אני מדברת בשם כלל הבחורות שבשידוכים ורוצות לקחת פיקוד. אני לא מבינה למה כ"כ הרבה זמן הבנים הם אלו ששולטים בפגישות הם יחליטו מתי תסתיים הפגיה לאיפה הולכים ועל מה מדברים נמאס מזה!!! מה אתם אומרות...... עד פה בחורים!!!
נשלח ב-12/3/2006 20:17
טוב לי אין בעיה עם זה שאתם לא שולטות בפגישה אני רק חושב שזה חבל בשבילכם אבל אני מצידי אין לי בעיה להוביל את הפגישה לבד
אבל אני חושב שאת צריכה בהחלט להוביל "מהפכה" כמו הכותרת בנושא
הייתה איזה בחורה בפגישה שאמרה לי אני מזה מרחמת עליכם הבנים שאתם צריכים להוביל את הפגישות ולקבוע כל הזמן מה מדברם אמרתי "מרחמת" אני גאה בזה שאני מוביל ואין לי עם זה שום בעיה אבל אני רואה שיש בנות שזה כן מפריע להם!!!
נשלח ב-12/3/2006 20:29
סליחה??
אנחנו לא מבקשים את זה תאמיני לי.
לא פעם ולא פעמיים ישבנו בינינו מספר חברים וקבלנו על העובדה המצערת הזאת : "שהבחור צריך לנווט".
אתן מפסידות.
א:יש הרבה נושאים שאולי אתן רוצות להעלות ואולי אתן לא מעיזות.
ב.לא פעם ולא פעמיים הבחור לא דברן גדול("עשרה קבין.. תשעה נטלו...) .וכיוון שחלילה לה לבחורה ליזום נושא
או להמשיכו (מעבר ל"ראיון" שנעשה) הפכישה נהיית לא נעימה לשני הצדדים.
ג.נוטים לייחס להנהגה הזאת את ההגיון הבא:"ניתן לו לדבר .נראה מה יש לו למכור".אם כן טעות בידכן.
לעיתים,שהשיחה נתקעת או שסתם מדובר בבחור נורמלי ולא בעיתונאי או שדר רדיו,אז קורה שהוא "נתקע"
בדיבור או בבחירת הנושאים.ואז ,קורה דבר נורא .הוא מתחיל לאלתר !. מה שיוצר כל מיני נושאים שלא בטוח שהבחור עצמו יודע לאן הוא חותר...
בקיצור,בנות!
קחו על עצמכן גם קצת מעול ניהול השיחה .זה ישתלם לשני הצדדים .זה בטוח
נשלח ב-13/3/2006 10:23
שירה, שליטה לא נותנים.. שליטה לוקחים ! את מומנת לשתף איך ניסית לקחת שליטה... ומה קרה
נשלח ב-13/3/2006 19:37
שירה אין שום בעיה!!!
אתן לוקחות שליטה.
אתן משלמות על המוניות (גם עם הבחורה מפ"ת והפגישה במלון בת"א והבחור גם בב"ב)
אתן משלמות על השתיה (וגם על האוכל במקרים מיוחדים)
ואתן גם מלבות אותנו עד לישיבה.
הולך???????????????????????????
נשלח ב-14/3/2006 15:36
חחחחחח לא ידעתי שזה עד כדי כך!!!(פשוט אני עדין לא בשידוכים) מה פירוש הבחור הוא המנווט?!(אני ידעתי שזה רק בקטע של לשלם...) אם זה כך מצידי לפתוח את המהפכה...מה פירוש?! גם אני יחקור וידבר בכיף,נחליט יחד איפה לשבת מתי הפגישה תסתיים לא?!(כשפגישה מסתיימת מרגישים שהיוא הולכת להסתיים לא?!)מה קרה?!זה כולה הבחור שיצאת לבדוק אם הוא מתאים לך...(הזוג נמצא באותו מצב...)
נשלח ב-16/3/2006 18:22
שלום הילה... ברוכה הבאה... רואים שא עדיין ירוקה בנושא אבל אני שמחה לשמוע את האופטימיות בקולך זה טוב ובחורות כמוך צריך בבנות ישראל שיעשו את השינוי את מופתעת אז אל תהיי מופתעת כי זה ממש כך!!! אז קדימה הילה. יאלללללללללללללללללללללללה מהפככככככככככככככככככככככככככה!!!
נשלח ב-17/3/2006 04:18
יואו שירה אני באמת מופתעת!!! כאילו מה?! אין זכות לשאול ולחקור?! הרי גם אני בתמונה אחת מעיקר התמונה אפילו....אני לא מבינה מי הגורם לכך??? מוסמות שנקבעו בציבור???
נשלח ב-17/3/2006 12:18
בגדול אני ממש מסכים אתך שירה , והרבה יותר מזה.. כבר כמה פעמים אני אישית דיברתי עם בחורות בפגישות על התופעה הזאת שזה לא ממש לעניין שהגבר צריך ליזום הכל... אך בכ"ז אני חושב שטיפה הגזמת , ברור שכבר היום הבחורות מדברות בכל נושא שבא להם ושואלות מה שבא להם.. אני מדבר בעיקר על הקטע של איפה לשבת, לטייל או לא ת מתי לסיים את הפגישה וכיו"ב... ואני אישית תמיד שואל את דעתה של הבחורה לפני שאני רוצה להחליט משו.. ואם כבר אנחנו מתחילים לשנות סטיגמות בציבור שלנו יש לנו המון עבודה......
נשלח ב-17/3/2006 13:42
תגובה יפה ומעניינת אני מסכים כמעט אם הכל ובעצם אולי זה די אינדבידואלי אצל בחורות בכל אופן אני רוצה לכתוב על נקודה אצלי בפגישות
אני חייב להעיר על נקודה שכתבת על מתי לסיים את הפגישה בזה עוד לא נתקלתי זה ממש מצחיק...
אתה רואה אני יכול לשבת שלוש ארבע שעות והיא לא תגיד כלום אם אני יגד משהו לגבי סיום הפגישה
אז היא תגיד לא לא אתה תחליט מה שאתה רוצה ואז אני אומר תשמעי מבחינתי אפשר לשבת עוד שלוש שעות ושום דבר מה שאתה אומר
אז אם זו הייתה אחת מילא אבל כבר כמה וכמה זה היה ככה!!!
נשלח ב-19/3/2006 16:03
למה אני חושב שהוא צודק לגבי זמן סיום הפגישה מתחיל להיראות שינוי ואני אומר את זה מנסיון אם השנים החולפות ..
אז שירה והילה דווקא כן מתחיל להיות שינוי וזה די בידכם אם תדבר עם חברות שלכם ותשכנעו ...
אני לא יודע כמה זה מעניין אותכם...
אבל זה בהחלט אפשרי....
נשלח ב-19/3/2006 17:54
ABC יפה שאתה מתנהג כך...באמת היה נשמע שהבחור הוא המנווט את הפגישות,וטוב שיש את אלו שנותנים לנווט יחד את הפגישה...אבל אם רואים שהבחורה לא מתכוונת לשתף פעולה ודאי שצריך משהו שינווט...אבל אם בחורה משתפת פעולה אז זורמים יחד...
נשלח ב-19/3/2006 22:44
זה ברור שאנו מצפים מהבחורים לנהוג כך במקרה שהם נופלים על בחורות שכן יוזמות וכן מתעניינות...
ורוצות להחליט ולהביע את דעתם...
הבעיה היא שאין כאלו בחורות... כמעט...
אני מסכימה שיש שינוי לגבי סיום הפגישה אבל בשאר הדברים המצב קשה....
נשלח ב-20/3/2006 00:11
ובכן שירה ... סיפור אמיתי בשבילך!
קרוב משפחה שלי נהג להיוועץ עמי בענינים שונים בין היתר בעניני שידוכים. ואז באחד הימים הגיע אלי טלפון בהול אנו חייבים לדבר, נו מה ספר?
הוא מספר לי שהכיר בחורה לפני כחודש והיא ממש מוצאת חן בעיניו והיא בחורה עובדת מוכשרת וכו' וכו' כליל המעלות ובפגישה השלישית היא קמה ושילמה את החשבון. הוא כל כך התפעל מהמחווה הזו, הוא לא הכיר מציאות של בחורה שחושבת שעליה לשלם.
הם התחתנו... אז שירה... את מוזמנת לקדם תמהפך.
נשלח ב-21/3/2006 16:16
מה איכפת לך מה זה משנה שיקחו "פיקוד"...
וחוץ מזה שירה אני חושבת שאת מגזימה "פיקוד".
תאמיני לי שאני רוצה להחליט מתי לסים את הפגישה אני פשוט אומרת שירה אם את רוצה את השליטה אז תיקחי אותה אל תתבכיייני מעל גלי הפורום...
ואם אני רוצה אני יחליט אפה להיפגש ומתי..
אולי את צודקת לגבי דברים שהם לא מקובלים שהייתי באמת רוצה שיהיה שינוי.
אבל שירה תחשבי על כמה מהכללים שאנו הבנות די מרויחות מזה כמו למשל זה שהם משלמים על המוניות או על האוכל מה את לא חושבת שזה שווה מאוד...