בית פורומים ישיבת הגולשים התמימים חבד

גן עדן עכשיו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/3/2006 13:58 לינק ישיר 

אזרחי, למה שירצו למגר את תופעת הטרור? הרי הטרור הוא שנותן להם משמעות, מקום בעולם, כבוד, נוכחות, רווחים מדיניים וכסף. כל העולם חיזר ומוסיף לחזר אחרי הערבים אך ורק בגלל הטרור. 

בדיוק בגלל הרעיון המטופש הזה שהבאת, אנחנו בעצמנו הקמנו את צבא פלשתין , על 7 זרועותיו, משום שהחלטנו שהוא ימגר את הטרור במקומנו, והיום יש שם צבא מסודר - העוסק בטרור - אבל עם נשק חם במקום מקלות ואבנים...

אתה לא יכול לשנות את קו המחשבה ותרבות של עם, משום שזה נקבע לפי הספר המחנך אותם. אנחנו מחונכים על התורה, המערב על הברית החדשה והמוסלמים על הקוראן, וזה בכלל לא משנה אם הם אדוקים או לא. התרבות נקבעת לפי הספר.

אתה לא יכול לבוא עם הקו שלך משום שאתה בטוח שהקו שלך יותר נכון, ולכן כולם אמורים לחשוב כמוך. אתה צריך לכבד את קו המחשבה השונה שלהם, להבין מה הם רוצים או מה משפיע עליהם, ולהיענות לזה, ולא למה שלך נראה הנכון. 

אתה ואני חושבים שטרור זה רע. אתה לא יכול לשכנע מוסלמי שטרור זה רע, כשהספר שלו אומר לו שזה טוב.  

אנחנו מנסים שוב ושוב להכריח אותם לחשוב כמונו. אנחנו עשינו זאת במשך 60 שנות קיומה של המדינה עם אזרחי ישראל הערבים. השגנו משהו? קדחת.

בעבודה שלי, כלל ראשון זה שעלי להשתמש במושגים של האדם שמגיע אלי, ולא במושגים שלי. אחרת לא הייתי יכולה לעבוד ולא הייתי יכולה לעזור. אני לא חושבת שזה שונה בהידברות בין עמים.

כאשר שר אנגלי מגיע לשוחח עם שר ישראלי, הוא לומד את אופיו, את ההיסטוריה שלו, את כל תולדות חייו, את התקדמותו הפוליטית, מה מעניין אותו, מה מכניע אותו או מפתה אותו ועל מה לא יוותר.... וזה רק לפגישה יחידה, ככה, לא משהו שמשנה את כל החיים.
 אנחנו הלכנו לדבר עם ערפאת - בלי אפילו לנסות ללמוד מי הוא, בלי התייעצות עם מזרחנים, בלי לבדוק את ההיסטוריה שלו ויחסו להסכמים, בלי לברר מה הוא רוצה, מה משפיע עליו, איזו תדמית הוא מבקש ליצור, מה הוא חושב עלינו... למשל, דבר הכי פשוט - לא הבנו, למרות שהיו לנו מיליון הוכחות לזה, שמובארכּ הוא האדון שלו והוא עושה כל מה שמובראכּ אומר... טיפשות, עיוורון, יהירות.

ביילין אמר "הוא יאכל מכף ידי". אהה. תראה היום מי אוכל מכף ידו של מי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/3/2006 14:05 לינק ישיר 

אז מה שאת מציעה זה עולם נקי ממוסלמים שזה בעצם עולם נקי מטרוריסטים [ רק שהמילים נרדפות] מזכיר לי את רבי שמעון בר יוחאי שאמר "טוב שבנחשים - רצוץ את מוחו" מעניין אם בארס קורא כאן.. לסיכום, קראתי מה שכתבת ועכשיו את מאלצת אותי לחשוב. הסוגיה קשה, וצריך שנצליח כמו חוני.. דברייך כבדים ומזכירים את משה רבינו שהיה כבד פה, והיה קשה לקבל את מה שהוא אומר מרוב שזה היה כבד. בינתיים הוצאת אותי משווי משקל ואיבדתי אחיזה עד הודעה חדשה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/3/2006 14:31 לינק ישיר 

איש יקר,

איפה שמעת בכל מה שאמרתי שצריך להיות עולם נקי ממוסלמים? מוסלמים אומרים שצריך להיות עולם נקי מכל מי שלא-מוסלמי, אני לא אמרתי את זה.

אני אמרתי שצריך ללמוד להקשיב להם, להבין את התרבות שלהם, לשמוע, בשם שמיים, מה שהם אומרים ולא להלביש עליהם מה שהם לא אמרו ולא רצו מעולם...

לדבר איתם לא מלמעלה, לדבר איתם לא ממקום של "אנחנו עשירים וצודקים ואילו אתם מסכנים וטועים - אנחנו נעזור לכם להיות כמונו" שזה מה שהעולם עשה ועושה עד עכשיו.

צעד ראשון זה ללמוד את התרבות המוסלמית, להיעזר במזרחנים !!!!!!!  מה יותר הגיוני מזה??!  ולדבר איתם מתוך הבנה והקשבה של קו המחשבה שלהם, ולא לנסות שוב ושוב להלביש עליהם את קו המחשבה שלנו.

מכאן כבר הכל יסתדר.

למשל - להבין את הכבוד שלהם לכוח ולסמכות ולהגיד ישר "אתם רוצים להרוג אותנו אבל אנחנו לא ניתן. אנחנו חזקים מדי. לא יעזור לכם כלום - לא תשיגו עולם שכולו מוסלמים, לא תשיגו ארץ שכולה מוסלמים. מה עכשיו?"  להגיד את זה, במקום להתפתל עם  הטמטום של "אתם לא מתכוונים להרוג אותנו, אתם רק כועסים כי אתם עניים ואין לכם מדינה... "

בגישה שלנו עד היום יש אולי אהבה וכוונות טובות, אבל יש חוסר-כבוד בסיסי איום ונורא לאיסלאם ולמוסלמים. ואני אומרת: לכבד. אותם ואת עצמנו.

חוץ מזה, קראת את הקטע שכתבתי למעלה בסגול?

תוקן על ידי - מגי_אדם - 16/03/2006 14:33:34

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/3/2006 17:09 לינק ישיר 

תראי מגי, אני לא בקי בקוראן.

לא ידעתי שאחד החוקים שם הוא להרוג כל מי שלא מוסלמי.

גם עכשיו, כשאת כותבת את זה אני עדיין קצת חשדן, שמא אין הפירוש שלך הוא הפשט.

אשמח מאד לראות מקורות או לפחות עוד מי שטוען כמותך בריש גלי.

כעת מה שזכור לי מההודעה המועתקת שלך מהבלוג [או מהאתר] שלך הוא, שמה שטענת שם הוא, שצריך להעביר למוסלמי את המסר שמה שהאיסלם טוען לא הולך טוב עם ההתבוננות הפשוטה בכך שיש עוד אנשים לא מוסלמים בעולם.

היינו : "מוסלמי חמוד - האיסלם שלך מדבר שטויות!"

ומהודעתך הלפני אחרונה קיבלתי את הרושם שלכל מוסלמי יש פוטנציאל רציני מאד להפוך להיות מחבל, מאחר שמאחוריו עומדת שיטה שכזו, שקוצרת היטב את פרותיה בקרב אוכלוסיית המוסלמים ובעצם מייצרת מחבלים מטבעה כמו שעץ זית מצמיח זיתים מטבעו.

ומהודעתך האחרונה הבנתי שכשאתה מתייחס אל מוסלמי, דע מול מי אתה עומד.

ומכולם יחד הבנתי שכל מוסלמי, כל עוד הוא מוסלמי, הוא בפוטנציאל גבוהה מאד להיות רוצח , ושצריך להתייחס אליו כאל כזה, כשמתייחסים אליו.

כל זה רק מתוך שלושת הודעותייך האחרונות.

משהו שגוי בדרך נקיטת המסקנות שלי מדברייך אלו האחרונים?

כעת, אולי יש להסב את הדיון אל הסוגיה מה דינו של רוצח פוטנציאלי?

ולכאורה טובה שיטתך שאם נוציא אותו מהאיסלם, אולי הוא יצא מזה ויפסיק להיות סכנה כלל עולמית.

וגם אם לא, אז תמיד נבהיר לו שאנחנו יודעים טוב טוב מי הוא ומה עומד מאחריו ושידע שאנחנו בכוננות, ואם רק יעשה תנועה אחת לא נכונה, מייד יקבל כדור בראש. הוא ואימאמא שלו.

אבל על כל פנים לפי דברייך, כל עוד קיים האיסלם בעולם, קיימת הבעיה הכלל עולמית.

עבור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2006 17:17 לינק ישיר 

הודעה הקודמת היא לא של זה אל זה אלא שלי.

פשוט אני אצל ההורים שלי.

זה אל זה היתה שם לפני [הם גם ההורים שלה..]

ושכחתי לשנות את הסיסמה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/3/2006 19:52 לינק ישיר 

מגי , רציתי להגיד לך שקראתי את הכתבה שפירסמת, וזה פשוט היה מקסים בעייני,
היכולת לנסח מכתב כ"כ חד בצורה כ"כ לא צינית ורישה , פשוט מקסים.

זה גם גרם לי לחשוב הרבה על המצב.

תודה:-)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2006 22:56 לינק ישיר 

תאמין לי, אזרחי, גם אני נדהמתי. היייתי בטוחה שהאיסלאם, כמו כל דת, מבקש לקדם את האדם
רוחנית, והגי'האד היא פרשנות שלילית של אנשים מסויימים ורעים. לא עלה בדעתי שהקוראן עצמו
מצווה על הרג הכופרים.

כופר הוא כל מי שאינו מוסלמי. לא משנה אם הוא יהודי,
נוצרי,
סיני, עובד אלילים, הודי או אחר.

מי שאינו מזרחן, אינו יודע דבר על תוכנם של הקוראן
והחאדית' - ספרי הקודש של האיסלאם. ספרים שהם המעיין הנובע לחשיבה האיסלמית.
הציוויים
הכלולים בהם קובעים את כללי ההתנהגות, את המערכת החברתית ואת מושגי הטוב והרע של
המוסלמים.

חשוב מאד להפריד בין האיסלאם לבין הסופים. הסופים מדברים
באותה שפת אמת נעלה שמדברות כל התורות הרוחניות באשר הן.

הנה לך כמה
דוגמאות - ציטוטים ישירים מן הקוראן עצמו:

פרק 98 פסוק 6: "...לכן נעניש את
הכופרים
מאנשי עַם-הספר ועובדי האלילים בלהבת אש הגיהינום, בו יישארו לנצח, כי הם הגרועים
שבברואים".

פרק 10, פסוק 5: "זהו אללה ריבונכם שעליכם לעובדו. ולמה אינכם רוצים להיות
מוזהרים, כי אליו תוחזרו כולכם לפי הבטחתו האמיתית? אללה הוא שיצר את כל הברואים ואחר כך
יחזירם אליו למען יגמול כצדקתם לאלה שהאמינו ועשו את הטוב והישר, ואת הכופרים ישקה בגיהינום
מים רותחים ויענישם בעינויים מכאיבים על כפירתם".

פרק 67, פסוק< 6: "וכן הועדנו את
הגיהינום לכופרים בריבונם, שסופם ביש, כי כאשר יושלכו אליו ישמעו התייפחות ורתיחה וכעין
התפוצצות גועשת".

וכך הלאה.. בלי סוף.

פרק 9, פסוק 5: "עם תום ארבעת החודשים
הקדושים, הירגו את עובדי האלילים בכל מקום שתמצאום, קחו אותם בשבי, שימו עליהם מצור וחכו להם
בכל מארב. אך אם יחזרו בתשובה, יקיימו את התפילות ויתרמו את הזכאות, תנו להם ללכת לדרכיהם,
כי אללה סולח, רחמן." תוקן על ידי - מגי_אדם - 16/03/2006 23:24:02

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/3/2006 23:00 לינק ישיר 

תודה לירון.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/3/2006 23:16 לינק ישיר 

ואם מישהו מכם חושב בטעות שיש לי משהו נגד מוסלמים - אין לי. אני אוהבת ומכבדת בני אדם באשר הם, ומוסלמים הם בני-אדם כמו כולם. ולמרות הציוויים הברורים האלה, לא כל המוסלמים רוצחים, ולא כל המוסלמים עוסקים בהשמדת כופרים. אפילו אדוקים בדתם. למה? כי שנאה היא לא טבעית לאדם. אהבה כן. הטוב הוא יותר זמין ויותר טבעי מאשר הרע. והחיים מנצחים את המוות. האינטרסים של החיים יותר חזקים מכל ציוויי המוות. רוב האנשים הם טובים וחפצי חיים. ובכל זאת, תראו מה קורה בעולם, תחברו את זה עם הפסוקים האלה, תבינו את שורש הצרה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/3/2006 10:30 לינק ישיר 

מגי,

אני חוזר על חלק מאחד הציטוטים שלך:

*--StartFragment * "...לכן נעניש את
הכופרים
מאנשי עַם-הספר ועובדי האלילים .."

מה פירוש מ"אנשי עם הספר"?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/3/2006 12:27 לינק ישיר 

שיר אנטי -ישראלי כובש בימים אלה את מצעדי הפזמונים במצרים"

זוהי כותרת בעיתון "ידיעות אחרונות "של יום שישי.

את השיר מבצע הזמר המצרי הפופולארי השאם עבאס,ששר לצלילי מוזיקה

קצבית "כשאנחנו שומעים את המילה ישראל, אנחנו פותחים במאבק , האל הוא

אחד,כולנו קומנדו ולוחמים ונמות מות קדושים".

המסר המרכזי בשיר הוא שהיהודים בגדו באל ונענשו על ידי כך שפוזרו ברחבי העולם.

לאחר שנים התאחד העם היהודי  בדמותה של המדינה הציונית החמדנית

והתאוותנית,הפוגעת בעם הפלסטיני החף מפשע.

הישראלים מתוארים בשיר כמשמידים והורגים ללא בושה ,והפזמון קורא לנקום

את נקמתם של אלה שנפגעו בידי הציונות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2006 14:00 לינק ישיר 

אזרחי, "עם הספר" זה אנחנו. זה-אל-זה - את רואה? הבעיה היא לא האנשים. הבעיה היא הרעיונות. לכי תשמידי רעיון כזה, שיר כזה. הסובייטים הבינו את זה לפני כולם - שאתה יכול להרוג אנשים, אתה יכול להתעלם מעובדות. אבל אף אחד לא יוכל להשמיד רעיון, גם אם אינו מחובר לאנשים או לעובדות. והערבים למדו מהם היטב. המלחמה שלנו היא ברעיונות, לא באנשים. כמה שניסוג, כמה שניתן, כמה שנשפוך כספים על הפלשתינים - הם מולהטים מרעיונות רעים ושליליים לגבינו, ואנחנו צריכים להילחם ברעיונות. כמה שנשנה את העובדות לכאן או לכאן לא יעזור.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/3/2006 16:40 לינק ישיר 

מגי המלחמה היא כן באנשים.
תנסי למכור את השיר הזה ליהודים ונראה איזה תגובות תקבלי.

יש סיפור בהיסטוריה שבעלי דעות מהימין אוהבים לספר, ובעלי דעות מהשמאל שונאים לשמוע (או לפחות את ההשוואה הבאה מתוך הסיפור) 
הסיפור הוא על אירופה, על גרמניה הנאצית ועל הסכם אומלל שנקרא הסכם מינכן.
היטלר עלה לשלטון מתוך שנאה ועידודה, מתוך רצון לנקמה ולמלחמה. זה לא שהגרמנים היו רעים שהם בחרו בו, הם פשוט מילאו תפקיד בהיסטוריה (הערבים).
אירופה היתה עייפה מאוד ממלחה"ע ה 1, הדבר האחרון שהם רצו עכשיו זה עוד מלחמה עם הרוגים.
הם נטו להאמין שהאוייב שלהם (הנאצים) בסך הכל מושפלים ורעבים ולכן הם מתנהגים כך, האוייב שלהם הוא בדיוק כמוהם, גם הוא לא מעוניין באמת במלחמה ואם יהיה אפשר להגיע איתו לאיזה הסדר שישקיט את רצון הנקמה שלו אז הכל ישוב על מקומו בשלום - העיקר לא להיכנס למלחמה ! (ישראל).
היטלר החל את הצרות שלו בצ'כוסלובקיה, הוא הרים שם איזה מחלוקת חסרת טעם ומטופשת על איזה חבל ארץ חסר משמעות, המטרה שלו היתה להתחיל במלחמה, האירופאים חשבו שהשטויות שהוא מספר להם הם כנות והחליטו להגיע להסכם, "למסור" לו את צ'כיה בתמורת המנעות ממלחמה.
צריך לראות את הוידאו של צ'מברליין יורד מהמטוס ומנפנף במסמך ההסכם בשמחה ומצהיר :"השגנו שלום" עם חיוך רחב על פניו.
העיקר לא להכנס למלחמה שוב.
היסטוריונים במבט לאחור (כרגיל) הגיעו למסקנה שאילו היו פותחים במלחמה גם גרמניה הנאצית אז, היו מנצחים את היטלר והייתה נמנעת מלחה"ע ה 2,
מה ???!!!!
מלחמה ? הרוגים ? איך אפשר לעודד דבר כזה !!! ???
אז זהו. שיש מולך אוייב שהוא רוצה במלחמה בין אם תרצה ובין אם לא יהיו הרוגים,
רק מה, אם תתחיל במלחמה מוקדם יהיו מעט הרוגים, אם תתחיל מאוחר יהיו הרבה הרוגים.
אם צרפת ובריטניה היו נלחמות בגרמניה כבר באותו זמן היו נהרגים כמה עשרות אלפים אולי, אבל היו נחסכים חייהם של מיליונים !
הסכם מינכן בויקפידה לחץ כאן 
הסכם מינכן מתוך מסמך הוסבאך לחץ כאן 
תוקפנות מול פיוס - סיכומונה 

ארא"ל סגל   :"בנמל התעופה לאחר נחיתתו נשא צ'מברליין נאום בפני קהל נלהב. אוחז במטרייה שחורה שנודעה מאז כסמל הכניעה הכריז כי הביא לעולם "שלום בזמננו" ונופף בפיסת הנייר שעליה חתם היטלר. הסכם מינכן זכה לשבחים רבים. נשיא ארצות הברית רוזוולט גמר עליו את ההלל, גם האפיפיור. בבריטניה הפופולריות של צ'מברליין המריאה לשחקים, המלך ג'ורג' השישי חלק לו כבוד. רק איש אחד, ווינסטון ספנסר צ'רצ'יל, לימים ראש וראשון למצילי הציוויליזציה המערבית, אמר את האמת הלא נעימה: "חרפה בחרתם מפחד מלחמה, הרי לכם חרפה ומלחמה גם יחד".

כמה שננסה להמלט ממלחמה זוהי אופציה בלתי אפשרית כאשר צד אחד מעוניין במלחמה בכל מאודו.
בספרם אינתיפאדה הגיעו זאב שיף ואהוד יערי למסקנה חד משמעית, שאילו היו כוחות צה"ל נוקטים בתחילת המהומות הראשונות של האינתיפאדה הראשונה יד קשה - לא היה מושג כזה אינתיפאדה !!!
הערבים היו נכנעים לאחר כמה עשרות הרוגים והיו מפסיקים את ההתנגדות.
גם זאב שיף ואהוד יערי מסכמים שזה היה פתרון זמני, מאחר וההתקוממות היתה תוצאה של הדיכוי של המנהל הצבאי. אך יחד עם זאת - כל ההרוגים מאז כולם מסיבה אחת (לדעתם) : הססנות ורכות יד של צה"ל וישראל כלפי הפלסטינאים. הם פשוט פחדו להרוג מתפרעים "חפים מפשע",
תארו לכם - בהתקוממות הראשונה כמה עשרות הרוגים וזהו !
והיום אם תרצו לבצע צעד דומה יהיו מאות הרוגים ל 2 הצדדים,
ואם תחכו לעתיד אז יהיו אלפי הרוגים וכן הלאה.
אין לי חיבה למלחמה, בדיוק כמו שלא היה לאירופאים, אך אין לי ברירה ! אני אנוס !.
בסופו של דבר, במוקדם או במאוחר תהיה פה מלחמה,
אם אנו נקדים את המכה - נחסוך חיי הרבה הרוגים ( אמנם יהיו היום לצערי הרוגים, אך פחות ממה שיהיה מחר).
ואם נמתין - אנו אחראים להרוגים שעתידים לבוא - ב 2 הצדדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2006 21:54 לינק ישיר 

מגי.. חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי את המאמר........
אתה יכולה לעזור לי בבקשה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2006 23:17 לינק ישיר 

מדוע זה קורה? על האיסלאם לקראת עידן הדלי  לחץ כאן.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > ישיבת הגולשים התמימים חבד > גן עדן עכשיו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.