| נשלח ב-13/2/2006 09:01 |
|
| |
על קצה המזלג - הדואט שלא היה ולא נברא
בס"ד
לחברים (האקטיביים והפאסיביים) שלום רב,
למי שטרם רכש את "בימים ההם בזמן הזה 2", מצורף לינק להורדת קטע קצר (1:49 דקות) מתוך הדואט הנפלא שבין יוסלה וקוסוביצקי. דואט שלא היה ולא נברא מעולם. שימו לב איך הם שרים ביחד.נדמה כאילו הם עומדים על הבמה ביחד בהופעה ומתאמים אחד עם השני אפילו את תנועות השפתיים. דואט?!?!... יוסלה הקליט את היצירה ב-1923, משה קוסוביצקי הקליט את היצירה 41 שנה מאוחר יותר ב-1964, תיזמור היצירה והקלטת התזמורת - 2005. כך על פני למעלה מ-80 שנה יוצרים דואט שלא היה ולא נברא מעולם.
זהו קטע קצר מתוך יצירה שאורכה 9:53 דקות, רק בשביל לגרות את התאבון, וזה האורך המקסימאלי שקיבלתי את רשותו של מרדכי סובול להעלות לרשת.
להנאתכם:
http://s8.yousendit.com/d.aspx?id=322XJU7EBUWVD34EM46GLCDS7C
בברכת התורה העם והארץ
בני וייס
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2006 10:00 |
|
| |
בס"ד
אכן אלו פלאי הטכנולוגיה.
אבל אם אתה שואל אותי ורבים שאוהבים חזנות לפעמים האוטנטי טוב יותר ובודאי שלא לשלב דואטים שלא היו ולא נבראו. זה מזכיר לי יצירה של "מעוז צור" בחסידות מיוחדת שכנראה יוסלה רוזנבלט גנב אותה מהם!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2006 10:19 |
|
| |
זעירן הצלחת להצחיק אותי........
הדואט הזה הוא הדבר "החם" ביותר בעולם החזנות היום, איפה שאני הולך אני שומע מדברים על זה, איזה דבר נפלא, פשוט משהו חלומי, שווה לשלם 60 שקל רק עבור הדואט הזה לבד, ועוד 60 ש"ח על שאר הדיסק.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2006 11:40 |
|
| |
מה יש להתווכח? הדואט הזה הוא לא "רציני", הוא לא בא להתחרות עם אף חזן או לקבוע רף ביצוע כלשהו, אבל.... זה נחמד שיגעון ממש !!!!! אני הייתי קונה את הדיסק רק בשביל הביצוע הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2006 13:03 |
|
| |
בס"ד
חזנותנטו ידידי
לא הבנתי למה הצחקתי אותך?
אין ויכוח על הטכנולוגיה, וההצלחה בשילוב, אבל אתה מסכים שזה על אף יופיו לא אוטנטי אלא שילוב טכנולוגי שכל העיר יכולה לדבר עליו ושווה את ה- 60 ש"ח, אבל -
השנים הגדולים האלה לא שרו דואט מעולם, נקודה!
ואני בגדול נאמן למקור ואוהב אותם עם הפסנתר והעוגב ונהנה גם ממה שנעשה בדיסק הזה ומכאן ועד ל"הצחקת אותי" זה רחוק כמו מרחק השנים בין 2 המבצעים
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2006 14:37 |
|
| |
זעירן, חבל שלא כתבת את הדברים באותיות יותר גדולות.........
1.אף אחד לא אמר שהם שרו את הדואט הזה. 2.אם הם היו שרים את זה, אז לא היה בזה שום חידוש. 3.בגלל שהם לא שרו את זה, זה עושה את זה מעניין, אתה לא שמעת את זה או אפילו אם שמעת אצלך פלאי הטכנולוגיה והרעיון כשלעמו לא תופסים מקום, אוקיי, זה מקובל, אבל זה לא מוריד מהעוצמה והאהדה שיש לקהל הרחב של "פריקים" של חזנות לדואט הנהדר ולדיסק בכלל.
(הערה:אתה לא חייב לקנות את הדיסק..........)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2006 17:22 |
|
| |
הביקורת של זעירן היא לא ענינית . ידוע לכל את "אהבתו" לדר' סובול והוא לא יפספס הזדמנות לעקוץ אותו.
ובלי קשר, הדואט אדיר.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2006 17:52 |
|
| |
בס"ד
גיא - לא נראה לי שקראת נכון את דברי. באם תחזור ותקרא תמצא שאין חלוקים אנו בדעותינו. קרא שוב והבן.
מקום פטור - מנין לך מערכת יחסי עם סובול. אז יש לי הפתעה בשבילך. סובול ואני ידידים ולא מהיום. ובכל זאת מותר לי מעת לעת לחלוק על דעתו, ואף אנו משוחחים לעיתים.
|
|
|
|
|