לפני שבועיים כן משהו כזה נפגשתי אם בחורה משהו לא רגיל אני כבר יתחיל להסביר לכם אבל אני אומר בחיים שלי לא נפגשתי עם בחורה שגרמה לי להתאהב בה מפגישה ראשונה ואני לא מוכן עכשיו להיכנס לנושא של אהבה ממבט ראשון אבל אחרי שאתה נפגש אם 11 בחורות כן 11 בחורות אני אוחז כבר מהפעם האחרונה אז אפשר לראות כבר מפגישה ראשונה שיש פה מצב רציני היה מה זה נחמד צחקנו כל הזמן זרמנו ביחד ממש בחורה נחמדה נראית טוב חכמה מדברת לעניין
דיברנו לפחות 3 וחצי שעות ככה לפי מה שהיא אמרה ואז כמובן רציתי עוד פגישה אבל פתאום התחלתי לחשוב ואני לא יודע למה לא חשבתי על זה עוד לפני שבכלל התחלתי להיפגש אתה אבל חשבתי מה אם העבודה שלה בתור אחות היא אמרה שלפעמים צריך לעבוד שבת בערב בבוקר ובמשך השבוע צריך לעבוד לפחות שני לילות בשבוע ויש גם משמרות של ערב שזה אומר מ3 עד 11 בלילה ואני לא ידעתי איך לאכול את זה כי כשאני התחלתי להתעניין בצילום אמרתי ואוו איזה כיף אני ילך לעבוד בזה וירוויח הרבה כסף כי כמו שאתה יודע צילום אירועים זה הרבה כסף במיוחד חתונות של חברים
ואז חשבתי אבל כל מה שאני רוצה לחנך את הילדים שלי זה לא ילך איך אני יפגוש אותם אם אני יעבוד לפעמים בצילום שזה אומר לא לראות אותם ולדבר אתם מתי שהם חוזרים ואני חוזר מתי שהם כבר ישנים איזה חיים איזה חינוך אני ייתן להם כל מה שחלמתי על חינוך שום דבר ואז בתהליך שלקח לפחות שלש רבעי שנה עד שנה הסכמתי אם עצמי שאני מוותר על זה וגם לגבי אישה מאוד רציתי אישה משכילה מלומדת אבל חשבתי שזה ממש לא בשביל חיי משפחה ואמרתי נו מורה זה לא כזה גרוע העיקר בשביל הילדים ופתאום אני מקבל אישה קרייריסטית אני וויתרתי על הקריירה שלי ואני מקבל בחורה אם קריירה ולא ידעתי מה לעשות מה לשוב לא ידעתי ואז אם כל הלבטים האלו הלכתי לעוד פגישה וגם היה ממש נחמד והתחלתי לדבר ברמזים איך את מסתכלת על בית במסגרת של כזאת עבודה והיא אמרה נראה לי שאפשר להסתדר אם זה ועוד כל מיני דברים היא אמרה זה לא בשביל לכתוב כבר כואב לי הידיים לכתוב ועוד יש הרבה אבל לא משנה אחרי איזה שעתיים של ממש נחמד ושיחה על העבודה שלה ברמזים אמרתי כבר נמאס לי לדבר בצורה כזאת אני יגיד לה מה עברתי בימים האחרונים
ואז אמרתי ואני לא יודע נראה שאמרתי את זה בצורה ממש רעה ואני מצטט "אני רוצה להגיד לך משהו אני יודע שאני לא אמור להגיד לך את זה ואז היא כמובן התחננה ואמרה תגיד. תגיד ואמרתי אני רוצה לומר לך משהו שיוריד לך את החיוך מהפרצוף ואז שמתי לב שדיברתי יותר מידי חמור אמרתי לא אני רוצה למחוק לך את החיוך מהפנים " כל הימים האחרונים אני ממש חשבתי אם זה מתאים לי כי אני פשוט לא מכיר סוג של כזה עבודה אני פשוט לא יודע איך מסתדרים אם זה ואז היא אמרה רגע לפני שאנחנו מדברים על זה קודם נראה אם אנחנו מתאימים
ואז רציתי להעביר לה את המסר שאני כן פחות או יותר התלהבתי ממנה ולא רציתי כמובן להגיד את זה בפנים אז אמרתי תראי היה לי שני חברים שעברו סיפור ממש דומה לשלי הם גם עברו מספר בחורות נכבד משהו כמו 11 12 ואם שום בחורה הם לא הרגישו כלום לא משנה היו כאלה שהורידו אותם היו כאלה שהם הורידו אבל בכל אופן הם לא מצאו בשום בחורה דבר טוב ונחמד בשבילם והם מגיעים לבחורה לפגישה ופתאום הם אומרים ואוו יש פה משהו אבל הם חוזרים הביתה והם מתחילים לחשוב רגע אבל אני לא יודע אם מתאים לי העבודה שלה והם מגיעים למצב שבו הם שוקלים את כל הצדדים והם מגיעים למסקנה שכמה שהם הישקלו לא יעזור כי זה באמת שקול יש צדדים לפה ולפה והפתרון במצב כזה הוא אל ורק לנתק את עצמך מהשכל ולומר אני לוקח אותה ולא איכפת לי כי היא בחורה נחמדה ואני נהנה ממנה והם החליטו והיום הם נשואים וגרים בנתניה והנשים שלהם עובדות בלניאדו ואז כמובן היא ישר שאלה אותי מה מי זה איך קוראים להם ואז אמרתי –חסוי- היא לא הבינה כל כך מהר ואז הוספתי אני האמתי לא יודע את הסוף של הסיפור ועד שהיא הבינה לקח כמה זמנן ואז היא צחקה והיא כאילו אפשר לומר התנצלה ואמרה אתה בטח מאוכזב שאני לא נפתחת כמוך פשוט קשה כל כך מהר להיפתח וזהו המשכנו עוד את הפגישה אחר כך וצחקנו וכאילו שכחנו את מה שהיה וזהו חזרתי הביתה -חסוי-מתקשר אלי שואל נו מה קורה אמרתי לו שאני צריך לדבר אם-חסוי- הלכתי לדבר והגעתי בהרגשה שהוא ישים לב שאני רוצה אותה ויגיד לי טוב יהיה בסדר נתניה זה לא סוף העולם וגם העבודה אפשר להסתדר אם זה אבל הוא בא ואמר תראה אתה עדיין לא צריך להחליט אז אמרתי אם הוא אומר לי כזה דבר אז למה שאני ינסה להחליט מסרתי את כל הדברים האלו ל-חסוי- והוא אמר להם ואימא שלה אמרה תראה הוא צריך להחליט אם זה מתאים לא סתם ללכת לעוד פגישה מה הוא חושב שהוא יגרום לבת שלי להתאהב בו ואז היא תוותר על העבודה שלה אז הוא אמר לא ממש לא הוא לא רוצה שהיא תוותר על העבודה שלה הוא רוצה לבוא ולראות באמת אם הם מתאימים
ואז הם אמרו שהם רוצים לדבר אם הרב-חסוי- ואז הם יתנו תשובה היא דיברה אתו עד היום אני לא יודע מה היא דברה אתו אבל הוא אמר לי שהוא הצליח לשכנע אותה לעשות לפחות עוד פגישה אחת אבל הוא אמר שאני צריך לעשות פגישה ממש נחמדה שהיא תראה את הדברים הטובים שלך שהיא תהנה ממך ואז שאלתי אותו מה עד עכשיו היא לא ראתה כלום אז הוא אמר לא אז אמרתי לו אז בשביל מה היא באה לפגישה אז הוא אמר אני באמת לא יודע אני שכנעתי אותה ללכת לעוד פגישה וזה מטריד אותי עד עכשיו בקיצור
הפגישה האחרונה הייתה ממש שבוע שעבר ביום הזה יום ראשון ממש עכשיו שאני כותב לך הפגישה הכי מקסימה בעולם התקיימה בנתניה במלון –חסוי-ואחרי קצת זמן בחוץ על ספסל מול הטיילת וזה היה פגישה ממש נחמדה ממש יפה לא דיברתי בכלל על העבודה שלה רק באספקט טוב איך היא מרגישה אם העבודה שחולים מתים האם היא מתקשרת אליהם נפשית והיא אמרה שממש לא וחוץ מזה דיברנו על חתונות ים ריקודים סיפרתי לה על הדרשות שאני אוהב לדרוש לפעמים כשמבקשים ממני וזה היה נראה שהיא ממש התלהבה או שזה היה ממש משחק תאמינו לי אני עכשיו ממש לא יודע
אבל חזרתי הביתה די בתחושה טובה שאולי יש מצב שהיא תגיד כן ואה שכחתי לספר לך כן שדוד שלי –חסוי-נפטר זכרונו לברכה ברוך דיין האמת ואני באמת לא ידעתי אם לעשות את הפגישה או לא ובסוף עשיתי כי זה ממש נדחה הרבה זמן ובבוקר ממש מוקדם קמתי הלכתי להתפלל ונסעתי אם -חסוי- ואני לא רוצה להאריך אבל בצהרים שחזרנו מההלוויה ראיתי שיחה שלא נענתה זה היה –חסוי-והוא אמר לי בצורה הכי קצרה היא לא רוצה להמשיך אני כל הזמן מפחד שאולי אני התלהבתי יותר מאייך שהיא מתלבשת ואייך שהוא נראית אבל דווקא –חסוי-אמר לי שלא אני באמת מתלהב פה מעוד דברים חוץ מיופי חיצוני זהו אני עדיין ממשיך לחשוב על זה
תוקן על ידי - לי4321 - 12/03/2006 15:44:13
נשלח ב-12/3/2006 16:42
תשמע זה סיפור די עצוב אבל אני רוצה להתייחס דווקא לצדדים הטובים שלו אני ושב שאתה כמעט נפלת עם בחורה ממש קשה זה נארה לפחות ממה שאתה כותב שכל מה שמעניין אותה זה רק הקריירה וכמו שכולנו יודעים אלו לא החיים האמיתיים אלא משפחה הילדים האישה הם הדברים אז תגיד תודה שלא נפלת איתה וגם תמיד צריך לחשוב שאם זה יריד אז משמים אתה לא מתאים לה אז מה איכפת לך ועוד משהו אישי שאני חושב אם בחורה מורידה שידוך זה בשבילי היה תמיד הרבה יותר טוב בגלל שאי לא אשם היא הורידה משא"כ כשאני מוריד אני חושב כל הזמן אולי טעיתי אולי לא עשיתי משהו נכון אז בהצלחה חבר תתעודדדדדדדדדדדדדדדדדדד נו זה עודד אותךךךךךךךךךךךךךךךך
תוקן על ידי - שדכנית1234 - 12/03/2006 17:29:24
נשלח ב-12/3/2006 16:54
קראתי את הסיפור שלך, נוגע ללב, כל אחד מאיתנו עובר התלבטויות והתחבטויות בדרך למציאת הזיווג זה לא קל לא פשוט ואפילו כואב. לעניות דעתי, העלאת הדברים וכתיבתם כאן בפורום עשויה לסייע לך בהבנה ובהסתכלות על מה שארע.
נשלח ב-12/3/2006 17:00
קודם אני רוצה לדבר אל הבחור תשמע אני לא אוהב את כל הקטע הזה אם אלוקים כל פעם שקורה משהו לא טוב זורקים את זה על אלוקים אני אל מסכים אדם צריך להתמודד עם עצמו על מה שקורה ולקחת אחריות אני חושב שאנו הליטאים נגועים ממה שנגוי חלק בעם שהכל זורקים על אלוקים בלי להתמודד עם מה שקרה אז מספיק עם זה אני חושב שאולי היה לי כמה טעיות שמה נכון צריך להתעודד אבל בצורה נכונה לא כמו אנשים מהשוק צריך לקחת אחריות!!! ולגבי השדכנית אין לי בעיה לפתוח את הנושא ולדון במה שלא הייתי בסדר בכל הסיפור.
נשלח ב-12/3/2006 17:14
שמע אני מבין שאתה בסערת רגשות אחרי כל הסיפור הרי זה קרה ממש לא מזמן שבועיים אחרי כזה סיפור זה לא הרבה זמן אני מצטער אולי נסחפתי והייתי צריך לעצור בדיבורי אבל בכל אופן אני אומר ואגיד עוד פעם תשתדל לא להעמיס על עצמך יותר מידי היא לא שווה את זה!!!
נשלח ב-12/3/2006 19:46
תשמע אני מבינה אותך וכמו שכתב המנהל שאני לא יודעת אפילו איך מכנים אותו אבל זה לא משנה בכל אופן
תשמע אתה צריך להחליט מה אתה רוצה בחורה עם קריירה או לא אתה לא יכול למשוך בחורה לעולמי עד צריך להחליט תשמע אני די בחיי הולכת להיות קרייריסטית אמנם אני עדיין בשידוכים אבל אני מתכוננת לעבוד בהיי טק אומר לך את האמת נכון זה קריירה אבל אני רוצה לחיות כמו שצריך ברווח ולא בצימצום שצריך לחשוב על כל הוצאה בכל אופן במקרה שלך אתה צריך להחליט!!! ואולי יש מצב להחזיר את השידוך כואב לי הסיפור שלך
נשלח ב-13/3/2006 21:02
טוב אני מסכים אולי נסחפתי קצת... אוי קצת הרבה... כי זה ממש כואב לי... זה ממש טרי!!! סילחו לי.
נשלח ב-14/3/2006 04:28
קיבלנו/תי את ההתנצלות
הכל היה ברוח טובה
נשלח ב-14/3/2006 15:24
סיפור עצוב כואב לשמוע
אבל כל אחד צריך לדעת שאם אמרו לו לא סימן שזה משמיים,זה מקל מאוד על המחשבות איפה לא הייתי בסדר מה לא אמרתי נכון וכו',אני יודעת שזה קשה אבל זה אפשרי!!! אני עצמי עושה את זה הרבה זמן בכל נושא לאו דוקא בשידוכים(עדין לא יצאתי,מקווה שגם שם אצליח לחשוב כך),זה באמת עוזר!!!
אז יאלה חבר תתעודד!!! בהצלחה לך שהמתאימה תבוא מהר...שלא תצטרך לשבור ת'ראש כל כך הרבה...
נשלח ב-16/3/2006 18:30
אני מסכימה איתך הילה נכון "כשאומרים לא סימן שזה משמים" אבל השאלה מי אומר את ה-לא!!!
עם המועמד/ת אומרים לא אז באמת יותר קל (למרות שזה גם קשה) לשמוע את הלא כי אני מצידי לא עשיתי כלום היא לא רצתה.
אבל הילה את יודעת אלו היתייסרויות יכול/ה לעבור בחור/ה שהוא אמר את ה-לא.
האם חשבתי נכון, האם השיקולים לא היו מוטים, האם הממליצים היו חכמים, האם אני לא פזיז מידי, לא רוצה עוד להוסיף אבל לפעמים זה ממש קשה ובמקרה שלו זה היה שהוא ברעיון הפסיק את הפגשות
אני חושבת שפה בעצם טמון הכאב שלו...
נשלח ב-19/3/2006 16:45
תודה לכם על התמיכה אני עכשיו מרגיש יותר רגוע ואני בטוח שאתם חברי הפורום גרמתם לזה לא מעט...
אולי עכשיו אוכל לדון בנושא בעיניים פקוחות או שלא כדי לנבור בעבר מה אתם אומרים...
נשלח ב-19/3/2006 22:52
אני חושבת שכדי לעזוב את זה.
אסור לנבור בעבר...
אם כבר יצאת מזה אז זה טוב עזוב את זה....
נשלח ב-21/3/2006 00:32
אני גם חושבת כמו שירה עדיף להמשיך ולזרום עם החיים, מאשר לנבור בעבר זה לא מוסיף כלום!!!
נשלח ב-21/3/2006 14:30
אני גם חושב שצריך ללכת קדימה ולא אחורה...
אז קדימה שמאל ימין שמאל ימין...צעד...צעד...
נשלח ב-21/3/2006 15:48
אני גם חושבת שאתה צריך לחשוב קדימה ולא אחורה...
אני אמנם לא הרבה זמן בשידוכים אבל יצא לי כבר משהו כזה כמו הספור שלך.
אמנם לא כמו הצלחת אבל מספיק קשה ואני מבינה לליבך .