמן שלא נבחרת(ם) על ידי הציבור לדברררר את דעותיו, דבר(ו) בשמך(ם), ואל תתחבא(ו) מאחורי סיסמאות וועדות ריקות מתוכן.