בית פורומים ישיבת הגולשים התמימים חבד

בדיחה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/2/2006 14:23 לינק ישיר 
בדיחה

כומר ורב נוסעים ברכבת.הכומר פונה אל הרב בצורה מתגרה ואומר "בוא נברר מי מאיתנו יותר חכם,נשאל אחד

את השני שאלות,ומי שלא ידע את התשובה יחויב לשלם לשני 1000 דולר".

עונה לו הרב:שמע אני בן אדם תפרן אין לי לתת לך 1000 דולר.

אבוא לקראתך אומר הכומר אם לא אדע לענות לשאלתך אשלם לך 1000 דולר ,אם אתה לא תדע תשלם לי רק דולר אחד.

טוב, אני מתחיל אמר לו הרב .מה זה עם עשר עיניים,שבע כנפיים וארבע זנבות? הכומר שבר את הראש קרוב 

לחצי שעה, אך לא הצליח לגלות, מה התשובה ?צעק  הכומר לבסוף ,  קודם תביא את האלף דולר אמר הרב

הכומר נתן לו ושאל שוב מהי התשובה? לא יודע אמר הרב קח דולר.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2006 14:32 לינק ישיר 

חחח זוג הורים צעירים קשה היה להם להתעורר כל הזמן לטפל בילדים בלילה. עשו הסכם. עד חצות תקום האם ומחצות האב. טוב הולכים לישון והאמא קמה כל רגע לטפל בילדים עד שמגיע חצות ונשכבה היא לישון בניחותא סוף סוף. אחד הילדים קם ומתחיל לבכות. שני ההורים ממשיכים לישון. הילד בוכה והאמא מתחילה להתעצבן, "למה אתה לא קם!!!!!!" היא שואלת. "אני לא התערבתי בחצי שלך, את אל תתערבי בשלי!!!!!!"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/2/2006 15:37 לינק ישיר 

מרוקאי אחד יושב בבר ושותה לו להנאתו. פתאום נכנס מישהו וצועק לו: "חיים, אשתך בוגדת בך!". המרוקאי, בלי לחשוב, לוקח מייד סכין ורץ הביתה במהירות. בדרך פוגעת בו מכונית ואמבולנס מפנה אותו לבית חולים.

המרוקאי שוכב באמבולנס וחושב לעצמו: "אני חייב להיות יותר רגוע. אני חייב לא להיות כל כך עצבני... אני בכלל רווק ולא קוראים לי חיים...".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2006 16:32 לינק ישיר 

אהבת בן איכר זקן באירלנד ביקש לחפור את אדמת הגינה שלו כדי לשתול בה תפוחי אדמה, אך העבודה היתה קשה מדי בשבילו. בנו היחיד, שיכול היה לעזור לו, ישב בכלא על שוד בנק. הזקן ישב וכתב לבנו מכתב בו סיפר לו על צרותיו. לא עבר זמן רב והוא קיבל תשובה מהבן: - "בשם פטריק הקדוש, אבא, אל תחפור בגינה!!! שם קברתי את הכסף." בשעה ארבע לפנות בוקר הופיעו שנים-עשר שוטרים, הפכו את הגינה על פיה ולא מצאו את הכסף. הזקן המבולבל כתב לבנו מכתב נוסף, סיפר לו מה קרה ושאל אותו מה לעשות עכשיו. - "שתול את תפוחי-האדמה שלך, אבא יקר", ענה לו הבן. "זה מה שיכולתי לעזור מהמקום בו אני נמצא..."

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/2/2006 16:38 לינק ישיר 

שני קבצנים יושבים זה לצד זה בשוק של מקסיקו-סיטי, לאחד צלב ולאחר מגן-דוד. הרבה מהעוברים מביטים בשני הקבצנים, אך זורקים מטבעות רק לקבצן עם הצלב. עובר שם כומר ורואה שהקהל נותן נדבות רק לקבצן עם הצלב. לבו נכמר והוא ניגש לקבצן עם המגן-דוד ואומר לו: "בחורי המסכן, אינך מבין כי זו ארץ קתולית, אנשים לא יתנו לך נדבות אם תשב עם מגן-דוד, ובמיוחד כשאתה יושב ליד קבצן עם צלב. למעשה, חלק מהם יתנו נדבה לקבצן עם הצלב דווקא כדי להכעיסך ולהעליב אותך!" פונה הקבצן עם המגן-דוד לקבצן עם הצלב ואומר לו ביידיש: מוייש'לה, תראה מי מנסה ללמד שיעור בשיווק את הגולדשטיינים..."

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/2/2006 16:44 לינק ישיר 

תוקן על ידי - אזרחי - 26/02/2006 16:44:16

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/2/2006 16:47 לינק ישיר 

צרפתי עיוור אטלקי חירש ויהודי נכה יושבים על ספסל.
פתאום מבעד לזוהר וערפל מגיע ישו.
"היום אגמול לאוהבי ואבצע לכל אחד מכם נס!"
ישו נגש לצרפתי ואומר: "אתה מאמין בי ולכן אתה תראה!", שם ידו על פניו של הצרפתי ופתאום הצרפתי רואה!

אח"כ ניגש לאיטלקי ואמר: "אתה גם מאמין בי ולכן אתה תשמע!", שם ידיו על אזני האיטלקי ולפתע האיטלקי שומע!

אח"כ ניגש ליהודי. - "רגע רגע! אל תעז לשים עלי את ידך!" אומר היהודי. "אני חי מביטוח לאומי!".

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/2/2006 19:28 לינק ישיר 

( סליחה על האורך )...

אלוהים ברא את החמור ואמר לו :
תהיה חמור, תעבוד קשה מהזריחה עד השקיעה
תשא על גבך משקולות, תאכל דשא, לא תהיה חכם ותחיה 50 שנה.

ענה לו החמור : ריבונו של עולם, אני אהיה חמור, אבל לחיות 50 שנה זה יותר מידי. אסתפק ב 20 שנה.
ואלוהים נענה לבקשתו.

למחרת בא אלוהים אל הקוף ואמר לו :
הייה קוף, קפוץ מענף לענף, הצחק את האנשים ותחיה 20 שנה כקוף.
חשב הקוף וענה: ריבונו של עולם, אני מוכן להיות קוף, אבל לחיות 20 שנה זה יותר מידי, אנא, קח לי מחצית מחיי.
התחשב האלוהים וקזז לו עשרייה.

אחריו ברא אלוהים את הכלב ואמר לו:
אתה תשמור על בני הבריות, תהיה חברם הכי טוב, תאכל את השאריות שיתנו לך ותחיה 25 שנה.

נאנח הכלב וענה: ריבונו של עולם, אני אהיה כלב, אבל לחיות 25 שנה ככלב זה יותר מידי. אסתפק ב 10 שנים.
ואלוהים התחשב ונענה לבקשתו.

לבסוף ברא אלוהים את האדם ואמר לו :
תהיה אדם, שלוט עם שכל על כל פני כדור הארץ והשתמש בו כדי לשלוט על כל העולם, ותחיה 20 שנה.

ענה לו האדם: ריבונו של עולם, אני מוכן להיות אדם, אבל לחיות רק 20 שנה כאדם זה מעט מידי. תוסיף לי בבקשה את 30 השנים שהחמור ויתר, את עשרת השנים שהקוף לא רצה ואת 15 השנים שהכלב דחה. אז, אהיה מרוצה להיות אדם.

חייך האלוהים ואמר - יהי כן ! ! !

ומאז חי האדם - 20 שנה כאדם.
מתחתן, לוקח משכנתא, מביא ילדים ועובד כמו חמור 30 שנה.
כשהילדים עוזבים את הבית חי 10 שנים כמו קוף - קופץ מביתו לבית הילדים ועושה צחוק מעצמו כדי להצחיק את הנכדים.
כשמגיע לפנסיה חי לבד במשך 15 שנה ומת כמו כלב...

אחלה עסקה עשה לו האדם............

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2006 19:36 לינק ישיר 

ניינוי

גדול! יש לזה מבנה של איזה מדרש של חז"ל.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/2/2006 13:22 לינק ישיר 

גבר אחד הלך להרצאה בנושא : "תהיה גבר!!!"
חזר הביתה נחוש ושלם בגבריותו - פנה אל אישתו ואמר לה:
מהיום והלאה כל ערב את מכינה לי ארוחת ערב למופת,
וכשאני חוזר מהעבודה את חולצת לי נעליים ונועלת לי נעלי בית רכות
ואז את מגישה לי את ארוחת הערב הטעימה
אח"כ את מגישה לי לשולחן קינוח טעים טעים
ואח"כ את מנקה אחרי את השאריותת.

לאחר כל זה את מכינה לי אמבטיה חמה עם שמנים וריחות טובים,
ובסיומה נחשי מי יסרק לי את השיער...

עונה אישתו: חברת קדישא??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2006 19:18 לינק ישיר 

תהיה גבר....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/2/2006 22:02 לינק ישיר 

אישה טיילה ביער ולפתע ראתה צפרדע תפוס במלכודת.
הצפרדע אמר לה: " אם תשחררי אותי אמלא לך 3 משאלות. "  והאישה שחררה את הצפרדע...
אמר הצפרדע לאישה , "תודה , רק פרט אחד נוסף עלייך לדעת אודות המשאלות:  מה שאת מבקשת עבורך יתקיים עבור בעלך פי 10 ממך !!!!!! "
ענתה האישה לצפרדע: " אין בעיה..."

" משאלתי הראשונה היא להיות האישה היפה ביותר בעולם."
הזהיר אותה הצפרדע, " אל תשכחי שבעלך יהיה הגבר היפה ביותר בעולם ! "
ענתה האישה: " זה בסדר גמור, אני אהיה האישה היפה ביותר והוא יסתכל רק עליי."  וכך היא נהייתה האישה היפה ביותר בעולם !

" משאלתי השנייה היא להיות האישה העשירה ביותר בעולם ! " ענה לה הצפרדע: " בעלך יהיה עשיר פי 10 ממך..."
" אין בעיה " ענתה האישה, " מה ששלו שלי ומה ששלי שלו..."  וכך היא נהייתה האישה העשירה ביותר בעולם...

שאל הצפרדע: "מהי משאלתך השלישית? "
ענתה האישה: "אני רוצה שתהיה לי התקפת לב קלה..."    

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2006 08:56 לינק ישיר 

מצורף קובץ

..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/3/2006 14:19 לינק ישיר 

הצפרדע של ניינו הזכירה לי את הבדיחה הזו של אוריא בני, איש מחשבים צעיר:

בחור-מחשבים הולך בדרך ופתאום הוא רואה צפרדע. הצפרדע אומרת לו "תרים אותי, תרים אותי". הוא מרים אותה ושם אותה בכיסו.

ואז הצפרדע מקרקרת לו בכיס ואומרת "תשמע, אם תיתן לי נשיקה אני אהפוך להיות בחורה חושנית ומהממת ואני אשאר איתך".

הבחור מתעלם ומשאיר אותה בכיס.

הצפרדע עוד פעם, "תשמע, אם תנשק אותי אני אהפוך..."

הבחור מתעלם.

בפעם השלישית הצפרדע כבר מנדנדת והבחור-מחשבים מוציא אותה, שם אותה על השולחן ליד המחשב ואומר לה: "תקשיבי, צפרדעונת, לבחורה חושנית ומהממת אין לי זמן והיא גם לא תעשה רושם על החברים שלי. אבל צפרדע מדברת..."

פחחחחח...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/3/2006 15:32 לינק ישיר 

מצורף קובץ

*

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/3/2006 08:57 לינק ישיר 

הוא ישב בשקט וקרא עיתון בזמן שאשתו הגיעה מאחוריו והיכתה אותו בראשו עם עיתון מגולגל. "אייייי! למה עשית את זה?" הוא שאל "זה בגלל פיסת הנייר שמצאתי בכיסך עם השם 'מרי לו' רשום עליו" כעסה האישה. "לפני שבועיים הייתי במרוץ סוסים ומרי לו היה השם של הסוסה שהימרתי עליה" הוא הסביר "אוי אני כל כך מצטערת, הייתי צריכה לדעת שיש הסבר הגיוני לכל זה" היא אמרה . שלושה ימים אח"כ הוא צפה בטלויזיה כשאשתו התקרבה מאחור והיכתה אותו במחבת ברזל והוא התעלף. כשהתעורר שאל "ובשביל מה זה היה?" ענתה האישה: הסוסה שלך התקשרה ".

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > ישיבת הגולשים התמימים חבד > בדיחה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext