|
|
| נשלח ב-13/2/2006 23:38 |
|
| |
מרשים מאוד, מה השלב הבא ? הנפקה בבורסה של החברה וחלוקת אופציות לעובדים?
בדבר אחד אין הפתעה, מדובר בעסק בבעלות (שלטון) יחיד ושמו של היחיד הוא טיברגר.
אני חייב לציין למרות הנימה הצינית שלאחרונה דוקה התחלתי לחבב אותם.
"שׁוּבוּ בָנִים שׁוֹבָבִים נְאֻם ה''".
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2006 23:51 |
|
| |
סליחה אבל לא הבנתי את מהות האשכול?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2006 23:53 |
|
| |
אלעדי ותיק,
לא מתאים לך להיות כבד... הבחור מצא משהו מעניין שקשור לאלעד והביא אותו.
מה רע?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2006 00:02 |
|
| |
בנתיים בדקתי את הקישור.
יש 33 עסקים שמופיעים באלעד. (השאר כנראה עובדים בשחור)
ואני לא כבד זה פשוט נראה לי צנעת הפרט.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2006 00:27 |
|
| |
אם כך אז או קיי.
לא הבנתי את כוונתך בהתחלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2006 01:00 |
|
| |
לי הקטן זו לא נראית צנעת הפרט מאחר וזהו מידע חשוף ומפורסם לפני כל מי שמקליק על האתר הזה.
אגב שמתם לב שגם מועצת אלעד נחשבת שם בין החברות ?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2006 16:51 |
|
| |
נייעס רוב
סליחה על חוסר ההבנה אבל מה בדיוק אתה רוצה ???
איזה מידע אתה מחפש???
רוצה לדעת איפה הם עובדים??? יש מפה (והיא לא מדוייקת)
רוצה לדעת כמה הם מרוויחים ??? תשלם 500 ש"ח ואח"כ תספר גם לנו....
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2006 22:07 |
|
| |
רשומים באלעד סה"כ 33 עסקים אבל זה לא אומר שזה כל העסקים , זאת רק הרשימה שמופיע במדריך שלהם
הרשימה המלאה
לוגו שם חברה סיווג עיר 1 - - אורנה צדקני קוסמטיקאית קוסמטיקאיות - שירותים אלעד - - - - - - 2 - - איי.אס. כלי בית וצעצועים בע"מ צעצועים ומשחקים - קמעונאות אלעד - - - - - - 3 - - איי.סי.אי. ציוד סולולרי בנלאומי בע"מ ציוד תקשורת - יצור אלעד - - - - - - 4 - - איציק אקפו הפצות חומרי ניקוי - סיטונאות אלעד - - - - - - 5 - - אם הבנים הלבשה תחתונה - לבנים ומחוכים - קמעונאות אלעד - - - - - - 6 - - אנג'ל אלעד מאפיות לממכר קמעוני - קמעונאות אלעד - - - - - - 7 - - בן קטיעי טריאן רפואה אלטרנטיבית - שירותים אלעד - - - - - - 8 - - ברדה רחמים הובלה - שירותים אלעד - - - - - - 9 - - גינון עשר גנים - אחזקה - חקלאות אלעד - - - - - - 10 - - ד"ר לאה סעאידוב רופאים מומחים ברפואת השיניים - שירותים אלעד - - - - - - 11 - - הכל לבית ולבנין חנויות לחומרי בנין - קמעונאות אלעד - - - - - - 12 - - הנמרים ייבוא ושיווק והפצה צלחות, כוסות, מפיות וכלי אכילה חד פעמיים - סיטונאות אלעד - - - - - - 13 - - חנן חשמלאי מוסמך עבודות חשמל - קבלנות אלעד - - - - - - 14 - - טונר סנטר מחשבים - ציוד היקפי - סיטונאות אלעד - - - - - - 15 - - טיפוח ויופי לאשה בע"מ תכשירי קוסמטיקה, תמרוקים ובשמים - קמעונאות אלעד - - - - - - 16 - - יניב סירי - אומנות הצילום צילום - שירותים אלעד - - - - - - 17 - - כלבו לבית אלעד ציוד כתיבה - קמעונאות אלעד - - - - - - 18 - - לב-הר חגית טיפוח ההופעה האישית - שירותים אלעד - - - - - - 19 - - מאורות עיצוב ופרסום אמנויות הגרפיקה ועיצוב נילווה - שירותים אלעד - - - - - - 20 - - מועצה מקומית אלעד מועצות עירוניות - מינהל ציבורי אלעד - - - - - - 21 - - מיקי מחשבים מחשבים - תוכנות למחשבים ואבזרים - קמעונאות אלעד - - - - - - 22 - - מסגריית הברכה קבלני - מסגרות - קבלנות אלעד - - - - - - 23 - - נעלי דניאל חנויות נעליים - קמעונאות אלעד - - - - - - 24 - - נקי לי חומרי ניקוי - סיטונאות אלעד - - - - - - 25 - - סיטונאות פירות וירקות פירות וירקות - קמעונאות אלעד - - - - - - 26 - - פאר הסת"ם אבזרי דת - סיטונאות אלעד - - - - - - 27 - - פוליש וניקיון אורגד הובלה - שירותים אלעד - - - - - - 28 - - פיליפ נמר אביזרים לוילונות וילונות - סיטונאות אלעד - - - - - - 29 - - פיצפוני עגלות לתינוקות - סיטונאות אלעד - - - - - - 30 - - צביקה נקר שיפוץ בתי מגורים - קבלנות אלעד - - - - - -
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|