בית פורומים הצלה בני ברק וגוש דן

תאונת דרכים קשה ברח' ביאליק בר"ג

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/2/2006 12:12 לינק ישיר 
תאונת דרכים קשה ברח' ביאליק בר"ג

הבוקר, בסביבות השעה 08.15, התקבלה הודעה על תאונת דרכים קשה בה מעורבת הולכת רגל, ברח' ביאליק בר"ג.

מתנדבי מד"א "הצלה גוש-דן" שלום הורן ואלעזר בירנצוייג מיהרו להגיע למקום והחלו להעניק לנפגעת טיפול רפואי ראשוני.

נט"ן מד"א בראשותו של הפאראמדיק צבי עקשטיין מתנדב "הצלה גוש-דן", המשיך בטיפול ופינה את הפצועה במצב בינוני לביה"ח "איכילוב" בתל-אביב.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2006 13:46 לינק ישיר 

יש לכם הרבה עבודה. מקורות שלי אמרו לי שהיה משהו ברחוב יהודה הנשיא הוא ראה אמבולנס וכמה כונני הצלה. אותו מקור ראה אותכם דוהרים להצלת חיים ברחוב בן אליעזר(רמת גן)  ואחריכם רגיל ונט"ן אם אפשר לדעת במה מדובר אני הודה לכם מאוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2006 15:18 לינק ישיר 

אבנר102 שלום לך
קודם ספר לנו מהם המקורות שלך .
ושנית  לכל ארוע החברה האלה רצים כאילו יש אר"ן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2006 00:17 לינק ישיר 

העלית היקר-

ברצוני להעמידך על טעותך, מה כוונתך "רצים כמו אר"ן.  ?

נראה לך שהמתנדבים ייצאו על חשבון זמנם ועל כספם סתם ללא סיבה ?
אז בא הסביר לך מאט - המתנדבים יוצאים למקרים שבמוקד מדא הוחלט שהינם מקרים דחופים הזקוקים לעזרה מיידית ונשקפת סכנה לחיי החולה/ נפגע.

המתנדבים מצויידים היום במכשירי מירס כמו כן גם מוקד מדא מחובר כל העת לרשת מירס זו.

גם בדוגמא שאבנר העלה למקרה של ר"ג מוקד מדא ביקש מהכוננים לצאת משום שלא היה אמבולנס קרוב.
לכן חשוב מאד שהמתנדבים יגיעו במהירות.
בנוסף לכל מקרה לכל היותר 2 מתנדבים, חוץ ממקרי החייאה וחוסר הכרה שאז משתדלים להגיע 3 מתנדבים משום שכבר הוכח שבמקרי החייאה ממושכים צריכים עזרה וכוחות רבים כדי להגיע לתוצאות טובות ב"ה.

מר העלית היקר לא כל פעם ששומעים סירנה בחוץ משמע שמדובר באר"ן. וכמובן לא כל אירוע נקרא אר"ן.

מקווה שתחכים יותר..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > הצלה בני ברק וגוש דן > תאונת דרכים קשה ברח' ביאליק בר"ג
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext