בית פורומים אחרדים-אלעד

סרטן בגוף העיירה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/2/2006 00:17 לינק ישיר 
סרטן בגוף העיירה

עיר נחמדה אלעד, אבל באחת השבתות האחרונות התארחתי באלעד למטה, כלומר אלעד ה"ישנה" אבל ישנתי באלעד ה"חדשה" אי שם למעלה. 

בבוקר קמתי עם כאבי ראש נוראיים (לא רק בגלל הבלה בלה שכותבים כאן כמה מתלהבים) והחלטתי לחפש את מקור הרע.

טיילתי ועיני קלטה על אחת הגגות ברחוב יהודה הנשיא פינת רבינו עובדיה מברטנורא אנטת רדיו חשודה. חיכיתי למוצ"ש ובעזרת כלי חוש מחודדים מצאתי שזאת אנטנת שידור כחצי ק"ג של קרינה מזעזעת ובלתי אחראית של רדיו "בית ישראל".

פרייארים התעוררו והעיפו משם את האנטנה המסוכנת שקודחת קרינה מסוכנת, כאבי ראש ומחלות ל"ע בחסות אנשי בליעל.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2006 00:40 לינק ישיר 

אתה מתארח כאן הרבה ברוך ה'...

ובאיזה כלי חוש מחודדים השתמשת?

אם זה נכון - זה שווה חקירה ודרישה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/2/2006 09:28 לינק ישיר 

אלעד, אני מציע שתשאיר מספר פקס כדי שאוכל לעדכן או לבקש את אישורך בכל פעם שאני בא בשערי עירך.
בעצם, בשביל מה יש פורום?

לעיניינו, אין הרבה מה לחקור ולדרוש, צעד אל הביניין הפינתי בכתובת המדוברת הבט אל הגג וראה אנטנת רדיו פיראטית.

עמוד שם כשעה ותחוש בסחרורות וכאבי ראש. הקרינה שהיא מפזרת היא איומה ומסוכנת במיוחד כי אין לה פילטרים או פיקוח כל שהוא.

זאת מלבד שידורי התחנה המשדרת שידורי שבבניקים המתחילים עם כל נערה חסודה ותמימה המבקשת שיר באמצעות שיחה בעלות סלולרית בלבד..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2006 14:19 לינק ישיר 

חברה יכול להיות שהוא צודק צריך לבדוק את זה ועם כן זה באמת חמור מאוד ! ב. לא יוצא לי לשמוע לא את רדיו
בית ישראל ולא קול הנשמה . אבל המניע של אתגר ברור , תכנסו לקישור ותשפטו בעצמכם :
http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1711824 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2006 14:34 לינק ישיר 

אתגר הפעם זה לא אני...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/2/2006 15:26 לינק ישיר 

אתגר, נראה לי שאתה מבלבל את המח..

בעבר התקינו אנטנה מעל בית של בני משפחה שלי, אני לא הרגשתי כלום, וגם לא אף אחד אחר.. אגב, האנטנה היתה של הרדיו שאתה עובד למענו (?!) קול הנשמה, הוסרה לאחר שבועיים, משרד התקשורת עלה עליה לבד, מבלי שאנשים כמוך ילשינו..

אז אם כואב לך הראש, קח אקמול.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/2/2006 20:01 לינק ישיר 

אתם כל כך טיפשים וקטונוניים. וכי קשה לי להחליף ניק כמו שכולם עושים פה אם הייתי עובד למען זה או אחר?

איני עובד עבור אף עמותה, רדיו, אדם וכדו'. כשבא לי לאהוב מישו ולהמליץ עליו, אני עושה זאת. כשבא לי לומר את האמת איני מפחד מאיש ועושה זאת.

אם הייתי רוצה להתנכל לתחנה שראשיה מבצעים מעשי זימה אולי גם בבנותיכם, הייתי פונה למשטרה.

תפסיקו לזבל את השכל ולכו להוריד את האנטנה שמסכנת אתכם ואת ילדכם!

בעצם אולי הקרינה תפתח לכם את שסתומי הפאנטיות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2006 20:13 לינק ישיר 

עשה חסד ואל תחליף ניק.
בהקלקה על ניקך אני מובטח שאפגוש קישורים מרתקים ביותר .
(אני חובב מושבע של תופעות טבע פסיכולוגיות)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > סרטן בגוף העיירה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext