בית פורומים א חרדים ספרדים

תנועת ש"ס (בבני ברק ) מתפוררת!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/2/2006 15:08 לינק ישיר 

טוטח צודק ב 1000 אחוז . מישהוא חייב להביא את התגובה של אלי ישי באופן ישיר  אבל בכל מקרה המצב בשטח לפי מה שגם אני שומע לא מלהיב . תראו את ההודעה של 613 שהוא אמין במקורות שלו .

אלי ישי יכול לומר לא נסעתי /לא אמרתי /לא הבטחתי /...... יכול....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2006 15:36 לינק ישיר 

מבדיקה מעמיקה שערכתי עם מקורותי המאוד מהימנים.
מתברר שהסיפור נכון במאה אחוז.

מכתבי ההתפטרות נמצאים כעת בידיו של הרב  רפאל פנחסי שאמור להגישם לראש העיר. (עפ"י החוק יש להגישם לראש העיר כדי שיכנסו לתוקף).

אלא שמתברר שבין נציגי ש"ס הבכירים בערים השונות הדבר ידוע כבר תקופה לא קצרה, ובכל מקום חיכו לנחשון שיעשה את המהלך.

לפי הערכות בעקבות המהלך בבני ברק בימים הקרובים צפויים מהלכים דומים בערים נוספות.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2006 15:41 לינק ישיר 

הבעיה שכבר
אין להם ברירה
אין כבר מפלגה אחרת
שיציבעו ג' אם הם רוצים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2006 15:43 לינק ישיר 

נתן31
.........

אז יש כאן חשיפה ואין עדין תגובה של אף גורם בכיר בש"ס ? מעניין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2006 16:00 לינק ישיר 

חכה
זה צריך לעבור אישור

רק שאני לא מבין
הרי אתם יודעים שהמועצת דנה בעניין והיא שהחליטה- מישהו כאן חושב שהרבנים מסובבבים?
מי שיודע לסובב את חכם שלום שיקום!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2006 16:03 לינק ישיר 

שסניק
.........
היא הנותנת . חכם שלום כהן הי"ו כל כך מתנגד לבאבות ולנציגהם והצהירו בשמו שנציג הבאבות אמסלם לא יכנס בשערי התנועה הקדושה ומה קרה ? נכנס אמסלם רב שכונה בעיר הקודש ג"נבה שוייץ?

כעת הכל לא מובן אתה מסכים איתי ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2006 16:20 לינק ישיר 

איני מצביע שס!

אני אפילו מתנזר ממנה.

אבל צברי עשה בבני ברק מה ששנים קודם לא עשו!
כולל את 'האיחוד' בין רבני העיר הספרדים.

מי שהעלה את שס לששה מנדטים למרות כניסת קד לעירייה, היה לא אחר מאשר פיני.

מי שבוגד, שיאכל אותה בבחירות!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2006 16:43 לינק ישיר 

שידור
אני אומר לך בבירור שלא היה דבר שלא היה על דעתו של חכם שלום

ומידיעה אישית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2006 19:03 לינק ישיר 

נראה לי שמה שרביד אומר כאן אלי ישי רוצה לצעוק אבל לא יכול לעשות את זה עכשיו כי זה יהרוס את כל השטח בעבודה לבחירות.

ואם אלי ישי היה ברמה של פנחסי והחבר'ה מב"ב (הצודקים), הוא היום היה עושה בדיוק את אותו הדבר.

למשל קחו את ח"כ יעקב מרגי היחיד שעבד בשטח ב 4 שנים האחרונות ואותו השאירו הרחק מאוד מכל החכי"ם שאפי' שכחנו את שמם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2006 19:22 לינק ישיר 

לסיירת

כאחד שגדל ופעל מילדות בתוך שס העירונית של בני ברק
אני אומר שהיטבת לתאר את המצב בדיוק כמו שהוא
 כל מילה שווה זהב, ויותר מזה אם פנחסי ממורמר והתפטר אז אלי ישי באמת על הפנים, בע"ה שס תתרסק והרב עובדיה ישלח את ישי החוצה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2006 19:23 לינק ישיר 

כנפיים, אתה צודק במאה אחוז!

אכן, לא את כל התבשיל רקח אלי ישי, וברוב המועמדים הוא נאלץ לאכול את מה שאחרים בישלו לו בסיר.

וכשאני אומר אחרים, אני לא מתכוון רבי מאיר...
את יעקב מרגי ועבודתו בתנועה, האחרים האלה מעריכים כשלג דאשתקד...
אבל גם כך יש ברשימה לא פחות מ - 4 עוזרים של אלי ישי. מה זה רשימת מכלת? מי שעמד הכי קרוב לידו ביום חמישי נכנס?
אין אנשים בכל הארץ, רק בהר נוף?

ולי ידוע שלעוד שניים מעוזריו ניתנו הבטחות למיקום בעשיריה השניה, הבטחות שהוא לא הצליח לממש, למרות רצונו, והוא אכן לא אשם בזה.

אחד מהם הוא ליאור גבאי, השני לדמיונכם הפורה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2006 19:36 לינק ישיר 

אני לא מבין על מה כועס פיני צוברי, הוא יושב על משכורת של ברוטו למעלה מעשרים ושלש אלף ש"ח (23000) ,בנוסף רכב של העיריה ,פאלאפון ,וכמדומני גם פטור ממיסים, לכן אם הוא מסודר עם פרנסה למה שלא יתנו את המשכורת מהכנסת למישהו אחר , ויגאל גואטה ,למרות שהוא אדם מאד מוכשר וטוב לב אבל הוא כבר ראה את סגנות ראש העיר נופלת לידו כפרי בשל, ולא פלא שהוא מאוכזב ולכן דוחף את פיני להתפטר. תוקן על ידי - י_פרנקנטהל - 12/02/2006 19:40:26

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2006 19:45 לינק ישיר 

מה קרה?
פיתאום כולם רוצים שש"ס תיתרסק ואז הרב עובדיה יבין שאלי ישי לא טוב ויזרוק אותו???
מה הרב עובדיה לא רואה למרחוק??
הרב עובדיה קבע את הרשימה
אז למה אתם ממורמרים?
אני לא ממורמר כמה שיותר בלאגן בש"ס יותר טוב לי
ותודה לך אלי שאתה לא יודע לנהל את ש"ס אבל נישאר צמוד צמוד לכיסא
יום אחרי הבחירות ניראה אותך מיתקרב לרב עובדיה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2006 20:49 לינק ישיר 

פרנקנטל, כמה הבהרות לתמיהותיך:

1. פיני צברי מקבל משכורת כמעט כמו של ח"כ, דהיינו כ16,000 ש"ח נטו, שזה בסביבות 30,000 ברוטו.
2. הרכב לא של העיריה, אלא שלו, והמשכורת דלעיל כוללת החזר הוצאות רכב.
הוא גם לא יכול לקבל פטור או הנחה בארנונה(פלילי)ומשלם מיסים במלואם. עירייה זה לא חברת החשמל...
3. למיטב ידיעתי, הוא אמור לפנות את כסאו בשבועות הקרובים, עפ"י הסכם הרוטציה הפנימי בסיעה, לטובת חבר אחר בש"ס, אשר יכהן כסגן ראש העיר עד סוף הקדנציה.
4. הוא כועס משום שהוא טוען שבידיו הבטחה למינוי כח"כ, הבטחה שהופרה. (עיין תאור העניינים בניק זה לעיל).

ולחושש:

זה מכבר שמתי לב שהינך נמנה עם אנשי דרעי, (שאין בהם כל פסול), והנך תאב לראות במפלתה של התנועה ח"ו, כנקמה על אי החזרתו של אריה לשורותיה. מבחינתך, כל הדרכים כשרות, ואפילו אם יעשה זאת מרדכי גילת, אשר שפך את דמו של דרעי.
בניגוד אליך, אנו מעלים כאן ביקורת עינינית לגופם של ארועים, והייתי שמח אם גם אתה היית נוהג כך, חרף כאבך על הדחתו של אריה דרעי, אשר תרם רבות לתנועה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/2/2006 00:13 לינק ישיר 

הרגע ביררתי עם כמה מקורבים למלכות לא דובים ולא יער סך הכל גואטה התפטר בגלל סיבות עסקיות פרטיות וצברי לא התפטר הוא פינה את מקומו לטובת אלי דדון כפי המחויב ברוטציה. ופנחסי הוא האבא והאמא של ש"ס
שס קיימת בזכותו הוא הרים את דרעי וברצונו הוא יפיל את אלי ישי
.

תוקן על ידי - HIGH_C - 13/02/2006 0:16:45

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > תנועת ש"ס (בבני ברק ) מתפוררת!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.