בית פורומים קונצרטים של חזנות

ואם כבר אז כבר..

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/2/2006 21:40 לינק ישיר 
ואם כבר אז כבר..

גם הלינק שמנחם העלה וגם הלינק שאני העליתי בעזרתו של מנחם... זה מביא אותי לשאול:

חבריה מישהו מכם יודע למה הוא (החזן יעקב יוסף שטרק) לא מופיע כאן בארץ? למה לא רואים אותו כאן?

אני פונה מכאן אליך ד"ר סובול! אני באמת נהנה מהפירות שאתה מצמיח ומשקה כאן בשדה הפורח של החזנות ועל כך אני באמת מודה לך! תודה רבה! אך יחד עם תודתי אני מבקש ממך אולי תביא לנו גם את הפרח הזה? אני כמעט בטוח שכולנו נהנה.. גם אתה וגם כל החובבים... עוד יותר מכך אני בטוח שאם אתה תרצה להביא אותו אז אתה תביא אותו.. אז... הנה ביקשתי!!

יש מישהו שמצטרף לבקשה שלי?

(ד"ר סובול... אמרת בעבר באחת מתוכניותיך שאתה נוהג לעיתים, כשזמנך לרשותך, להיכנס ולצפות כאן בפורום.. מסתבר שתראה את הבקשה...)

חבריה אם יש מישהו שחושב כמוני שיצטרף כאן ויכתוב את זה... לכו תדעו לאן נגיע...?

ואם יש מישהו שמכיר אישית את סובול (רו"ח בני וויס?) אשמח אם יעביר הלאה.. אולי יגיב בשמו?

תוקן על ידי - baby_siter - 27/02/2006 22:06:06

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2006 22:36 לינק ישיר 

לפני שנה החזן שטרק הופיע בקונצרט "הצלה" שערך דורון גלעזר ובצמוד לו בשבת במלון נובוטל.
החזן שטארק הוא אומנם בעל סגנון ורגש אבל עדיין לא התאמן מספיק כדי להופיע עם תזמורת סימפונית מליאה.
  בעזרת השם

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/2/2006 00:32 לינק ישיר 

ראשית תודה רבה רבה על הקטעים לשמיעה, זה נהדר.
שנית, שטארק בקטעים האלו מוכיח ייחודיות שיש לו בהוספת נופך משלו בטוב טעם ובחן רב, ואני מצטרף לקריאה להביאו ארצה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2006 21:47 לינק ישיר 

חבריה... כמו שכתבתי... מי שנהנה שגם יגיב..
אני מעלה את האשכול הזה (תוך כדי שמיעה של ה' מלך...) בכדי שפשוט מאוד- תגיבו ותצטרפ ל"עצומה" הזו! יש כאן הרבה חברים עם יד ורגל בעולם החזנות! נכון? אז יאללה! תגיבו ותתחילו להשפיע...

תודה.. ושוב- תהנו מהשטיקלאך!

בייבי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > קונצרטים של חזנות > ואם כבר אז כבר..
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext