בית פורומים שידוכי חרדים

מהפכה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/3/2006 02:57 לינק ישיר 

חחחחח....

"מתחילה לאבד מכוחה..."

נראה לי שהגזמת אני לא לקחתי כ"כ את ה"מהפכה"....

וחוץ מזה אתה רואה שהניצנים שלה קיימים רק צריך יותר להזכיר לאנשים את הנושאים הללו שהם צריכים שינוי ותאמין לי שאנשים יעשו את זה לבד כי זה מפריע להם...

אני לא מתעתדת להיות פרופסור 'דהן' או 'מרטין לותר קינג' או 'הדלאי למה'.

כל אדם ידאג למה שמפריע לו ואם הוא לא ידאג אז הוא ישאר תקוע עם זה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2006 23:02 לינק ישיר 

אני חושבת שאני יותר מידי הגזמתי באשכול הזה בקטע של ה"מהפכה" אז רציתי לומר שאני ניסיתי ונראה לי שבהצלחה לאזן את האשכול הזה ואת זה עשיתי באשכול "מגורים מי קובע" תיכנסו לשם ואולי תראו שירה אחרת אבל ממש לא זה רק כדי לאזן ביי ביי לכם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2006 23:33 לינק ישיר 

יצאת מזה יפה שירה מ"המהפכה" שלך אה............

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/3/2006 17:03 לינק ישיר 

כן שירה...

את ממש השתנית לגמרי ....

איפה את היום ואיפה "המהפכה"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2006 21:26 לינק ישיר 

בס"ד

הנה הודעה שקיבלתי בתיבה האישית...

לתגובתכם...

אני חושב שזכותך לסיים את הפגישה מתי שאת רוצה ולא נראה לי שבזה בגבר שולט..אם את למשל לא מעוניינת אז את תחכי עד שהוא יואיל בטובו לסיים????לא.ואם את כן מן הסתם שתרצי להאריך אותה...ואני חושב שזה יותר קשור לזרימה של הפגישה...ולא למי שמחליט מתי מסיימים כי אז הפגישה פגומה..ולאן לוקחים...זה לא קשור שבגלל שהגבר מחליט אז זה משום שהוא לוקח פיקוד שלילי...אני יודע שזה "החוק" בדרך כלל וזה "חוק" שהנשים החליטו..אולי את לא רגילה לזה אבל למשל אצל אלה שיוצאים בצורה לא כשרה..האישה נושאת את עניה לגבר שיחליט הוא לאן לקחת אותה..ותאמיני לי שרוב הבנים היו מעדיפים שיחליטו בשבילם ...כי זה מוריד את העול של מה המקום המתאים והאם זה ימצא ח בעיניה...את יכולה להחליט ואני לא חושב שהגבר יסרב ואם כן אז אני מרחם עליו...בהצלחה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2006 10:11 לינק ישיר 

שירה... מסקרן אותי לדעת.
בימים אלה כשאת נפגשת האם את מיישמת את "המהפכה" ?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/4/2006 11:07 לינק ישיר 

במילה אחת. כן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2006 15:08 לינק ישיר 

שירה.

אני מציע להכין לכל חברי הפורום חולצה אדומה עם זיו קלסתרך ענוד בקסקט .מבט חולמני-לוחמני בעינייך .

ולמטה כיתוב (בפונט נוזל) "מהפכה".

מה דעתך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2006 16:05 לינק ישיר 

הלוחמת...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/4/2006 21:16 לינק ישיר 

נו נו אני סלברטיז...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2006 23:19 לינק ישיר 

(אם כבר אז סלבריטאית)

סורי לא יכלתי להתאפק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2006 23:33 לינק ישיר 

ארדן נראה לי שזה קיצור...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2006 10:29 לינק ישיר 

שירה. מהי המהפכה החדשה שלך???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/5/2006 16:43 לינק ישיר 

שירה היקרה "כלת הפורום 2006":
ראשית הכותרת הינה קצת חוטאת למטרה הנדרשת, מהפכות טובות בד"כ מתבצעות בשקט ומתחת לפני השטח מבלי זעזועים מיותרים והצהרות בומבסטיות המופרחות לאוויר השכם והערב,
ולעצם גופו של עניין, ישנו צדק בטענתך אך לא כה גורף, ואנסה להבהיר את עצמי בתקווה כי אשמש לעט לרבים מבני מיני אשר אינם מצטיינים בזכות התגובה,
נכונה היא הטענה כי הגברים מובילים את שיחת הפגישה ומתעלים אותה לכיוונים הרצויים מבחינתם, דבר אשר יכול להציק לבחורות מאוד מסויימות כגון כלת הפורום,
אך מאידך גיסא רבות מן הבחורות אינם מחפשים כ"כ יופי וכסף בבחורים כמו שהם מחפשים בחור שישמע כגבר ואדם שיכול לנהל חיים בצורה כייפית, או בקיצור אדם שעמו יוכלו לבלות את חייהם בנעימים לעת זקנה,
ולכן הגבר מנהל את השיחה לא רק מאינטרס שלו אלא גם מתוך קוד סמוי של הבחורה שבזאת רוצה לבחון את גבריותו של הגבר עמו היא נפגשת,
וזה בעצם גם עפ"י ההלכה שמורה לגבר לנהל את חיי הזוגיות שלו כאשר הוא העומד באור הזרקורים, והאישה לעומת זאת הינה בגדר בנאמר "כל כבודה בת מלך פנימה"..
מה שלא פוגם בדומיננטיות של האישה בתוך ביתה פנימה על חייה האישיים ומול הגבר שעימו החליטה להעביר את ימי שנות חייה,
ולכן גבר חכם בד"כ מנהל פגישה ראשונה ע"מ להעביר את רושם הגבריות אשר לו איוותה נפשה של הבחורה שלמולו,
ואם יש לו שכל אז גם פגישה שנייה הוא מנהל, ואז בודק אם מגיעה הערה מן השדכן/ית שהבחורה אמרה שאתה כל הזמן מדבר ואתה לא נותן לה לדבר, ואז שני דברים הרווחת: א. אתה יודע עם הבחורה בעלת אופי חזק שאוהבת גם להביע את דעתה בצורה הנאותה, ב. אתה יודע כיצד לנהל את הפגישות הבאות עמה.
היו ברוכים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2006 16:49 לינק ישיר 

שירה היקרה "כלת הפורום 2006":
ראשית הכותרת הינה קצת חוטאת למטרה הנדרשת, מהפכות טובות בד"כ מתבצעות בשקט ומתחת לפני השטח מבלי זעזועים מיותרים והצהרות בומבסטיות המופרחות לאוויר השכם והערב,
ולעצם גופו של עניין, ישנו צדק בטענתך אך לא כה גורף, ואנסה להבהיר את עצמי בתקווה כי אשמש עט לרבים מבני מיני אשר אינם מצטיינים בזכות התגובה,
נכונה היא הטענה כי הגברים מובילים את שיחת הפגישה ומתעלים אותה לכיוונים הרצויים מבחינתם, דבר אשר יכול להציק לבחורות מאוד מסויימות כגון כלת הפורום,
אך מאידך גיסא רבות מן הבחורות אינם מחפשים כ"כ יופי וכסף בבחורים כמו שהם מחפשים בחור שישמע כגבר ואדם שיכול לנהל חיים בצורה כייפית, או בקיצור אדם שעמו יוכלו לבלות את חייהם בנעימים לעת זקנה,
ולכן הגבר מנהל את השיחה לא רק מאינטרס שלו אלא גם מתוך קוד סמוי של הבחורה שבזאת רוצה לבחון את גבריותו של הגבר עמו היא נפגשת,
וזה בעצם גם עפ"י ההלכה שמורה לגבר לנהל את חיי הזוגיות שלו כאשר הוא העומד באור הזרקורים, והאישה לעומת זאת הינה בגדר בנאמר "כל כבודה בת מלך פנימה"..
מה שלא פוגם בדומיננטיות של האישה בתוך ביתה פנימה על חייה האישיים ומול הגבר שעימו החליטה להעביר את ימי שנות חייה,
ולכן גבר חכם בד"כ מנהל פגישה ראשונה ע"מ להעביר את רושם הגבריות אשר לו איוותה נפשה של הבחורה שלמולו,
ואם יש לו שכל אז גם פגישה שנייה הוא מנהל, ואז בודק אם מגיעה הערה מן השדכן/ית שהבחורה אמרה שאתה כל הזמן מדבר ואתה לא נותן לה לדבר, ואז שני דברים הרווחת: א. אתה יודע עם הבחורה בעלת אופי חזק שאוהבת גם להביע את דעתה בצורה הנאותה, ב. אתה יודע כיצד לנהל את הפגישות הבאות עמה.
היו ברוכים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > מהפכה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.