|
|
| נשלח ב-26/2/2006 23:53 |
|
| |
אני מצטרף לעין סורקת.
בקרית גת אפשר וכאן לא?
מצד אחד הועלתה כאן טענה ש"זה לא יילך" וכו' ומצד שני "נראה אותו עושה את זה".
קודם שיביאו. אחר כך - נראה...
ואל תשכחו שישנם תפקידים נלווים וכל עובד/ת זה רווח נקי. לנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2006 00:07 |
|
| |
אלעעדד וענבל, זה נחמד ויפה לנסות ללמד זכות, גם אני בעד, אבל בכל זאת תרשו להציק לכם מעט ולשאול האם מדובר בנסיון אמיתיוכנה או שמא התנהגות בת יענה אשר פעם אחר פעם טומנת ראשה בקרקע ומתחמקת מהמציאות הטופחת על פני כולם. ניסיתי קודם להביא רשימה חלקית של נושאים שעלו לסדר היום ע"י צביקה במסע יחצנו"ת עלוב ואף אחד מהם לא הגיע כלל לשלב ביצוע.
אז אפשר להתנהג כמוכם, ולומר בואו ונמתין ( עד מתי ? ) ואולי איתרחיש ניסא, או לחילופין לחפש אלטרנטיבות נוספות, אני מעדיף את הדרך השניה.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2006 00:20 |
|
| |
די אם הספקולציות,
נסיון נחמד אבל אם לא תאושר הרחבת הגבולות לאלעד, אפילו את מוסך ששון מראש העין אי אפשר להביא, פשוט אין מקום.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2006 01:42 |
|
| |
גיוואלעד, זאת כבר שאלה אחרת ונושא אחר.
בכל מקרה - תן צ'אנס. אם תבוא אינטל הרי שהרווחנו ואם לאו, המצב לא השתנה.
לתקוף מראש זה לא חכמה.
תוקן על ידי - אאללעעדד - 27/02/2006 1:40:31
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2006 04:08 |
|
| |
ההתרשמות שלי היא שהידיעה על המו"מ עם אינטל היא ברווז עיתונאי. הנה כלל אצבע בדוק: מי שעושה - הולך על מעט ובטוח, מי שרק מברבר - ידבר על השם הכי גדול ומפוצץ שהוא מכיר.
לכשעצמו, הרעיון של להביא לכאן את אינטל הוא נואל וחסר סיכוי. קודם כל, אינטל עובדת 7 ימים בשבוע וקשה להאמין שהם יעבדו כך באלעד. שנית, אם לבנק פאג"י לקח חצי שנה למצוא כאן כמה מטרים לסניף בנק, איפה בדיוק תפתח אינטל את מפעליה? והעיקר, אינטל תרצה סיבות טובות לבוא לאלעד, ופשוט אין סיבות כאלה - מהנדסי חומרה אין כאן, מתכנתות זולות לא תהיינה לתועלת לאינטל, עובדי ניקיון ותחזוקה יש בכל מקום. אז למה שאינטל יבואו דוקא לפה?
בקיצור, אם מישהו חולם להביא לכאן מפעל של אינטל, כדאי לו לנחות ומהר...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2006 09:12 |
|
| |
חצי טון
אם אינני טועה, אז הרעיון של "אינטל בפריפריה" כולל קורסים, התמחות, שיבוץ וכו' לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2006 09:32 |
|
| |
ok חברה' ..... ע"מ להוריד את נימת ההתנגחות בראש המועצה.... אני מתנצל על הסיגנון התוקפני והבוטה שנקטתי . לא זאת היתה מטרתי ....על אף שדעתי היא שכל "נבחרי" הציבור המונחתים מאמינים כי נבחרו כדי לסדר ג'ובים למשפחה ולמקורבים, כשטובת הציבור לא כ"כ בראש שלהם . אבל ניחא .... אולי נעלה כאן מספר רעיונות לגבי מה שניתן לעשות במצב הנתון ..... עם כל הכבוד, דעתי כדעת אלה שסוברים כי הבאת חברות הי-טק, בסגנון אינטל, לאלעד גובל בדמיון קצת פרוע, בלשון המעטה. אך לעומת זאת, תעשיות Low-Tech .... הסכויים הנם יותר מטובים. לדוגמא : מפעלי הרכבת מוצרי צריכה אלקטרוניים, או הרכבת מוצרי חשמל (גופי תאורת חירום או מוצרים דומים לתעשית הבנין) .... וכו'. ישנה גם אפשרות להקים במקום מכללה להכשרה מקצועית, כדוגמת "אין ליין" : http://www.inline.co.il/Index.asp?CategoryID=151 יצא לי לשוחח עם מנהלי המכללה על אפשרות הקמת שלוחה באלעד והרעיון לא נפסל . בקיצור, אלה יוזמות שיש להן זכות קיום בעירנו כשההשקעה של הראשות היא רק בהקצאת מקום ( לא גדול במיוחד), בהנחות במסים, וכאשר הפעילות יכולה להיעשות בקראוונים (לא מצריך בניה יקרה) הערך המוסף של מפעלים מסוג אלה הוא ברור ומידי מה דעתכם ?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2006 13:02 |
|
| |
הוא אשר אמרתי ביקורת צריך, אך הסגנון רבותיי, הסגנון שלפעמים משפריץ לכל עבר ולא הבחנה מבריח מהפורום כותבים מצויינים וענייניים.
ולגופו של עניין אם בביקורת עסקינן והיא צריכה להאמר הוא על כך שבמקום להתעסק בברווזים וכו' או במירוץ הבלתי מציאותי בדבר הרחבת הישוב, מדוע לא מנצלים את המע"ר שלמיטב ידיעתי מתוכננים בו כ-150.000 מ"ר שלדעתי ניתן במיידי לשווק אותו ולא צריכים להבהל מהגודל כי ניתן לדרג את השיווק ולשלוט על הביצוע בהתאם לצרכים והגיע הזמן לנפנף את כל הטרדנים למיניהם שחושבים שבזה שקנו דירה בעיר יש ביכולתם למוע פרנסה מ8000 בתי אב ממש חוצפה!
כ"כ איזור נוסף ניתן לשיווק בסדר גודל של כ- 200000 מ"ר במה שמכונה איזור השירותים העירוניים היכן שנמצא המסוף של אגד, למי ממתינים ומדוע אוזלת היד הזו נמשכת, לפי הפרסומים בעבר כבר מזמן היה ניתן לשווק ושלא לדבר על איזור הספורט והנופש שכה נדרש לעירנו???
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2006 13:11 |
|
| |
activecool,
מעניין, מוזר, משעשע...
מיהו זה שמשתלח בתושבי איזור המע"ר הדורשים ובצדק שהחלטות ומעשים הנוגעים במישרין לערך דירותיהם ינוהלו ויתקבלו בשקיפות ובמנהל תקין ומכנה אותם בתארים החביבים והתרבותיים "טורדנים שצריך לנפנף" ו"חצופים"?
כן כן, אותו גולש מטיף מוסר סטייל "חנה בבלי", הסבור שמתיחת ביקורת נוקבת על צביקה כהן היא מעשה פסול.
הצביעות, אוי הצביעות.
תוקן על ידי - פוילישער - 27/02/2006 13:12:41
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2006 13:24 |
|
| |
פולישער,,, צביעות??? אתמהה
איך אתה מסביר שכאשר אני קונה בית וזה לאחר שכל התבעו"ת דהיינו תכניות בניין העיר מאושרות ברמה זו או אחרת ובשקיפות מלאה של גורמי התכנון השונים, ועזוב אותי מתכמוני המשווקים למיניהם שמסוגלים למכור לך דירה בירח ובהבטחות סרק של גינה ליד הבית וכו' עין ערך "גרוסמן" כן אני מתכוין ל,,, בעה"ב של בית ומנוחה והבטחותיו השונות ומשונות לרוכשי בית ומנוחה והשד יודע מה,
אותם רוכשי הדירות ברח' רש"י אשר בחוסר תום לב משווע, או טמטום קורע מנהלים מאבק על תנאי לוקסוס כאשר הם במו ידם רכשו דירה באיזור הסמוך למע"ר, וכעת מגלגלים עיניים לשמיים אז על אזו צביעות אתה מדבר כאשר אותם פרובוקטורים מחזיקים את כל העיר ב,,,, והופכים אותה לבית ת מחוי ענקי במזה"ת
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2006 14:51 |
|
| |
נווווווווו ???????? מקדמים עניינים או.... מחסלים חשבונות אישיים ?? בואו נשלב כוחות ונעשה משהו לטובתנו אנו !
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2006 16:24 |
|
| |
activecool
גם אוויל מחריש חכם ייחשב.
אם אין לך מושג על מה נסובות טענותיהם המוצדקות של הדיירים (ועל צדקת טענותיהם אין עוררין, ראה דברי הימים של הפורום), מן הראוי שתשתוק.
אך אתה, כאחרון הצבועים, לא רק שאינך מחריש, לא רק שהנך תוקף ומשתלח בבוטות ובגסות, אף מעיז הנך להטיף מוסר כנגד טענותיו העניניות של פותח האשכול.
אכן נימוסין לדוגמה - מבית "נאה דורש ולא נאה מקיים".
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2006 19:13 |
|
| |
אוי פולישער החסוד,,, מי יגל עפר מעיניך
אני מבין שהנך נוקט בשיטה המקובלת שההגנה הטובה ביותר הינה ההתקפה אך במקרה הזה זה ממש מיותר
א, אינך יודע מי אני ולו ידעת,,, לא היית מתבטא כפי שהנך מתבטא בלשון המעטה, לא רק שאני מכיר את העובדות הדק היטב אלא אפילו,,,
ב, אני תולה את סגנונך בהשפעת הסביבה ואני תקווה שעם הגי לזה יעבור ואין לי ספק שזה יקר במוקדם או במאוחר וככלשיקדם כן ייטיב.
ג' כל הערותיי לפותח האשכול היו אך בלבד על הסגנוןולא על הכוונה שאני בהחלט תומך בהעלאת נושאים חשובים לסדר היום וזה מה שעשיתי.
ד' קח את הדברים שכתבתי ותבדוק אותם אחת לאחת באופן ענייני ותווכח כמה הם צודקים וכמה טובה גלומה ביישומם לטובת כלל העיר
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2006 19:25 |
|
| |
"טורדנים שצריך לנפנף, חצופים, חוסר תום לב משווע, טמטום קורע" (אגב, סבר את אוזני, "טמטום קורע" מהו...?) ועוד שאר פניני לשון של "נופת צופים".
אכן מטיף ל"סגנון ראוי" הנך, וכל מילה נוספת מיותרת.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2006 19:40 |
|
| |
נו... נו... ילדים .... (-: בואו נתקדם .... המלאכה מרובה .... והזמן אוזל ....
|
|
|
|
|