בית פורומים קונצרטים של חזנות

דיווח מהשבת עם מוצן,הלר,ויצחק הלוי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/2/2006 00:53 לינק ישיר 

מר רוברט קאטי היקר,

ראשית, ברכת ברוך הבא על הצטרפותך לפורום שלנו.

שנית, אני מתנצל ומבקש את סליחתך וסליחתו של החזן הנפלא יצחק הלוי. אכן שכחתי לציין כי בחזרת הש"ץ של שחרית, החליף החזן יצחק הלוי את דבלה הלר, ואכן מכאן והלאה דבלה הוא שעזר מפעם לפעם. (זה מה שקורה שכותבים דיווח לאחר זמן כה רב. מה עוד שמיד לאחר סיום תפילת עמידה בלחש של שחרית החלה מחלת הפטפטת ששיגעה אותי).

ובכן, ראוי לציין גם את תפילתו המרשימה של החזן יצחק הלוי שאצלו החזנות זה בשביל הנשמה (כהגדרתו). ואכן מרגישים את הנשמה בתפילתו.

לגבי הקטע "אנא עבדא דקודשא בריך הוא" - לחן של משה שטרן עם אימפרובזציות של שני מבצעי הדואט יצחק הלוי ודבלה הלר. כאן ראוי לציין את ההשתלבות החלקה של המקהלה בליווי היצירה כולל באימפרובזציות.

ולגבי הפתיח של תגובתך בנושא עם הארץ: אני חושש שלא קראת טוב, אינני חותם "עם הארץ" אלא "... העם והארץ" יש שם וו החיבור. המשולש הנצחי: עם ישראל תורת ישראל וארץ ישראל. אבל אתה צודק ואכן ערכתי את חתימתי מחדש. הוספתי פסיק בין התורה לבין העם (חס וחלילה לא להפריד ביניהם אלא כללי תחביר) ואני מקווה שעכשיו זה יהיה ברור יותר.

בברכת התורה, העם והארץ
בני וייס תוקן על ידי - bnyweiss - 16/02/2006 0:54:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2006 14:19 לינק ישיר 

מישהו יודע פרטים על שבת מתוכננת קרובה חוץ משבת מהבאה בנובוטל שם יופיע כמדומני הלוי אצל גלעזר,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2006 10:26 לינק ישיר 

תודה על התיקון מר בני וייס, כרגיל כנראה אתה עונה וכותב בשנינות יש לך את זה, אני די חדש בפורום הזה ואני רואה ומתרשם שיש פה מוחות טובים וגם איכויות, אם היה אפשר להקים איזה פורטל גדול בשיתוף חברים נבחרים מחברי הפורום בשיתוף כמה חזנים, זה היה יכול להיות רעיון גדול, אני מחכה שמישהו ירים את הכפפה, אני חושב שיש פה על מה לדבר, מחכה לתגובה.
רוברט קאטי 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > קונצרטים של חזנות > דיווח מהשבת עם מוצן,הלר,ויצחק הלוי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext