בית פורומים עצור כאן חושבים

צא וראה עד כמה מידת צניעות מגעת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/12/2010 07:32 לינק ישיר 

אור_השאנטי כתב:

12) אסור להעשות קבוצות התעמלות רק באישור הבית דין וצירוף משגיח צמוד.

מי יהיה על המשגיח?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2012 15:36 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2012 15:58 לינק ישיר 

ניתן גם לקצר חצאיות ד"ליות ארוכות מדי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2012 19:36 לינק ישיר 

בעל
יש לי חדשות בשבילך, בבית יעקב אוסרים על חצאיות ארוכות- דוגמת החצאיות של בנות האולפנא והמתנחלות, גם לצנעות יש גבול פוליטי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2012 13:16 לינק ישיר 

החרדים צוחקים על חתונה של כת השאלים.
מה שמצחיק פה שהגמל אינו רואה את דבשתו.

http://www.bhol.co.il/Article.aspx?id=41345 

תוקן על ידי צענערענע ב- 31/05/2012 13:18:16

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2012 15:13 לינק ישיר 

צענע
אמר לי יהודי חכם
מי שתמך באוטובוס מהדרין ומלגלג על כת השאלים, הרי הוא צבוע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2012 15:17 לינק ישיר 

משנה מפורשת

נגעים פרק ב      כל הנגעים אדם רואה ---חוץ מנגעי עצמו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2013 13:33 לינק ישיר 

[האם מותר ללדת בכותל?

עניין הלידה אצל נשים הוא רעה חולה, שמסתובבות הן במחלקות פרוצות רחמנא ליצלן, ויולדות את הוולד מגופן ממש ה' ירחם. וכבר פסק ראש ישיבת "יולדות אהרון", הרב ד"ר אפי דורל, כי אין כל צורך בנשים כדי להוליד, שכן לפי מחקרים עדכניים ב"ג'רוזלם פוסטינור" גופן של בנות המגדר הפמיניני עוצב באופן אבולוציוני אך כדי לפרנס את בעלה הי"ו, ואין לו כל יכולת לנדוד בשמיים כשהוא אוחז במקורו שקי תינוקות, וכי דווקא הגוף הגברי נבנה בהתאמה לתפקידו המגדרי הקלאסי – יידוי טיטולים צואים ומכל מקום יש להתיר ללדת בכותל, אך רק אם היולדת היא זכר, ורק בעזרת הגברים. ואם באות ח"ו "נשות הכותל" ללדת להכעיס בכותל – יש לדרוש שיעשו זאת ללא טלית וד"ל.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4385249,00.html

אני מודה שזה לא נורא הצחיק אותי, אבל -

א) אולי יש כאן בעלי הומור משובח משלי; 

ב) גם המציאות לא ממש מצחיקה אותי.]

תוקן על ידי אמשלום ב- 29/05/2013 13:47:45

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2013 14:27 לינק ישיר 

פלא גדול בעיני מי התיר לגברים לעסוק בהלכות צניעות של נשים! הרי פשיטא שזה איסור גמור

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2013 15:25 לינק ישיר 

ההנחה היא שהלכות צניעות לנשים הן כדי שהן לא יגרו גברים (זה משתלב עם ההנחה שהאישה היא ״עזר כנגדו״ לגבר (לידה וגידול ילדים, עבודות הבית, הצלה מהחטא ובדורנו אף פרנסה ומתן אפשרות ללימוד תורה) לכן הגברים הם שיודעים באיזו מידה הנשים עלולות להכשילן והם צריכים לפסוק בעניין, תפיסה אחרת של הצניעות היא שהנשים וכל אשה (וגם גבר) צריכים להיות צנועים לטובת עצמם ושלמות נפשם (ואז זה לא מתבטא רק בהגנה מגירויים מיניים) בכלל זה גם צניעות הגוף והלבוש לא רק)

תוקן על ידי מטפחתספרים ב- 31/05/2013 15:26:09

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2013 01:47 לינק ישיר 

לתועלת הציבור, עוד הלכות צניעות, והפעם באדיבות חסידות סקולען אשר באמריקע:
http://hebrewbooks.org/pdfpager.aspx?req=1881&hilite=a48a17d3-8365-4ca7-b276-0bf921cbe863&st=%d7%9e%d7%a1%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%a2%d7%9f&pgnum=176

כדאי לעיין מסעיף ו, בענייני חינוך הילדים! פעם אמר לי ידיד שיש לבנות מחנות ריכוז לנשים למען לא יראום גברים, ואולי לכלותם אם המצא תמצא מקום לזה בדרכי החסידות. אחרי שקראתי את תקנון זה מסתבר שלא רק נשים - אגב, היטלר כבר התחיל, הוא הרג 1,000,000 ילדים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2013 07:40 לינק ישיר 

הנוסח הנדפס בספר  "משנה הלכות":

יא) שלא יצאו שני ילדים בביה"כ.

הנוסח בתוכנת בר אילן:

ז) יש להשגיח שלא יצאו שני ילדים יחדיו בבית הכסא.

כנראה שהוא בגלל שהיו שפיענחו בביה"כ-בבית הכנסת, בדומה למסופר כאן:

http://daf-yomi.com/Data/UploadedFiles/DY_Item/985-sFile.pdf

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2013 09:58 לינק ישיר 

אח
מה זה נוגע לסקולען?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2013 17:07 לינק ישיר 

מה הבדל בין מסיון לנשים? שניהם לכאורה לא באו לעולם אלא כדי להעביר יהודים טובים על מצוות בוראם. אלא שהמיסיון לא עושה מעשה מעצם קיומו אלא על ידי שכנוע בפועל להמרת דת. והרי תאמרו שאינני חייב להשתכנע מהמיסיון אז מדוע לאסור? ניתן לומר שמא חלושי האופי בשולי המחנה ישתכנעו. עכשיו לגבי נשים המצב שונה. שם מעצם קיומן הן איום. אבל איום על מה? איום על מעמדו של הגבר מול אלוקיו השונא נשים. היות והגברים הם הפרשנים הבלעדיים של ההלכה, מכאן שעשו יד אחד לרדוף נשים עד היכן שיד ישראל מגעת. אבל שלא תיפול רוחן של הנשים כי לא רק אותן רודפים הגברים המחוקקים - גם את הגר, ובעל הצרכים המיוחדים והאמת כל מי שלא נופל תחת איזה הגדרה קיקיונית של מה רצוי. לי קשה איך אפשר לישון בלילה כשאתה עצם ההגדרה של רודף

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2013 17:54 לינק ישיר 

מטפחתספרים כתב:
ההנחה היא שהלכות צניעות לנשים הן כדי שהן לא יגרו גברים (זה משתלב עם ההנחה שהאישה היא ״עזר כנגדו״ לגבר (לידה וגידול ילדים, עבודות הבית, הצלה מהחטא ובדורנו אף פרנסה ומתן אפשרות ללימוד תורה) לכן הגברים הם שיודעים באיזו מידה הנשים עלולות להכשילן והם צריכים לפסוק בעניין

האם שמעת פעם על "השתדל ככל האפשר שלא להרהר בפיל לבן"?

כל מה שגבר שוקל בנפשו "האם דבר זה עלול לגרות אותי מינית", מכאן ואילך הדבר מגרה בהכרח. עצם הדיון בהווא אמינא מקשר את הדבר לגרוי מיני.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > צא וראה עד כמה מידת צניעות מגעת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 13 14 15 לדף הבא סך הכל 15 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.