|
|
| נשלח ב-21/2/2006 10:43 |
|
| |
fun
א. באם ב"לא תגנוב" עסקינן והמדובר בדיני ממונות שיבוא אי מי לתבוע שגנבו ממנו כך מקובל במשפט התורה ולהבדיל במשפט הכופרים ועד שלא יבוא אין לאף אחד שאינו בעל דברים את הזכות להתערב ובטח שלא להכפיש עיר שלמה בראש כל חוצות
ב. אינני יודע מה הקשר להרבסט וכמה הוא רע אם בכלל אני מבטיח לך לבדוק למה הוא התנהג כך לליפסקר אבל הוא לא נושא המסירה אלא העיר אלעד תושביה ושומרי נמצוות שבה ג. יכול להיות שהוא בן אדם נפלא אבל הוא עשה מעשה שלא יעשה וצריך לגשת לכל אחד ואחד מתושבי העיר ולהתנצל על שביישם לא רק לתושבי חוני המעגל ד. גם החמאס היא תנועת צדקה בעיקרה הפיגועים רק טפלים באג'נדה שלה ה. אני שמח שהבנת למי דומה המוסר לקמצא שגרם להחריב את ירושלים וידועים דברח הגמ' במס' גיטין נ"ד שעל קמצא ובר קמצא חרוב ירושלים ולא בגלל העשיר בעל הסעודה שסילק את קמצא מביתו למרות שהוא המבייש
תוקן על ידי - חדש_בעיר - 21/02/2006 10:44:49
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2006 10:44 |
|
| |
צביקה הרבסט כשלעצמו איש חכם ונבון, איש טוב שעוזר לכולם... או לפחות מנסה. את מה שהוא עשה לפיני ליפסקר לפי מה ששמעתי מבעלי, הוא עשה מה שנקרא "בנחישות והרבה רגישות" לאחר שפחד ובצדק על שמו הטוב של בית הכנסת, לאחר שפיני ליפסקר היה מביא כל מיני אורחים לבית הכנסת שלא היו מתאימים לרוח המקום. כמו כן הוא היה מדבר לאורך כל התפילה ולרות שהעירו לו בנועם אין ספור פעמים שיפסיק, הוא לא חדל.
כל זה לא גורע מאישיותו של פיני ליפסקר כאדם נחמד שעוזר לכולם ואף מתנדב לאירגונים שונים ותורם להרבה,
אך יחד עם זאת אסור לשכוח שהמעשה שהוא שהוא עשה בפניתו לעיתונות הינה מעשה אשר לא תיעשה!
זכותו של פיני להגיד אליו מה שהוא רוצה, ואף להגיד לו בפנים מה הוא חושב עליו (כמו שהוא עשה לא אחת...) אבל מכאן ועד לפנות לעיתונות הכללית על מעשיו של הרבסט (מבלי להכנס לעצם העניין...) הוא מעשה בילתי נסלח. וגם שמו של העיר מוכתם... ולא שהיה לו שם טוב בלי זה הודות ליומן הבוקר בגלי צהל והדס שטייף.
זוהי דעתי האישית.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2006 11:08 |
|
| |
לא רק מרנן
אתם ממש קדושים מעונים, צדיקים נסתרים.
כל הכבוד למי שסוף סוף דואג שיעשו סדר בעיירה.
מספיק עם השחיתויות המתבצעות ע"י ראשי הציבור.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2006 11:26 |
|
| |
לכל המרחמים והמצדטקים למיניהם
תושבי חוני המעגל (יושבי הקוטג'ים) נדמה כי בזה שקנו בית צמוד קרקע הפכו את עצמם לאליוטות אלעדיות (כבוד מפוקפק כשלעצמו בעיר אוכלת יושביה) וכל העולה על דעתם ורוחם המועצה צריכה להסכים עמם וכך כל תושבי העיר,
למיטב ידיעתי כל הסיפור עם ההסכם המפוברק שנעשה כביכול עם חנן קרן לא היה ולא נברא, וקריספל בודאי ובודאי לא היה נותן לכך יד,הוא לא עשה חשבון לאף אחד ולא היו לו פרוטקציונרים משום חוג שהוא, שמעתי פעם שיחה של תושבי השכונה שהתייעצו ביניהם מה עושים כי עזרא כהן בפגישה שקיים עם קריספל שלכתו שמע ממנו ברורות ותקיפות על כך שהוא רואה בחומרה את גזילת הקרקעות וכי הוא הורה לפתוח נגם בהליכים פליליים,
לכן אף אבל אף אחד לא יכול להגן על גזילת כבשת הרש על ידי פריצי הקוטג'ים שלא רק שגזלו את הקרקעות בפאתי הישוב והיו מקום משחק לילדי הסביבה אלא גם את בית הכנסת שלהם העמידו על קרקע לא להם והנושא בדוק מי שלא מאמין לי מושמן לפנות למחלקת הנדסה ולראות שההיתר שניתן להם הוא על חצי המגרש בלבד ואילו החצי השני מיועד לביהכ"נ נוסף,
כך מתיימר אדון הרבסט להבחר לראשות? זו תרבות שלטונית? מה הוא חושב לעצמו להעביר את התרבות העסקית של בני ברק לעירנו? מזל שאין עדיין בעיר חוק חניה פעיל אחרת הוא מזמן היה לוקח את נבחרי העיר לסיבוב "תערוכות" בחו"ל כדי לזכות במכרז למדחנים אף בעירנו,,,,,ראה הסטוריית המדחנים, והנסיעות שלו לחו"ל עם בכירי עיריית בני ברק, וד"ל
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2006 11:35 |
|
| |
נלחץ בטעות , סליחה
תוקן על ידי - חסיד_אלעדי - 21/02/2006 12:12:41
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2006 12:14 |
|
| |
מי שמכיר את מר פיני ליפסקר . יודע שמדובר באיש של חסד שעוזר לאנשים יומם ולילה קצת בגלוי ורוב בנסתר ויעיד על כך מנהל ברכת רחל מר אריה פישר שהנ"ל ממלא עגלות בסופר למשפחות נזקקות באלפי שקלים מידי שבוע ...ואני אישית יכול להעיד על האיש שהוא בחיים לא הזיק לשום אדם באשר הוא ,ובפרשיית סיפוח הקרקעות הוא צודק במיליון אחוז שלקחו לו ולעוד שכנים את שביל הבטחון ... חלילה בשעת שריפה שתשתולל מכיוון היער מי יבוא ויכבה אותה? אתה עזרא כהן ? אולי צביקה הרבסט ילבש מדי כבוי ויבוא לכבותה??? הרי חסמתם את הגישה לרכב הכיבוי להגיע לשם , למה??? כי אתם גזלני קרקעות על חשבון בטחונם של תושבים רבים, ולהוי ידוע שפיני הוא נציג של הרבה תושבים שבנפשם הדבר. רק שהם פוחדים למחות . והוא לא פוחד מאף אדם גם אם הוא סגן ראש המועצה ... ולגזלני הקרקעות חבל לכם על הזמן אין לכם סיכוי בנידון, לא ננוח ולא נשקוט עד אשר תתוקן העוולה הזאת .. ולצרי העין מפיני אפשר ללמוד אהבת ישראל אמיתית מהי...ויעידו על כך מעשיו הטובים והנפלאים.....................
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2006 12:29 |
|
| |
חסיד אתה צודק בהחלט
אנשים עושים דין לעצמם ומשתלטים על שטחים ציבורים וזה לא מפריע לאף אחד אבל שמישהו עושה עם זה משהו יש צועקים לו "מויסר"
ולגבי הבית כנסת שצביקה הרבסט השתלט על שטח של שני בתי כנסת , גם כולם מפחדים ממנו . הא שחכתי הכל נעשה ע"י "דעס תיירה " באישור "מרנן ורבנן"
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2006 13:42 |
|
| |
שמחתי לראות שכרגיל כל דברי הוצאו מהקשרם.
טענתי כמה טענות בסיסיות
1. הרבסט לא יזם לא ניהל לא ביצע ולא קשור לנושא.
2. כשפיני ליפסקר רוצה לפגוע בהרבסט הוא בעצם פוגע גם באחרים.
3. שיחכה להרבסט בסיבוב אחר ולא בצומת שלנו.
4. אנחנו פעלנו ב"יושר" ובתום לב לפתור בעיה שלנו עם המועצה ו ב א י ש ו ר ה המפורש ואני לא מתכוון להעלות לכאן מסמכים מסיבות ששמורות עם עורכי הדין שלנו..
5. לא הזקנו ולא פגענו בכביש הבטחון ושטויותיו של פיני ליפסקר פשוט מצחיקות. כל רכב כיבוי שלא נדע (וכבר היו כאלו במקום) יכול להגיע בעת הצורך.
6. אני מק בל את העובדה שפיני ליפסקר נותן המון צדקה ובדרך כלל. וכדאי לכל אחד כמעט להשתדך איתו למרות שאני חושב שהמעשה הזה שהוא עשה חמור ביותר. ומגעיל..
גם הרבסט נותן לא מעט וגם הוא אדם טוב ומשפחה טובה ואני מאמין שרבים מהכותבים היו מוכנים לקבל ממנו נדוניה יפה תמורת בנם.
אז נא להיכנס לפרופורציות.
מישהו כתב כאן מקודם על קוראים אלעד ואני לא יודע אם הוא התכוון לשיבחו או לגנותו
אני רק יכול לתת טיפ קטן. לפני שליפסקר הלך ל"עיתונות הזרה" הוא ככל הנראה ניסה את מזלו באלעד. היו עוד שניסו לשכנעו לכתוב וללכלך סתם אבל הוא לא ירד לרמת הצהובונים הארציים.
אולי זה היה מוסיף לו רייטינג אבל אנחנו ביקשנו שלא יכתוב לפחות עד לסיום הטיפולים המשפטיים. הוא קיבל את דעתנו וגנז את הכתבה.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2006 14:28 |
|
| |
לא רק מרנן
אינני מבין את הברברת שלך ושל חבריך בהגנה על הרבסט וחבורתו, או שגם אתה נמנה על קבוצת הקאובויים שפשוט עשקה גנבה ורמסה בגרל גאוה ובמצח נחושה את הרכוש הציבורי. !!!!
אני מת לראות את המסמכים שעליהם אתם מדברים וממתין בקוצר רוח שתסרוק אותם ותעלה אותם לפורום, אך אני יכול להבטיח נאמנה אין ולא היו כאלה מסמכים מעולם והכל עורבא פרח, שוחחתי היום עם חבר ששאל את קריספל בנדון והלה הגיב לא דובים ולא זבובים, בזמנו היה נסיון של חברה מהשכונת הקוטג'ים להוביל מהלך של סיפןח זוחל אך קריספל באופן חד משמעי קטע מהלך זה באיבו והורה לענת מאירי לטפל בעניין בכל חומר הדין,
ובאשר לליפסקר אני נותן לו יישר כח גדול והלואי ועוד אחרים ינהגו כמוהו לחשוף את השחיתות בעיר הזו אשר שלטון הפחד הוא שם המשחק בה, וכל דאלים גבר,, והדג מסריח מהראש ותחליטו אתם איזה ראש ואיזה קאפילוש, כי כולם נגועים לתוך הקרביים בשחיתות או באלימות בין אם פיסית ובין אם היא מילולית או במכות מתחת לחגורה ומעל החגורה, פשקוילים דייייייייייי נמאאאאאאאאאאס הגיע הזמן להוציא את הכביסה המלוכלכת החוצה, כי המושחתים גנבו גם את המכבסה העירונית.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2006 14:37 |
|
| |
לענבל30 ידוע לכל חברי הפורום מי את ... ולידיעתך הכללית בעלך מדבר בשעת התפילה לא פחות מליפסקר ושלא ימכור לך תותים,,,די לשחיתות
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2006 16:53 |
|
| |
חסידי.......
חחחחח.... מה קרה? אין לך תגובה עניינית אז אתה תוקף אישית..?.... הצחקת אותי (ואת בעלי...) כהוגן...
בעלי אינו נמנה על מתפללי הרבסט.... ואולי ראה את הבית הכנסת הזה מבפנים מס' פעמים בודדות... ואולי טוב שכך...
ודרך אגב אני מקווה שזה לא היה איום.... שאני אתחיל לפחד?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2006 17:27 |
|
| |
כולכם משוגעים ואתם לא יודעים את האמת כולכם מדברים שטויות שטויות הרבסט חטא על זה שיצא נגד נגד רשכבהג הרב גרוסמן ואכשיו ה משלם לו כגמולו על כך שלא שמע בעצת גדולי ומאורי הדור זה לא החבדניק המסכן הזה אלא הוא רק שליח הלוואי שכולם יעשו תשובה לה יתברך ויעזבו אותנו בשקט מכל השבבניקיםהאילו שמסתובבים בעיר ומתפללים אצל הרבסט ובבית הכנסת הגזול של הה טאובר שגם יומו יבוא שהוא לקח שמה לשכנים הצדיקים שמה את בית הכנסת הוא ביחד עם הרבסט שלא שומעים בקול הרב גרוסמן אוי ואבוי מה שיהיה להם זה אסור להתנהג ככה
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2006 17:36 |
|
| |
על הסכין, יכול להיות שכולנו משוגעים (ע"ע הנורמאלי היחיד במשל הידוע).
מה שבטוח זה, שנהייתי משוגע מלקרוא את ההודעה שלך. בחיי'ת, תשתמש בפסיקים ונקודות...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2006 17:52 |
|
| |
על הסכין
מה עשה לך הקב"ה שאתה מערב אותו השטויות של אלעד ? תאמין לי יש לו דברים יותר חשובים מהגינה של הרבסט , והמשכרת של הרב גרוסמן .
וחוץ מזה עדיף שתחזור לחור שהסתתרת בו בתקופה האחרונה , היה הרבה יותר נחמד כשלא ההיית פה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2006 17:59 |
|
| |
הבית כנסת של הרבסט הפך כבר לבית כנסת של אברכים , כל החברה המודרנים עזבו אותו .
|
|
|
|
|