מאז שסולק פיני ליפסקר מבית הכנסת של הרבסט ליפני כשנה ומחצה, לא ידע את נפשו פיני ליפסקר, אני עוד יראה לו, סינן לעבר כל מי שהיסכים לשמוע.
היום הוא קיים!
בכתבה בעיתון מעריב נכתב על השטח שסיפח צ. הרבסט לגינה מאחורי ביתו, שטח ששיך כעיקרון למועצה, אלא שהמועצה נתנה לדיירים שגרים בווילות שצמודות איליו להוסיף את השטח.
צביקה הרבסט הקים בית כנסת (על שטח ציבורי כמובן) וכל מי שלא מוצא חן בעיניו מגורש הקבוצה הראשונה שגורשה הייתה תושבי שכונת "בית וגן" ד"ל שלא מצאו חן בעייני הרבסט והוא ביקש מהם לעזוב לאחר תקופה הוא ביקש שם מפיני לעזוב את הבית כנסת הכל כמובן היה בצורה מאד נחמדה תוך כדי הצעה לסדר לו תפקיד של גבאי בבית כנסת אחר
האנשים האחרונים שקיבלו ממנו צעקות בבית כנסת היו יקי רייסנר וטבק
מצ"ב הכתבה מהעיתון בוא נראה מי ירים את הכפפה ויגיש תלונה במשטרה
נשלח ב-20/2/2006 17:49
אני הכי אהבתי את התשובה של הרבסט
אני מתגורר בבית אבל הוא רשום על שם אישתי . אולי הוא רוצה שיחקרו אותה?
נשלח ב-20/2/2006 18:00
ומקום יש בין ראש העין למושב ברקת, ושמו אלעד. מועצה אוכלת יושביה, ומחלוקות בני העיר
העבירו את דעת מן השכל, ויש בה גם אנשים תמימים יראיי ה', אך העסקנות והגזענות העבירה את
חלק מבני העיר על דעתם. וכך התגלגל העניין שבעיתונים הכללים ניתן להכיר את העיר במדורי
הפלילים, פעם אב מכה בנו, ופעם סגן ראש מועצה שאמור להראות דוגמא - מספח קרקע לבית
אישתו, וטרם נשפך דיו על אותו בית כנסת שסיפח לו הנ"ל. תגובתו של אותו צבי מעידה על חוסר
נסיונו בתחום המשפטי והתקשורתי, להפיל את האשמה על האישה אין זה דרך התורה, ואין זה
מקצועי. האיש מודה באשמה - ובכדי שלא ידבק בו רבב אומר הבית רשום על אישתי ואנוכי ג"כ דר
בו, ואילו ביקש את עצתי היתי אומר לו לאותו הרבסט - מוטב שתקנה שסתום גומי ואל תגיב. וכיוון
שדבק בך מעשה שאינו מתאים לאיש ציבור פרוש מן החיים הציבורים כי לא לך הם.
נשלח ב-20/2/2006 18:44
תודה לך שהעלית את הכתבה...
ניסיתי לחפש מישהו שיסרוק אותה עבורי.
ולעצם העניין, תגובתו של הרבסט הייתה כניראה פליטת פה כי היא אינה מתאימה לאיש חכם ונבון כמוהו.
נשלח ב-20/2/2006 20:30
יציאה מטופשת של הרבסט .. אולי לזה הוא התכווין כשבמהלך ישיבת המועצה האחרונה, ביקש צביקה מהיועץ המשפטי החדש של המועצה, עו"ד עפר שפיר שיראה לנכון לייצג גם את חברי המועצה. ניבא ולא ידע מה ניבא.
נשלח ב-20/2/2006 22:22
אני דווקא ממש אהבתי את הקטע שהוא מסביר שהיה שם קוצים והוא (כנראה בשביל לייפות את
העיר) ה ש ק י ע וטיפח על חשבונו !!!!!!
לא נותר לי אלא לצטט את שלמה המלך החכם מכל אדם שאמר
"גם אוויל מחריש חכם יחשב לו"-לתשומת לבך מר הרבסט
נשלח ב-20/2/2006 23:09
לי יש מאחורי הבית בערך 10 דונם קוצים ועוד כמה מאות דונם של שטח מיוער אולי אני יבקש מכבוד המ"מ אישור לגדר חלק מהשטח וליפות אותו .
נשלח ב-20/2/2006 23:58
יש לך תקציב אדון זובור?
תזהר שלא יעשו עליך זובור....
נשלח ב-21/2/2006 00:08
בוקר טוב לכולם לאחר פרק זמן ארוך שלא כתבתי באתר גם בגלל הבעיות הידועות ממנו הוא סובל וגם בגלל שלא מזמן חזרתי משהיה ארוכה בחו"ל ובגלל שאני קשור איכשהו לסיפור אני מוצה לעצמי חובה להגיב.
מספר הערות שלהערכתי רוב הכותבים פה לא יודעים.
1. אנו, תושבי הוילות ברח' חוני המעגל סבלנו קשות מהזנחה אמיתית של כל השטח מאחורי הבתים שלנו. 2. המועצה לא טיפלה בשטח זה והמדובר בזמנם של חשובי ואהובי הפורום קריספל את רמי ארזי נרם יאיר ויזרח. 3. למועצה לא היה כסף למימון ריסוס הדברה ניקוי ופיקוח על קבלנים שלא יזרקו "מאחורי הוילות" לשטח שסמוך לגדר העיר פסולת בנין וחצץ וליכלוך וכו... ואנחנו שפנינו שוב ושוב בבקשה לטפל ידענו שעד שלא יבואו בוחני "המועצה לישראל יפה " למקום לא יזוז כלום. 4. לאחר משא ומתן מיגע וכשנה לפני הבחירות העלה מהנדס המועצה בפועל מר חנן קרן את הרעיון הראשוני שאחנו קרי התושבים הצמודים למקום נטפל בשטח והמועצה תשלם לנו. מאוד מהר הוא הבין שהמועצה לא יכולה לשלם ושיכלל את הרעיון שאנחנו נצרף את השטח לבתינו ללא רישום בטאבו והשטח לא יהיה שלנו אלא למטרת תחזוקתו והרחקת המזיקים והלכלוך מבתינו.
רוב השכנים לא אהבו את הרעיון אבל לאחר שקריספל הפציר בנו שנאמץ אותו ולאחר שהבטיחו לנו שזה יאושר גם בועדה מחוזית הסכמנו אולם בהתניה שחלק גדול מן העבודה של חיבור המקום וניקויו יהיה על המועצה. "החוזה" במרכאות נערך עם המועצה כחצי שנה לפני הבחירות כשהרבסט עוד לא היה מועמד . אומנם הוא רצה לרוץ לראשות ולכן הוא התנגד לתוכנית אולם אם הוא לא היה מצטרף גם אנחנו לא היינו יכולים לעשות כלום. הוא הצטרף ומיד זכה לביקורת מאנשי המרא והוכיח שהוא גבר ולא התקפל כמו אחרים.
5. המועצה כרגיל דפקה אותנו. מספר חודשים אחרי הבחירות מתברר כי ועדה מחוזית לא ידעה כלל מהסיפור ואין צורך לומר שלא אישרה אותו. 6. הועדה המחוזית הודיעה למועצה שזה לא חוקי ואיימה לפתוח בחקירה פלילית
המלשינים . כרגיל כבר ברור מי כאן המלשין
ואני כרגיל חייב להביע את פליאתי שאף אחד לא חושב לבוא בביקורת עם המלשינון הקטן שמנסה להזיק במקום שאין לו שום הנאה מכך.
"זה נהנה וזה לא חסר ----רשע"
לסיום כרגע הנושא בדיונים ואנחנו לא דואגים.
ויש כאן עוד דברים להאריך אבל בנתיים עדיף לקצר.
רק ניתן להוסיף שמעריב כצפוי מכל עיתון חילוני אוהב חרדים אפילו לא בדק ברצינות. בדיקה קלה היתה מביאה אותו אלי ולי יש את כל הניירת הדרושה.
ואל תאמינו לכל מה שהוא כותב גם בשם צביקה הרבסט שלא עשה כאן שום רע וחוטף סתם ביקורת. ואני לא יחצ"ן שלו. אני רק שכן.
נשלח ב-21/2/2006 00:57
למה הוא נחשב מלשין ? אולי הוא סתם אזרח טוב שאכפת לו מהרכוש הציבורי . וחוץ מזה אם יש לך מסמכים שהמועצה "נתנה" לכם את השטח אתה מוזמן להעלות אותם לפה . ומוזר שצביקה הרבסט לא אמר את זה לכתב שפנה אליו ובמקום זה הפיל את התיק על אישתו .
נשלח ב-21/2/2006 01:37
" ולמלשינים אל תהי תקווה " פ. ליפסקר ע"פ עדות עצמו וחוסר בושתו הכניס עצמו היום ע"פ הרמב"ם לגדר של מסור שידוע " שמורידין ואין מעלין " ואין לו חלק לעולם הבא בדינים מסוימים דינו כרודף וד"ל
בהמשך אעלה לפורום ציטוטים מהרמב"ם אודות אדם שכזה אבל בטוחני שברמב"ם הוא בקיא הלא בני עדתו לומדים רמב"ם יומי
תמיהני לאן נעלמה אהבת ישראל שכה מטיפים לה בני מינו כל הזמן בבואו היום לקדש שם שמיים מעל דפי עיתון חילוני
מה הפסיד הציבור מכמה מטרים אלו ?
מה ירוויח מהחזרתם הציבור או אותו מוסר ?
מה הפסיד ציבור יראי ה' בעקבות הכתבה היום של "מקדש שם שמיים " המקומי
וכל בעל נפש יזדעזע וימחה
תוקן על ידי - חדש_בעיר - 21/02/2006 1:49:42
נשלח ב-21/2/2006 01:57
מבלי להיכנס בכלל לדיון הכללי, אל תמהרו לשפוט את תגובתו של צביקה הרבסט ל"מעריב".
עיתונאים מקצועיים (להרע), יודעים יפה מאוד 'לסובב' את בן שיחם בשביל להוציא ממנו משפט שהם יוכלו להשתמש בו ולהציג אותו כאדיוטי. לדוגמא במקרה הזה, יכול העיתונאי לדבר עם הרבסט שלוש שעות, לשמוע ממנו (כמידע) שהדירה גם רשומה על שם אשתו (למרות שזה לא רלוונטי לתגובה המסודרת), ולהכניס את זה בשביל 'הצבע' והטיית המחשבה לכיוונים ברורים.
נראה לכם שאדם כמו צביקה הרבסט יעביר תגובה מסודרת כזאת ככתבה וכלשונה? אל תהיו תמימים. זה בדיוק מה שרצה העיתונאי לעשות ולא צריך להוסיף כאן אפילו את הקטע החרדי שבעניין.
יש לכך הרבה דוגמאות ואלו מעשים שבכל יום. אני מתקשה להאמין שזה מה שענה צביקה הרבסט.
נשלח ב-21/2/2006 02:25
לא תגנוב כתוב בעשרת הדברות , אז אל תזלזל בזה בבקשה וחוץ מזה צביקה הרבסט הביא על עצמו בהתנהגות שלו כלפי פיני ליפסקר את המעשה מי שמבזה אדם ומבקש ממנו שלא יבוא לבית הכנסת שלו יכול לבוא בתלונות רק על עצמו . בשביל סיפור של הלבנת פנים חרבה ירושלים אז מה היא חצר באלעד לעומת סיפור קמצא ובר קמצא . אני אישית מכיר עוד כמה אנשים שצביקה הרבסט פגע בהם שמחכים למעידה שלו . כל מי שמדבר על פיני ליפסקר כדאי שיכיר אותו קצת לפני שהוא משמיץ אותו , מי שמכיר אותו אישית יודע שהוא איש חסד ונותן המון צדקה בעיר גם לישיבות וגם למשפחות נזקקות , ובנוסף הוא מתנדב כמדוני במד"א .
נשלח ב-21/2/2006 08:17
מבלי להכנס לפרטי הסיפור, חוקי או לא חוקי, מותר או אסור.
לפני חודשיים פדידה נפל כפרי בשל ועכשיו הרבסט כ"טירון פוליטי" (וזה ממש מוזר) ולכן
אני פונה לכל נבחרי הציבור שקוראים כאן את הפורום (וזה כמעט כולם).
במידה ופונה אליכם כתב זר (דהיינו לא אלון טיברגר שברוב הזמן מרחם עליכם).
תקשיבו בנימוס תבקשו את מספר הפקס ותשלחו תגובה מסודרת בפקס. (לא יזיק להתייעץ באיש מקצוע ויש כאלו הרבה בעיר שמכירים את נבכי יחסי הציבור). בצבא קוראים לזה "חדל ברברת בקשר", השיחה הידידותית תפיל אותכם לוודאי.
אף אחד מכתבי העיתונות "הזרה" לא אוהד אתכם ולא מוקיר לכם טובה בגלל שעזרתם לו בועדת הנחות. שם בחוץ זה "ג'ונגל", ותפקידם של הכתבים זה להביא כתבה כמה שיותר מעניינת קרי "צהובה".
אז תעשו טובה לכולנו למען שמה של אלעד אל תפלו בפח הזה.