| נשלח ב-22/2/2006 09:13 |
|
| |
מנחם היקר, עכשיו הגעתי לעבודה ופתחתי המחשב. בבחינת "הכרת הטוב", ראשית - אלף אלפי תודות. לפי הסיומת ששמעתי בקליפ הקודם אני משוכנע שזה ילוה אותי לכל היום.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2006 09:36 |
|
| |
אכן נהדר. הנה ההוכחה שאחד ועוד אחד הם יותר משנים. יישר כח גם ליענקלה - רואים את הידים המתנפנפות מלאות האנרגיה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2006 10:59 |
|
| |
מנחם היקר.
שמחתי אותי מאוד ובטוחני שלא רק אותי אלא את כל חובבי החזנות. עיבוד יפהפה של רוטנר וביצוע מעולה של רנד וקלאנג.
ישר כחך ותמשיך כך עוד הרבה שנים!!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2006 12:12 |
|
| |
ממש נפלא, בצוע יפה של היצירה על ידי הצמד רנד וקלנג. יש התאמה רבה בקולות כאשר האחד שר את הטון הגבוה והשני את הנמוך יותר. רק לידיעה שני החזנים הם בוגרי "מכון תל אביב לחזנות" בהנהלתו של החזן נפתלי הרשטיק והדבר מורגש בסגנון ההגשה של היצירה. יש לשבח גם את העבוד והנצוח של יענקל''ה רוטנר כה לחי ותודה למנחם על מאמציו להעלות קטעים מקונצרטים לחזנות.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2006 12:30 |
|
| |
מנחם 1. "יישר כח" מאד נהניתי. האם אפשר לקבל קטעים ארוכים יותר מהקונצרט, או שיש בזה משום גזל? 2. האם נזכה לקליפים מהקונצרט בפתח תקווה?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2006 14:58 |
|
| |
שלום רב
בקשר לשאלתו של מר שחסד3 ,
אני כמו כל חובבי החזנות רוצים שה"חזנות" תמשיך לפרוח ולגדול, ושנוכל כולנו להמשיך ולהנות מהמוסיקה הזו.
אי לכך, אנחנו מחוייבים לדאוג ולראות שפרנסת החזנים ואנשי מקוצוע החזנות יכניס להם כסף ושאנחנו לא נזיק להם בכיסם, ולכן אני נמנע מלהעלות קליפ מקטע שלם, הקטע שיבנה בית המקדש הוא קטע קליל וקלאסי, ולכן התרתי לעצמי חד פעמי להעלות אותו לפורום, לדעתי אם אני אעלה את כל הקטעים הכבדים במלואם האנשים יפסיקו לבוא לקונצרטים ולשלם לכרטיסים מכיוון והם יכולים למחרת ליכנס לפורום ולראות את הביצועים בחינם, ולכן אינני מוכן לתת יד לזה.
חצאי קטעים פה ושם גורמים ההיפך, הם נותנים חשק לאנשים לבוא לקונצרטים וגם בכוחם למשוך קהל חדש שאיננו חובב חזנות לאולמות הקונצרטים ושבתות חזנות, ובכך מגדיל את ההכנסות של הקונצרטים.
בקשר לקונצרט בפ"ת, קיבלתי רשות להעלות חלק מקטע "אשכול" ואני אעלה אותו השבוע לכבוד שבת "שקלים" שיש קהילות שאומרים פיוט זה.
בתקווה להבנה מנחם
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2006 15:11 |
|
| |
מנחם ידידי או כפי שאני אוהב לקרוא לך: אדוני המנהל,
יישר כח גדול וכפול. ראשית על הקליפים וכפול על תגובתך האחרונה הדואגת לעוסקים במלאכה. עלה והצלח. כה לחי.
ידידך
בברכת התורה, העם והארץ
בני וייס
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2006 21:49 |
|
| |
מנחם רק עכשיו קראתי את תשובתך לשאלתי. שיקוליך בהחלט מקובלים עלי, אני אישית מגיע כמעט לכל הקונצרטים וזאת למרות שיש לי הקלטות (לא בוידאו) אותם אני שומע להנאתי בכל ימות השנה. תודה על מפעלך למען חיזוק החזנות והפצתה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2006 00:04 |
|
| |
אינני יודע ממה אתם מתלהבים. לדעתי, זה חובבני לחלוטין. השניים אינם מתואמים כלל וכל רגע צריכים להחליט מי ישיר עכשיו ומי אח"כ; מי ישיר גבוה ומי נמוך. כמו"כ קטע החזנות איטי מדי שאפשר להירדם. זה צריך להיות הרבה יותר "חי". לגבי העיבוד, הוא אכן מוצלח!
|
|
|
|
|