| נשלח ב-16/3/2006 22:27 |
|
| |
לאמיתו של דבר... נראה לי שהיה נכון לפרסם כל שבוע פרק אחד מתוך הספר מכיוון ומי שרואה כ"כ הרבה טקסט מתעצל לקרוא... כן זה קרה גם לי
הכוונה היא שתמחק מה שפירסמת.. ותשאיר את פרק ההקדמה... והתגובות
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2006 22:41 |
|
| |
שדכנית יקרה את צודקת בהחלט העניין לטיפולך ובמעמד זה אני רוצה להודות לך על דאגתך הרבה לפורום שימי-מנהל.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2006 22:54 |
|
| |
בירורים, בירורים.. אין לזה סוף ובלא מעט מקרים גם אין לזה תכלית. הרי איננו מכירים את האדם שאותו אנו שואלים איננו יודעים את דעותיו השקפותיו ולכן אין לנו שום הבטחה לגבי אמינותו. אפשר להצליב מידע וכו וכו... וכשמגיעים לפגישה מתברר שרוב הידוע לנו רחוק מהאמת.
בצעירותי, היו הוריי טורחים ומבררים אבל היום...
אני לא מבררת יותר מידי, משוחחת עם השדכן, עם הבחור מתרשמת ומחליטה להפגש או שלא.
ואסביר, תארו לעצמכם את הסיטואציה הבאה, מבררים עליכם אצל שכנים קרובים חברים מכרים... בקיצ כולם יודעים שאתם בשידוכים ומצפים בקרוב לשמוע איזה מזל טוב. אך הדברים לא התגלגו לידי כך ושוב ישנה הצעה מתאימה ושוב מעגל הבירורים וחוזר חלילה.
ואז יום אחד אתם עולים במדרגות והשכנה שואלת נו ... מה קורה? ואף קרובי המשפחה מרגישים שיש להם יד וחלק בשמחה וחווים את דעתם. ואפילו המורה שפוגשת אתכם באקראי מרשה לעצמה לרמוז לכם שביררו אצלה ומקווה להיות מוזמנת בקרוב. זה אינו נעים ולכן איני עושה את זה גם לאחרים. אם נמשיך להפגש וההצעה תראה מתאימה אז נבצע את הבירורים.
תוקן על ידי - שדכנית1234 - 18/03/2006 22:55:04
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2006 15:48 |
|
| |
זה רעיון טוב לחלק את הספר היה ממש קשה לקרוא את זה ואנו ממש מחכים ליום חמישי לפרק השני
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2006 23:12 |
|
| |
כן כן טוב מאוד החלוקה שעשיתם היה מאוד קשה לקרוא ככה
ואני רצה להתנצל בפני מנהל הפורום על התגובה שלי "עשית סלט וכו'"
זה היה כנראה כי היה לי קשה לי לקרוא את הכל כמו שצריך..
אז כמו שלי1234 אומר אנו מחכים ליום חמישי..
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2006 23:51 |
|
| |
חברס' הרעיון של חלוקת הספר הוא לא רק בשביל להפחית את העומס. אלא גם בכדיי שעל כל פרק תיהיה לנו הזדמנות להגיב ולהתדיין.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2006 16:49 |
|
| |
חברי הפורום החדשים... אתם מוזמנים לקרוא ולהגיב 
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2006 11:00 |
|
| |
הרעיון של חלוקת פרקי הספר היה גדול תודה רבה.
נ.ב. קראתי כשיו את פרק ב' היה ממש יפה ועכשיו הצלחתי להתרכז בפרק אחד בלי להיות לחוצה שיש עו 10 דפים מתחת.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2006 11:40 |
|
| |
קיבלתי הזמנה בפרטי נכנסתי הצצתי ומאוד נהניתי
תגובות לנאמר בהמשך
להשתמע
קח את החיים באיזי
אם לא החיים יקחו אותך באיזי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2006 12:01 |
|
| |
ברוך הבא ישפאי1 , הספר כפי שאתה רואה פורסם בחלקים.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2006 21:10 |
|
| |
אסיק ושדכנית, קבלו ....
המלצה קטנה שלי - לא לטחון אותו דבר כל פעם, ספר - נראה לי קצת ימרח את הנושא, לדעתי עדיף ספרון או משהו.....
תודה!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2006 23:54 |
|
| |
אהבתי!! :-)
רעיון מדהים כתיבה יפה... אבל, לא לספר. לחוברת, בהחלט. אני מוכנה לתת המצלצה אם תצתרך...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2006 00:06 |
|
| |
מאוד מענין ומאלף
|
|
|
|