rubenk: כתב עת חדש: מחקרים בספרות התלמודית והרבנית
שלום וברכה!
אני שמח ליידע על כינונו של כתב עת חדש - אקדמי ושפיט - בנושא: מחקרים בספרות התלמודית והרבנית (על כל היבטיה).
פרטים נוספים באתר:
www.yahadut.org.il או בדוא"ל:
[email protected]
הציבור מוזמן להשתתף!
בחירת המאמרים תיעשה על פי איכותם והתאמתם למערכת.
יתקבלו מאמרים בעברית ובאנגלית.
שירת התורה -
קריאה בתורה ופרשנות (מעין שיעור) נלווית של הרב יואל בן נון (נאמר לי שבינתים זה על ספר שמות ולאט לאט יתווספו גם ספרים אחרים). ניתן להורדה לMP3.
[לא שמעתי בעצמי, אבל חשבתי שזה יכול לעניין מישהו פה.]
האתר נקרא פשיטא והוא עוסק בתלמוד. במבט ראשון האתר נראה מעניין, אשמח
לקבל פרטים אודות האתר כגון מי עומד מאחוריו ומה האוריינטציה שלו.
תודה
(ההודעה המקורית הופיעה באשכול בפני עצמו שנמחק לפי תקנות הפורום והועבר לכאן - זוהי הודעת מינהלה).
נשלח ב-26/5/2008 11:45
כמדומה שהדרך הטובה ביותר היא לעיין באתר עצמו...
ממה שראיתי שם, יש שם אוסף של מאמרים, האמור לגדול, בנושאי יהדות והתלמוד. חלק מהמאמרים מופיעים באתר דעת המפורסם, אך יש גם מאמרים אחרים.
חלק משמות המחברים מוכרים וגם האכסניות שבהן התפרסמו מאמריהם, כגון הוצאות ספרים של מכונים ושמות של מחברים תורניים או אקדמיים. כך שמתקבל רושם אמין מן האתר.
לגבי היזמים, כמדומה שהשם של מט"ח מופיע כבעלי האתר. המרכז לטכנולוגיה חינוכית, שהפיק דברים שימושיים ויעילים רבים למטרות חינוך והשכלה, אם כי הוא ודאי לא "חרדי" (ויש בזאת לגנאי אך גם, לצערי, לשבח).
האתר נבנה דרך האתר www.fav.co.il בצורה חינמית, ולכן הפרסומות באתר אינם קשורות לתוכן האתר.
עמכם הסליחה.
וכן אם נהנתם ספרו זאת לחברים והגדילו תורה בישראל!
יישר כח,
יוסי אברהם
שוב, עמכם הסליחה על הפרסומות שבאתר
מרחביה:
ברכות ואיחולים, יוזמה ברוכה! (סו"ס אפשר יהיה לציית להפניות הרבות בשולי כתבי ר' מיכי המתחילות "עיין מאמרי וכו'":))
נראה לי שרוחב עמוד הבית מוגזם. גם הקטנה של תמונות-צלמיות מסויימות לא תזיק ("צור קשר", "שלח מייל", החץ הצהוב בעמוד ההורדות וכו')