| נשלח ב-14/2/2006 02:13 |
|
| |
סתם_סופר,
אין לי בעיה עם זה שהם היו שם.
יש לי בעיה עם הצביעות והדו-פרצופיות.
עושים מעשי זימרי (לשיטתם) ורודפים את נשותיהם של הפנחסים (אברכים בני תורה).
ואת השכר, לדאבוני, הם נוטלים על חשבון כולנו.
היזהרו מן הצבועים!
(ואני חלילה לא מכליל את כלל הציבור החסידי וגם לא את כלל עסקניו, אבל התמונות של נציגיו הצדקנים, מטיפי המוסר, דוחות דוחות דוחות!!!)
ואי אפשר בלי מילה טובה לאפי ובני.
בשם תושבי אלעד "אני מודה מודה מודה" לכם ולכל המתנדבים היקרים.
וזה הרי עיקר האשכול, אז בלי קשר לצמד חמד "רוחמה-חיים מאייר", מזל טוב ובהצלחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2006 11:07 |
|
| |
מרנן ידידי,
הצלחת להעיר אפילו אותי!
קבל ח"ח, נהנתי מאוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2006 16:00 |
|
| |
ג"א מצטרף לברכות של כולם למרנן שהביא את הסקירה המדהימה
אבל
לא מרנן הוא זה שהעיר את הפורום הרדום אלא רוחמה
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2006 19:35 |
|
| |
כמה הערות קטנות לפולישער: 1. ח.מ. כץ אינו נציג של כח, הוא חבר הסיעה המאוחדת "שי" וכיום חבר ב"יהדות התורה המאוחדת". כנראה שהשנאה התהומית הזו לחסידים היא לא בגלל ההליכה בנפרד ובגלל ה"כח", כפי שטענתם תמיד, אלא בגלל עצם היותם שונים. 2. ומה עוול עשו הנציגים החסידיים למר פולישער? הם צולמו (לא נעמדו להצטלם!) באותו פריים ביחד עם השרה...! לפולישער המשולהב זה מספיק כדי להתנפל על כל החסידים שבעולם. 3. ואם מדברים על "מהדרין", אז להזכירך, זקניהם של אנשי כח הפונדמנטליסטים היו גרועים עוד יותר מהם: הם דחקו את "נשות הפנחסים" המסכנות לירכתי בית הכנסת, לירכתי אולמי השמחות, לבתי חינוך נפרדים וכן הלאה. 4. משום מה אצלך הראשונים מכונים "מרנן ורבנן", ואילו ממשיכיהם בדור הזה (שקיבלו את הסכמת כל גדולי ישראל מכל החוגים!) הם "עושי מעשה זמרי". מסתבר שאתה אובייקטיבי לחלוטין ונטול דעות קדומות... 5. אותה אובייקטיביות היא שמביאה אותך "להאשים" את ח.מ. כץ (שסירב לשתף פעולה עם אנשי המהדרין) ואת גבירר (שאפילו לא ניסו לערב אותו בענין) ב"חטאיהם" של גדולי ישראל ושל שלוחיהם הפועלים במסירות נפש למען הטהרה והקדושה. 6. "ואת השכר הם נוטלים על חשבון כולנו" - תברר בבקשה מה גובה משכורתו של חבר מועצה (רמז: הסכום החודשי זהה לסכום השנתי) לפני שאתה מדבר. 7. ואם תנסה לברר מי מבין חברי המועצה [שאינם מקבלים משכורת] לוקחים את התפקיד ברצינות - מקבלים קהל, עוזרים לאנשים פרטיים ומשמשים כגשר בין הציבור למועצה - תתפלא כנראה לשמוע שאלו הם דווקא כץ גבירר ורובין. (למרבה המזל הם לא גזענים וצרי אופקים כמו פולישער, ובני כל החוגים נעזרים בהם.) 8. ופעם נוספת, אני מזכיר לך מה הוא חטאם של הנציגים החסידיים: צילמו אותם בטווח של כמה מטרים מח"כית עם מכנסיים. אוי ויי.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2006 20:04 |
|
| |
מרנן,
בתמונה 'אנשי מעש - 2 ' נצפה ידידנו הרב זעליג אורלנסקי נשען או עומד אחרי בן אדם חשוד או חשוב הייתי אומר, כי אם לא כן למה נצבע ראשו בשחור??
טעיתי?

|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2006 20:36 |
|
| |
הבחור שיושב הינו קרוב משפחתו של מרנן ואכמ"ל
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2006 21:49 |
|
| |
תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2006 23:55 |
|
| |
תוקן על ידי - צורי123 - 15/02/2006 0:11:21
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2006 00:44 |
|
| |
גם לא רוחה מהעירה את הפורום....
אלא
רוחמה+גרוסמן..
אולי הוא ביקש ממנה תוספת תקן למשרה שלו??
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2006 15:45 |
|
| |
בעוד כולם מתנצחים מי העיר את הפורום
. . . שכחתם אותי
ותודה למרנן שזכר לפרגן לי
(ותודה ל"חדש בעיר" שהצליח "לעורר" אותי מתרדמתי... http://masoret.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1804457)
נ.ב. כפי שהבטחתי, תמונות יועלו עוד הערב.
תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - לצורך הוספת הציטטה מדברי סגנית השר המאוהבת...
תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 14/02/2006 0:41:07
|
|
|
|
|