שלום לכולם רציתי לשאול את עצתכם הבלתי משוחדת אני מקוה, הציעו לי להכנס לחברת שיווק רישתי -mlm לחברת אג'ל, חברה בתחום הWELLNESS כלומר תוספי מזון ויטמינים וכו'. ידוע לי על הרבה חברות שפעלו וחלקם שעדיין פועלות בתחום הזה. לפי מה שאמרו לי מדובר ממש בהזדמנות מאחר והחברה הינה ממש בשלביה הראשונים ולכן התזמון הוא מנצח מפני שבשיווק רשתי הראשונים תמיד מרויחים יותר. איפה העקב אכילס? ממה אני צריך להזהר? אשמח לתשובה, ובלי לנסות לדחוף ולשווק לי חברות מתחרות בבקשה. דרך אגב,אני יודע שיש פורום נפרד לנושא אבל הוא מלא באנשי מכירות כל שאני מקוה שפה תהיה לי תשובה יותר שקולה והוגנת. תודה
נשלח ב-7/2/2006 14:34
כהתחלה זה טוב
נשלח ב-7/2/2006 20:00
תבדוק
1כמה עולה להתחיל את העסק?
2האם אתה צריך לקנות כל חודש כמות מסוימת של חומרים?[בכמה כסף]
3 כמה שוק יש למוצר?
4כמה חברות מתחרות יש?
5האם יש תמיכה ?
6האם החברה ידועה ובטוחה עם גב כלכלי חזק?
7 האם זה חוקי?
8האם שווה להצטרף לחברה גם לאדם שהוא לא בין הראשונים?
9האם אתה מאמין במוצר שאתה רוצה למכור?
10כמה זמן אתה צריך להשקיע
11 בהצלחה.
נשלח ב-14/3/2006 22:15
שלום לך, אני לא מנסה להידחף או משהו כזה. אני מפיצה בחברה שעוסקת בשיווק רשתי, בתחום תוספי מזון מוצרי טיפוח ומוצרי צריכה ביתיים, החברה שבה מדובר לא מתחרה באג'ל, אך הצעתי לך היא לבדוק טוב טוב על איזה חברה מדובר, אם היא רק מתחילה בשוק, אם היא מספיק חזקה ורווחיה גבוהים, והאם באמת המפיצים שלה עושים כסף. ברשת שלנו אני מכירה אישית מפיצים שעושים 50,000 ש"ח בחודש וגם יותר. חברת אג'ל "דלה" במוצרים יחסית לחברות אחרות. מבחינת שיווק רב שכבתי או שיווק רשתי, ההזדמנות הרווחית היא פנטסטית ומומלצת בחום. לא חשוב איזה חברה, העיקר שתהיה חזקה ויציבה מספיק גם בשבילך. זו הזדמנות להפוך משכיר לעצמאי, בלי להשקיע מאות אלפי שקלים במשרד או במשכורת לעובדים, או בציוד נלווה וכמובן במלאי, כל זה יכול להגיע לפעמים ל- 100,000 דולר. בשיווק רב שכבתי ההשקעה היא מועטה וה"סיכון" כביכול, נמוך מאוד. אם תרצי לשמוע עוד פרטים, אשמח לעזור. אודליה אני מפנה אותך לאתר של MLM שמסביר במפורט איך זה עובד. לאו דווקא של החברה שאני מפיצה בה. את מוזמנת לצפות ולהתרשם. מקווה שזה יעזור לך להחליט. www.immlm.com/odelya
נשלח ב-6/4/2006 19:59
היה עליה במעריב הכריזו עליה כפרמידה... אם את מעוניינת בשיווק רב שכבתי טהור את מוזמנתליצור קשר
נשלח ב-7/4/2006 00:08
בדוק דבר אחד, הכי חשוב, והוא מי האדם שילמד וידריך אותך בהקמת הרשת.
נשלח ב-20/8/2007 12:15
אג'ל חברה מאד בעייתית !!! תבדוק טוב לפני שתעשה טעויות !!!
אג'ל היא חברה מאד בעייתית אין לה מוצרים, אין לה בסיס לקוחות כך שאין שום יכולת לבנות עסק שיחזיק מעמד לאורך זמן.
בעצם אג'ל היא פירמידה !!!
אם אתה רוצה לבנות עסק רציני בשווק רשתי תבחר לך את אחת החברות שתוכל להציע לך עסק יציב לאורך שנים.
גם כאן יש לך עבודה לא קלה, אבל עם תמיכה רצינית ושיטה מסודרת. תוכל לבנות לך ארגון, עם מפיצים ולקוחות שיתגמל אותך וייצר לך הכנסה לאורך שנים.
אם תרצה ללמוד איך לעשות את זה אתה יכות ליצור איתי קשר, במייל: [email protected] אתה מוזמן גם להכנס לאתר שלי (הוא עדיין בבניה) ולהתחיל לקרוא: http://yossirik.blogli.co.il/
בכל מקרה תקח בחשבון תהליך של עבודה רצינית שדורש מחוייבות ארוכת טווח.
שיהיה בהצלחה !!!
יוסי
נשלח ב-28/8/2007 16:04
אני לא משוחדת והורי נמצאים בחברת אג'ל , כמוך וכמו רבים אחרים שחששו מכניסה לאג'ל או לכל דבר שקשור בשיווק רשתי .
אני מציעה לך להיכנס לחברה , זו היא לא חברה הפועלת על שיטת הפירמידה ואני מניחה שאם היית במצגת אצל אלו שהזמינו אותך שמעת בדיוק במה מדובר.
ואני מנחה שגם שמעת על מוצריה ומה התועלת שלהם אני צרכתי עד עכשיו ארבעה . חוץ ממוצר הפיט השתמשתי בכל המוצרים הקיימים של אג'ל בארץ .
התמיכה והאנשים באג'ל הם אנשים נהדרים , לא מדובר בהונאה ומשום מה בארץ שיווק רישתי נתפס כדבר שלילי אני מציעה לך להיכנס לגולגל וחפש את האתר שלהם שם יהיו לך כל ההסברים הדרושים לך , מעבר לכך אני מוכנה לתת לך את האיימל של ההורים שלי ושם תשאל אותם כמה שאלות שתרצה , אני מבטיחה לך שלא תתאכזב .
זו היא לא חברה המקבילה להרבלליף זו דבר ענק ביותר , אחד הדברים המדהימים שיש .
אז הנה האיימל של הורי אני בטוחה שהם ישמחו לענות לך על כל שאלה:
[email protected] ואני מממליצה לך להקשיב לאנשים ששמעו על מה מדובר ולא לשמוע מה שאנשים שאינם יודעים בדיוק במה מדובר ומדברים מתוך חששותיהם האישיים - הרי אך אפשר לדבר רעות או טובות על משהו שאתה לא מבין בו ?
תודה :]
תוקן על ידי dalit_1 ב- 28/08/2007 16:03:54
נשלח ב-15/9/2007 06:46
אני באמת לא מבינה את כל האנשים המשמיצים את אג'ל בלי שום בסיס אני מזמינה את כל אלה ששואלים באמת ובתמים על החברה לבדוק את המוצרים המדהימים , לראות את התוכנית העיסקית אשר כמוהה לא הייתה בארץ ובעולם. לבקר בבניין עמית בשדה התעופה ולהתרשם מקרוב על החברה המדהימה הזו. אני הצטרפתי לאג'ל לפני פחות מחודשיים ומאד מאושרת על כך כי אני רואה את עצמי ואת משפחתי בעוד תקופה לא ארוכה במקום אחר מבחינה כללית ותאמינו לי אני שכירה בעלת תואר שני עם משכורת ממוצעת במשק ובעלי מנהל בחברה מכובדת -גם לו משכורת ממוצעת במשק ובחיים לא היינו חולמים לההגשים את החלומות שלנו אם לא היינו מזהים את ההזדמנות העיסקית והתרומה לאיכות החיים בצריכת המוצרים הנהדרים ובעוד מוצרים חדשים אשר החברה משיקה ותאמינו לי השמים הם הגבול .תעשיית הwellness רק צומחת משנה לשנה .חברת אג'ל תהייה מחר ה-חברה מס' 1 בעולם אני מזמינה אתכם להצטרף אלינו לאג'ל ולעלות על הרכבת הדוהרת לקראת הפריצה הגדולה שהרי אג'ל נמצאת בשוק העולמי פחות משלוש שנים . (לצערינו בארץ מאד לא מפרגנים לשיווק הרשתי בגלל כל מני אנשים ש"נשרפו" בכל מני חברות קש)תבדקו ביסודיות על החברה המיוחד במינה ותאמינו לי שלא תתאכזבו ! בואו הצטרפו אלינו וכיתבו אלינו ואנו נענה על כל האלות בשמחה רבה :
בברכת שנה טובה מוארת ושמחה עם שפע בכל התחומים והמובנים ...
[email protected]
נשלח ב-8/10/2007 11:37
יש כאן הרבה אנשים שמביעים את דעתם ולפי דבריהם ניתן לראות שאינם מבינם דבר. חבל! אתם עושים אבל להרבה אנשים שכן מאמינים בעצמם וכן חושבים שמגיע להם יותר בחיים האלה.
בתגובה רצינית יותר שאפרסם כאן אבהיר אחת ולתמיד מה הוא שווק רשתי אמיתי לגיטימי וחוקי ע"י רשימה של איפיונים, ואני מקווה שאצליח להפסיק את העליהום המוטעה לפחות כאן בפורום הזה.
נשלח ב-8/10/2007 12:26
שמי אשר זלצמן, אני עוסק בשווק רשתי כבר למעלה מעשור בזמני הפנוי,(במשרה מלאה אני משמש כמנכ"ל בי"ח גריאטרי פרטי) אני בוגר בי"ס לשווק רשתי (לגיטימי וחוקי) בשוויץ, מדינה לגיטימית וחוקית אשר בה כמו בעשרות רבות של מדינות בעולם השווק הרשתי הוא חוקי לגמרי!!!
בשנים 1974-1979 רשויות החוק בארה"ב חקרו את תופעת השווק הרשתי המתפתחת בארה"ב בין החברות שנחקרו הייתה חברת amway (היום החברה הגדולה בעולם עם מחזור של כ-5 מיליארד דולר בשנה).
בשנת 1979 פסק בית המשפט בארה"ב כי חב' amway איננה פירמידה. מאותה פסיקה החל השווק הרשתי להתפתח, קמו חברות רבות לגיטימיות וחוקיות, ולצערי הרב קמו גם הרבה חברות אשר בחרו לרכב על גל ההצלחה ובשיטה דומה לשווק הרשתי הקימו פירמידות. חב' כאלה קימות גם היום והן מקלקלות את השם הטוב של השווק הרשתי האמיתי, הלגיטימי והחוקי.
עד כאן עובדות!
על מנת להבהיר את הנושא ולהפסיק את העליהום הלא לגיטימי על השווק הרשתי אני אמנה מס' איפיונים הקובעים מי היא חברת השווק הרשתי הלגיטימית והחוקית, ומכאן כל אחד יכול להסיק איזו חברה היא לא חוקית אלה כמו שמכנים זאת "פירמידה" או "משחק הפירמידה".
האיפיונים:
א. חברה שמייצרת ומשווקת מוצרים מתכלים לשימוש יומיומי, כאלה שרב בני האדם צורכים יום יום כמו מוצרי חדר אמבטיה, מוצרי הגיינת הפה, מוצרי טיפוח העור ואיפור, מוצרי נקיון וכביסה ותוספי מזון וויטמינים וכו'.
ב. מחיר המוצרים שווה לכל נפש והם ברי תחרות בשוק הכללי.
ג. המוצרים הם ברי החלפה בחברה.
ד. עלות הקניה במבחן הסבירות האובייקטיבית תהיה סבירה היינו כמה מאות שקלים ולא אלפים ובטח לא בדולרים.
ה. כל אדם המצטרף למערכת יבחר את המוצרים בהם הוא חפץ לצרוך בביתו מבחינת "החלף סופרמרקט" ובנוסף צריכה להיות לו האפשרות לקנות כל חודש רק את מה שנגמר לו בבית. היינו במדה ובחודש מסויים לא נגמר לו אף מוצר, לא לחיוייב בקניה כלל ועדיין יהיה זכאי לתגמולים המגיעים לו עפ"י תוכנית התגמול על קניות שנעשו באירגון שלו.
ו. התגמולים יבצרו מרווחי החברה ומהנעת מוצרים בלבד! ולא בונוסים על טופסי הצטרפות או בונוסים הקשורים לגיוס ולא להנעת מוצרים.
לסיכום
כל חברה שלא עומדת באיפיונים אלה כולם או מקצתם, איננה חברה שווק רשתי לגיטימית!!!
בס"ד
אני בן 31, לפני 9 שנים עוד הייתי מדריך צניחה חופשית, מאז חזרתי בתשובה ודברים קצת השתנו. לא כל הדברים,כי אני
חולה קוליטיס כבר 13 שנים, ומי שיודע מה זה קוליטיס, יודע שחיי לא ממש היו חיים, הצטרפתי לאייג'ל בשביל הכסף,
ורק אחרי חודש התחלתי להשתמש במוצרים, ופשוט קבלתי את החיים בחזרה תוך כמה חודשים. הכסף שמגיע כעת כל
חודש, מבחינתי הוא בונוס גמור. יש להם דברים שאין,פשוט אין לאף אחד אחר, תאמין לי ניסיתי כל טיפול ותרופה
אפשריים.
אך מבחינה עסקית, אנו רק בהתחלה, וכבר יש כאלו עם משכורת של 450,000 ש"ח(יודע, יודע, זו אמנם דוגמה קיצונית
אך אמיתית..). חברה שרק בתחילת הדרך וכבר בישראל, כאן זה עוד לא קרה, בהצלחה.[email protected]
נשלח ב-28/12/2007 10:50
לבחור חברה
לכל הממליצים על השיווק הרשתי אני בהחלט מצטרף ומחזק את ידיכם.
אפשר גם לראות בכל החברות שאני מכיר בשוק כי האנשים שעוסקים בשיווק רשתי הם אנשים בעלי חזון , אומץ לב ופתיחות יוצאת מן הכלל, אני מעריך ומעריץ אתכם !!!
מי שמעוניין לבחון את ההזדמנות שנמצאת בחברות השונות מוזמן להכנס ולקרוא כתבה שפרסמתי על "איך לבחור חברה"
אני מקווה ששם תמצאו תשובה לכל השאלות שיש לכם על חברה חדשה איך לבחור ומה מאפיין חברה שאפשר להצליח בה.
ולבנות בה עסק שיתגמל אתכם לאורך שנים .
שיהיה בהצלחה !!!
חברים יקרים, שלום רב.
יש לי שאלה ארוכה לכל הכותבים המתנגדים לשיטת שיווק הרשתי בפרום זה: האם נכון יהיה לומר שהתנגדותכם לכך היא עקב הצורך להשקיע כסף רב בתהליך ההרשמה? + הצורך להשקיע כסף כל חודש? האם עקב הסיכוי הקלוש לעומת הסיכון הגבוה? האם עקב כך שהרבה חברות כיערו את הענף בכך שייצרו מוצר שולי ואולי אף פיקטיבי ועליו בנו פירמידה? עקב כך שפירמידה = כסף עבור כל צירוף סוכן חדש? או אולי עקב כך שהמוצרים יקרים מאוד?
ובכן, במידה ותשובותיכם חיוביות לגבי כל הנשאל כאן, אשאל שאלה אחרונה:
ואם היתה חברה שכל זה לא קיים בה?
זוהי שיטה שונה והגונה לגמריי הנקראית: Team Marketing.
עסק ללא הפסד כספי כל שהוא המשלב עדיין את יתרונות השכפול שבשיווק רשתי נשמע מעניין?
במידה וכן, אשמח לתת מידע נרחב יותר במייל.
[email protected] אני מציע לכם לעלות למעלה ולקרוא את דבריו החכמים של מר אשר זלצמן.
כמו כן, לעלות טיפלה למעלה ולקרוא את המאמר של מר יוסף שוורץ: "איך לבחור חברה".
רואים ששני החברה האלה בעלי ניסיון רב בתחום זה - שימעו להם.
אני מאוד מקווה שלא אתקל בתגובות צוננות ושוטפות - זה ממש לא מה שאני מחפש.
כל טוב והלוואי שהעולם הזה כבר יהיה מקום טוב יותר.
"הדרך הטובה ביותר לנבא את עתידך היא ליצור אותו".
אלי.