| נשלח ב-6/2/2006 15:25 |
|
| |
היי לכולם!!
שלום לכולם!
היה לי רעיון דיי נחמד ומעניין מאוד, כל אחד יכתוב כמה דיסקים הופעות יש לו של פרחי מיאמי? איזה דיסק הכי אהב? או שיר מרגש ויפה שאהב לשמוע וכו' וכו' גם לעלות סקר קטן שאלון על פרחי מיאמי, אני סוברת שזה רעיון טוב ומאוד נחמד!
**אני מבין האלבומים אהבתי את האלבומים: "שמע קולנו" את השיר "סאנד אפ", "הנה" "אדון עולם" "איך נשיר" וגם אהבתי את האלבום "בדרך התורה" את כל השירים אבל בעיקר מאוד ריגש ונגע לליבי זה השיר "זכרני נא". השיר שהכי אני אוהבת לשמוע מכל הלבומים והשירים: זכרני נא ושמע קולינו ואיך נשיר, כי הם חינו, רק חזק ואדון עולם יותר משיר אחד
לי יש בסה"כ שישה דיסקים של פרחי מיאמי: "אחד אחד", "מיאמי בירושלים", "בדרך התורה", "מיאמי 25", "כל ישראל ערבים זה לזה פרחי מיאמי ודדי", "רווח".
אני בעזרת ה' מאוד רוצה לקנות את הדיסק סטאנד אפ ושיר השמחה ומיאמי 5
עכשיו תורכם לספר
תוקן על ידי - אורטל16 - 06/02/2006 15:28:00
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2006 17:56 |
|
| |
אני ממליץ לך ולכולם בכלל, במקום סטנד אפ לקנות אלבום אחר יותר ישן. והמבין יבין. (יין ישן-יין טוב)
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2006 22:44 |
|
| |
האלבום שאני הכי אוהבת, הוא כמובן one by one. אלבום מושקע ביותר מכל הבחינות.
לגבי אלבום לצפייה, אני מתלבטת עדין בין מופע מיאמי 4 ל-5. שניהם טובים, אהובים ונחמדים.
מופע מיאמי 4, יותר מתוכנן, המקהלה מקצועית ביותר, וכן גם מקהלת הגברים. אולם למופע מיאמי 5 יש לי סנטימטים מיוחדים, בשל היותו האלבום הראשון של פרחי מיאמי שצפיתי בו והוא זה שבעצם הכניס אותי ל"עסק".
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2006 12:11 |
|
| |
בניגוד לתשובתי באשכול השני, בטוחני שהאלבום לצפייה ייצא בקרוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2006 13:47 |
|
| |
נהוראי, מה שאתה אומר זה בהחלט נכון. היה משהו מעניין מאוד בלראות את הילדים שרים בחוץ ולא רק על במה רגילה, אבל זה היה טוב בתור משהו חד פעמי. תבין, כשאני קונה דיסק לצפייה של פרחי מיאמי אני מצפה לחידוש גם מבחינה ויזואלית (מה שאני רואה) וגם מבחינה מוזיקלית (מה שאני שומעת). הבעיה באלבום הזה, שהחידוש הוא רק במחינת מה שרואים בסרט. השירים הם אותם שירים בדיוק כמו באלבום סטנד-אפ, עם אותם סולנים והכל. לא שזה גרוע, אבל היה יכול להיות יותר טוב. והמציאות היא שביגון לא עושה את זה יותר.
בא נאמר, שאם קצת יותר השקעה היו יכולים להקליט מחדש את המוזיקה ואת הסולנים והיה לנו יופי של אלבום.
כמו ש- Couer אמר, אלבום לצפייה של "רווח" אמור לצאת ממש בקרוב, בשבוע-שבועיים הקרובים.
אפרופו Couer, מתי תחליף את הניק שלך למשהו שיותר קל לכתוב (ולהגות)? 
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2006 18:52 |
|
| |
אני אחשוב על זה.  הערות הדובר: אין לי מה להגיד.
תוקן על ידי - Coeur - 21/05/2006 18:56:28
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2006 19:01 |
|
| |
סורי, אבל אין אפשרות להחליף כינוי. אפשר הכל רק לא הכינוי. אפילו הדובר נעלם.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2006 19:18 |
|
| |
טוב, אז מעכשיו נקרא לך 'הדובר'.
זה הרבה יותר קליט וקל לכתיבה!

|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2006 09:16 |
|
| |
מעניין אותי דפקא איזה שיר אתה לא אוהב....
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2006 18:33 |
|
| |
"למרנן ורבנן" לדוגמא... ו"The Shabbos Candles" "לטב עביד" - בשיתוף עם דדי גראוכר "שים שלום" - כנ"ל "ואחר כן" זה מספיק, לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2006 20:29 |
|
| |
גם אני אוהבת מאוד את למרנן ורבנן. שיר בקצב מאוד לא-רגיל לפרחי מיאמי, מה שעושה אותו מיוחד.
ה"מדולגים" שלי הם בערך: די גדולי הדור (כנ"ל דברי הדובר), שלום רב, עוד ישמע-מתוך סטנד אפ, ואהבת (לא התחברתי לסגנון), קוה אל ה' (סתם אין לי חיבה ללחן), אשר ברא-שיר השמחה (כנ"ל)..
אבל גם בזה יש תקופות. הייתה תקופה שלא סבלתי את השיר "זכרני נא", אולי בגלל הקול של דובי שפירא או אולי בגלל הביצוע הממוצע של דניאל מוצ'ניק, אבל היום-הוא דווקא בין המועדפים עלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2006 21:14 |
|
| |
אני רואה שהסכימו איתי בכמה מהשירים, בעיקר עם "ואחר כן" - שבאמת מצרצר לי במח, ועם "נרות השבת".
בכל אופן, גם אני לא התחברתי עם "ואהבת", למרות שאני מסוגל לשמוע את ה"ואהבת לרעך כמוך" שבתוך השיר, יענו הפזמון.
בכל אופן, דווקא ל"למרנן ורבנן", ול"ואהבת" מצאתי חלופות, יותר קצביות: "ואהבת" של פרחי בני הישיבות ו"למרנן" של שירה חדשה, שזה באמת שיר סוחף!!!
ונכון, שהאשכול אמור לדבר על השירים שאנחנו כן אוהבים, אבל ברוך ה' הרבה יותר קל לכתוב את אלו שלא, כיוון שהאהובים רבים הם, "ואין בידי לפורטם! על יה"ר מלפניך כאילו הייתי פורטם!" (אולי ירחמיאל ילחין גם את מילות הוידוי האלה, כמו שהוא הלחין את "אלקי עד שלא נוצרתי איני כדאי..." למרות שהלחן שם ממש לא קשור למילים!!!!!!)
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|