|
|
| נשלח ב-25/2/2006 23:44 |
|
| |
חלילה אני רק אומר את אשר על ליבי וזה נאמר מכאב
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2006 09:51 |
|
| |
אני חושב שכל האשכול הזה- בטעות יסודו!!!! האשכול נפתח כך: "נניח לרגע בצד את הוראתו של מרן". כאילו, מה????? נניח לרגע את הוראתו של מרן???
מצביעים ש"ס בגלל הוראתו של מרן!!!
כי מרן אמר!!!
אין פה שאלות, בקשות, מענות וטענות!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2006 15:41 |
|
| |
חושש,
עד אנה מאנת ליענות מפני.
אתה מוכן לשרוף את כל העולם במסגרת אהבת נעוריך לאריה דרעי, וכתוצאה מכך עוינותך העצומה לאלי ישי.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2006 22:02 |
|
| |
בעצם מי שיצליח לשכנע אותי להצביע למפלגה אחרת אני אשקול
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2006 01:03 |
|
| |
ישנם אלף אחד סיבות מדוע לא להצביע ש"ס וכל אחד יעשה מה שהוא מבין
מבחינתי כל זמן שהאפס הזה מר אלי ישי בתנועה הזו זו הסיבה הכי חזקה לא להצביע לרשימה הזו דיי נמאסת...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2006 11:17 |
|
| |
חושש,
אני שמח על הצהרתך : "אין לי עוינות כלפי אלי ישי"
מעיון בהודעותיך בפורום זה, בכמה וכמה אשכולות, ניתן להסיק שחזרת בתשובה,
ואני מברך אותך על כך.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2006 11:22 |
|
| |
רביד מעיון בפורום תיראה שאין ולו הודעה אחת נגד אלי ישי במובן האישי רק במובן הפוליטי יש המון דברים שאני לא מסכים איתו וזה בישביל שיקח את זה בתור ביקורת בונה בכל זאת הוא יהודי ספרדי שהרב עובדיה אוהב אותו אבל בפוליטיקה לדעתי הוא לא עשה הרבה וחבל
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2006 19:58 |
|
| |
איש חושש,
כדאי שתקשיב לדבריו של מרן, כאן: http://www.maran1.com/yazdim.php
ותזכור, אתה לא מצביע בשביל אדם זה או אחר. אתה מצביע בשביל לתת כח שיאפשר למרן להפיץ עוד תורה בעם ישראל. להוסיף עוד מקוואות. לעזור לעוד יהודים לחזור אל המסורת. זו המטרה למענה אתה מצביע.
ואם אתה לא מצביע ש"ס, או משכנע אנשים אחרים לא להצביע, אז אתה לא מעניש את אלי ישי ולא אף פוליטיקאי אחר, אבל אתה כן מעניש מאות אלפי יהודים שש"ס היתה יכולה לעזור להם אם היה לה יותר כח.
בקיצור, איש חושש, די לפוליטיקות. אתה מצביע ש"ס לא בגלל פוליטיקאי כזה או אחר ולא בגלל מדיניות כזו או אחרת, אלא בשביל להפיץ תורה בעם ישראל. זה תזכיר לעצמך כל הזמן שוב ושוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2006 20:01 |
|
| |
בזה.שאני.מצביע.ש"ס.אני.לא.עוזר.לרב.עובדיה אני.עוזר.נטו.לאלי.ישי עוד.משכורת...
|
|
|
|
|